Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rogers

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ legveszélyesebb éttermeinek toplistáját nagy megdöbbenésemre egy kínai teaház vezeti. A taoista templomban kialakított Hua Shan Teaházhoz vezető turistaút sziklafalba vájt hosszú lépcsősorral indul, végül egy elnagyolt lánckorláttal biztosított meredek lélekvesztőn…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
comment:com Hajdú Péter álma 2010.02.08 16:22:00
Hajdú Péter megcsinálta. Nem hiába mentette el vezető szocialista politikusok számát, nem hiába szólította apukának Medgyessy Pétert, vagy hogy annyit vacsorázott Friderikusz Sándorral. Így visszatekintve pedig még az sem volt rossz befektetés, hogy annyiszor csináltak belőle…..
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
rogers 2009.02.11 12:00:36
De könyörgöm, "ezeket" nem mi zárjuk gettóba meg rekesztjük ki, "mi", tehát a fasiszta kirekesztő többség egyelőre eltartjuk őket. Kiváló antiszegregációs példa a miskolci Avasi lakótelep (a szomszédságában nőttem föl, tudom miről beszélek): régebben sem volt valami tuti hely, de mióta a felszámolt Szondi telepről "antiszegregált" elnyomottak beköltöztek - nem gettóba, elszórtan -, azóta tejesen élhetetlenné tették a környezetüket. Tényleg érdekelne, mit szólnál, ha a szemközti szomszédodba beköltözne egy ilyen 30-40 fős kis hagyományőrző közösség? Az életed szó szerint ellehetetlenül, de az elköltözés is, mert a lakásod értéke pontosan 0 forinttá vált.
A kalandozások (kétségtelenül nem túl dicsőséges) korszakát meg összehasonlítani egy XXI. sz.-i problémával egyszerűen durva csúsztatás. Kissé mások voltak a normarendszerei egy honfoglaláskori meg egy 2009-ben élő európainak. De ha párhuzamot vonunk is, az akkor sem mentség, mert a kalandozónak az apja is ezt csinálta, ebben nőtt föl, ezt ismerte. Ma az utolsó putriban is van TV, videó, igaz, a fater ott sem a tökéletes példakép, de aki akarja, láthatja, hogy lehet másként, hogy a többség másként csinálja. Kérdés, hogy ez érdekli-e? Mondjuk Sztojka próbált-e beilleszkedni? Csak nem hagyták, ezer munkahelyet végigpróbált előtte, de sehol nem kellett szegény, mert cigány. Így lett bérgyilkos. Ja. Vagy szerinted mi van annak az embernek a lelkében amelyik ugyanazt a TV műsort nézi, mint Te meg én, Tescóba jár és Borsodit iszik, de adott esetben gond nélkül puszta kézzel addig ver egy embert, amíg az lélegzik (mondjuk Olaszliszka). Ő is megzakkant a kirekesztéstől, pedig hogy próbált normálisan élni!
Elzúgott a legnagyobb hazai borfesztivál, a XVII. Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgő. A MűvAlk képviseletében négy flying winelover vette a mintát, és tudósított négy napon át. Összesen 112 különböző borról 118 hosszabb-rövidebb kóstolási jegyzet született. Az alábbiakban…..