Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-miu-

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Lost 6x06 - Sundown 2010.05.11 22:56:00
Késve ugyan, de törve nem, itt vagyunk a hétfői Lost hogyvóttal, kösz a türelmet. Nos, az AlterLostban Szájidnak nincs csaja, illetve ha van is neki, az nem Nágyja, mert ő itt a sógornője, két helyes gyermek anyja, és reménytelenül szerelmes Szájidba,. Az meg viszont, még kis…..
Ki hitte volna - újabb pénzszerzési kampány indult az egyházban! Ezzel a kísérőlevéllel ment ki a mellékelt reklámanyag 7 nappal az anyagban említett ünnepség előtt. Külön szeretném felhívni a figyelmet a K-Á-P-R-Á-Z-A-T-O-S stílusra. A szövegben az "Első…..
Gyerektrend Tetovált dedek 2009.10.02 18:00:00
Nem, szerencsére nem a bőrét célozták meg, hanem csupán a kölök textilborítását, de nekem így is döbbenetes némelyik darab. Persze, vágom a koncepciót, hogy apa is vagány, anya is az - ketten együtt már alsó hangon is lenyomtak két évet tetoválószalonokban -, legyen hát a…..
-miu- 2009.10.03 10:23:56
@proton1701: húha, ez legyen a legnagyobb problémád az életben. :)

a rucik aranyosak.
A dugongokat (Dugong dugon), a tengeri tehenek (Sirenia) rendjéhez tartozó emlősöket imádták abban a kőkorszaki szentélyben, amelyet francia régészek tártak fel a Dubaitól 50 kilométerre északra fekvő kis elhagyatott szigeten. A dugong az egyik legszimpatikusabban kinéző állat, nem…..
A Homárhoz forduló Naiv Ügyfelek nagy része ki van borulva az őt ért inzultuson, de ilyen szomorú sztorink még nekünk is ritkán akad. Orsi édesapja hetekkel ezelőtt halt meg. A gyászoló gyermek elküldte a halotti anyakönyvi kivonatot és a mérőóra állását a szolgáltatónak,…..
-miu- 2009.09.23 12:23:26
@cegez: üres lakás persze. a telefon alapdíja 5000 Ft/hó
a duplatemetés (sajna így is a legolcsóbb verzió - senki nem "készült" temetésre, 1 hónap alatt mentek el és álmunkban nem gondoltuk volna, hogy ebben az évben lesz - a duplatemetésnél fél milla) anyuéknál épp lakásfelújítás kellős közepe, minden forintra szükség volt/van.) Ezt persze nem panaszkodásképp, van, amit nem lehetett lemondani, pl. a távfűtés, ráadásul azt anno a mamáék átalányban kérték, így havi 20ezer forint volt nyáron is.
Úgy tűnik, csúnyán kiszúrtak azokkal is, akik abban reménykedtek, hogy végre fél-fél napra lehúzza a rolót az RTL és a TV2, és így a teljes lakosság át fog állni a Mezzo operaközvetítéseire, vagy legalább felraknak otthon egy Latinovits-lemezt. És szomorkodhatnak azok is, akik…..
-miu- 2009.09.14 15:41:07
Fura, hogy magának a blog gazdájának meglepetést okozott a dolog, én például már rég túltettem magam rajta (hazudsz! akkor miért írtad ezt a posztot?). Ugye, néha belefutunk olyan cégekbe, akik nagy ívben tojnak a fogyasztókra, legtöbbször csak a pénzünk kell nekik, néha még az…..
”Ha egy párt volt, akkor minek kellett választás?” – Mágenheim „Junior” Julcsi Minimáltörténések, álpolitika, hülye történetszálak, irrealitás, közröhej. Tehát klasszikus epizód van mögöttünk. Fogtündér és Erdészke kibékült, a becsületes…..
-miu- 2009.08.19 15:56:23
@Borcsika: de nem mindegy, hogy a kislányos újságot kaptad, vagy a felnőtt tartalmast? :D
(a kis perverz tanítónéni, hogy lehet ilyen hülyeséget mondani, kapásból a "csúnya" oldalakat néztem volna át először) :))
addict A legviccesebb nevű boltok 2009.08.18 10:40:00
Ahogy a fenti példák is mutatják angoloknak illetve amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük, ha fárasztó szóvicceket kell elsütni egy bolt névadásakor. A bestweekever oldal most például összegyűjtötte a szerintük 50 legjobb angol nyelvű boltnevet, amelyek között tényleg sok…..
Az aszexuális hogyvoltot követően ismét visszatérünk a régi kerékvágásba, és most már nem csak zárójelben leszek vulgáris. Ott hagytuk abba, hogy Fogtündér házassága romokban hever, az öregek asszisztálnak, Mágenék a frissen műtött Etusnál politizáltak, amíg agyhalott…..
-miu- 2009.08.12 10:38:16
@váj mí: potnosan! hiányoltam a hónapljkutyás képet, mert az minden pénzt megért volna. :)
-miu- 2009.08.12 16:01:35
@váj mí: pedig megadta volna a mai hogyvolt ízét. :D
„Te ezt is hülyíted, mint engem? Ennek nem lesz jó vége!” – Dr. Flowerpower Túlszexualizálási vádakat kaptam az elmúlt rész miatt, ha nem kell a szex, hát nem lesz, más örömforrás után leszek kénytelen nézni. Ez az előző részt tekintve elég nehéz lesz,…..
hogyvolt Lost 5x14 - The Variable 2009.07.06 23:15:00
A sorozat 100. epizódjában az írók felültetek minket egy hullámvasútra, és le sem engedik az embert róla az ötödik évad zárójelenetéig - ezt teljesen komolyan mondom, innentől nagyon oda kell figyelni az eseményekre, mert több vaddöfakk pillanat jön, mint eddig összesen. Azt…..
Carina és Riley nem testvérek, de mindkettejük anyja közlekedési balesetben hunyt el. Az ausztráliai Warrandyte tájvédelmi körzet vombatszakértője, Linda Sauvarin fogadta be a csupasz kölyköket. Carina most 273 gramm, Riley pedig 290, de néhány éven belül elérik a 20-35 kilós…..
Hosszú idő után végre erős részt tudhatunk magunk mögött, öntudatosan üvegből söröző művészproletár nagyanyával, romló közbiztonsággal, megtámadott fiatalasszonnyal, kiszámíthatatlan árakkal, erdélyi menekültekkel, politizáló kisnyugdíjasokkal, hőbörgő népekkel…..
hogyvolt Szomszédok 1x04 2009.04.16 18:00:00
Previously on Szomszédok: az első kettőhöz képest elég feszült harmadik részben Takit munkahelyi alkoholizálással vádolták, holott csak fedezett egy kollégájának; Jutka betegnek tűnt, ámde kiderült, hogy a TPL (tipegő pici lábak) program járt sikerrel, azaz terhes lett; Feri…..