Regisztráció Blogot indítok
Adatok
töröttszárnyú angyal (törölt)

0 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar postás legalább világhírű, mert mindent képes kilopni a levélből-csomagból. Ugye, milyen könnyen dobálódzunk az olyan szavakkal, mint a "mindent"? Igazából arra gondolunk ilyenkor, hogy "szinte mindent". De tévedünk. Igen vicces, sőt fergeteges…..
töröttszárnyú angyal (törölt) 2010.12.03 13:40:53
O.M. XIV. kerületi lakos levelén érezni, hogy olvasónk remeg a dühtől írás közben. Nem is csoda, ki szeretné, ha tíz literes uborkakonzerveket tuszkolnának a szelektív gyűjtőjébe? A zsírpapír meg már szinte nyílt hadüzenet. A lakókat a Pajtás étterem terrorizálja az…..
„Kicsit affektált is, amit nem bírok, legalább annyira mint azt, amikor egy pasi keresztbe teszi a lábát vagy szandált hord” – következő posztunk várhatóan újra erős indulatokat fog kiváltani, részben a szandál, részben a túltenyésztett férfiszépségek…..
töröttszárnyú angyal (törölt) 2010.07.21 12:13:54
@Nathan D'Xantine:
OXIMORON .....

XDXDXDXD
töröttszárnyú angyal (törölt) 2010.07.21 12:14:51
töröttszárnyú angyal (törölt) 2010.07.21 12:16:54
@Kham:
shrödinger, cica..!?

neket is hiányzik már a big-bang theory következő évada....
A nap képe a Threadlessről, ahol pólón árulják ezt a remekművet. Ha belegondolok, mennyi ártatlan pixellényt öltem meg az elmúlt évtizedekben, összeszorul a szívem. ..
töröttszárnyú angyal (törölt) 2010.07.19 11:02:29
Jelen pillantban azt hiszem ez a legdrágább budapesti lakóingatlan a netes piacon: egy két házból álló épületegyüttes a Budai várban. Természetesen erre is az Engel & Völkers oldalán bukkantam. Bár a leírás igen szűkszavú és a képek is főleg belső terek látványterveit…..
A Hitlert idegesítő és a Gandalfot harca kényszerítő vuvuzelák után aljasul más írányból ütött a következő vicc: A francia és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat. „Szívszorító volt látni a…..
töröttszárnyú angyal (törölt) 2010.06.25 10:06:52
Pompás, a Homár ollója hegyére illő sztori H. Éváé és G. Zoltáné, bár ők talán nem röhögnek rajta annyira szívből. Az Elmü olyan abszurd váddal illeti olvasóinkat, amilyet direkt se lehetne kitalálni. Éváék bejelentést tettek az ELMÜ-nél, hogy a villanyórájuk túl sokat…..
A kereskedelmi bankok olyanok, mint a jó fejőstehenek, vagyis nem csak zabálják a lakosságot mint a füvet, hanem eltartanak egy sor ingyenélő piócát is, akiket két részre lehet osztani: a főnök haver piackutatói és természetesen a stratégiai tanácsadói (nem megemlítve a belső…..
töröttszárnyú angyal (törölt) 2010.05.28 14:31:28
2 éve folyamatosan keresek állást. Közgazdász vagyok +2,5 felső fokú OKJ-s képesítésem van. Ugymint: - regisztrált mérlegképes könyvelő - mint költségvetési belső ellenőr a regisztrációm folyamatban - jelenleg egy Munkügyi és TBJ továbbképzésen nyomulok (még két…..
Az érettségizett pályakezdők havi bruttó átlagjövedelme 2010 elején 118 ezer forint, a diplomás pályakezdők pedig átlagosan ennek majdnem duplájára, 236 ezer forintra számíthatnak - derül ki a Merces fizetési felméréséből.Az iparágak szerinti összehasonlítás azt mutatja,…..
töröttszárnyú angyal (törölt) 2010.05.27 13:37:57
Versenyszférában élünk, vagy mifene. Ez azt jelenti, hogy mindenki eltérő fizetésért dolgozik, amit szépen csendben a számlájára utalnak és kussol róla, lehetőleg titokban tartja és persze folyton elégedetlenkedik, hogy milyen keveset keres és hogy mennyire nem jön ki a…..
comment:com Megbukott Győzike 2010.05.06 12:00:00
Az eredetileg tervezett nyolc rész helyett csk hatot ad le az RTL Klub a Gáspár család "hétköznapjaiból", mivel hetek óta agyonveri az NCIS a TV2-n. A Blikk értesüléseit az RTL Klub megerősítette, bár azt nem mondták, hogy a nézettség lenne az oka a reality show hamarabbi…..
Oké, kicsit magyarázni kell ezt a bulváros címet, pedig tényleg erről szól a hír. A Szaturnusz holdjai közül a hetediken, a 396 kilométer átmérőjű Mimason van egy baromi nagy kráter, a Herschel-kráter, amitől a hold úgy néz ki, mint a Halálcsillag. Többek között ezt a jeges…..
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
December 13-ától 29 és fél vonalszakaszon leállítják a vasúti személyszállítást, de Bajára mindennap jár majd InterCity, több vonalon pedig új szolgáltatásként a távolsági forgalmat kényelmesebbé tevő InterRégió vonatok közlekednek. Akkortól lép életbe ugyanis a MÁV…..
best of semmi 2009.06.17 18:17:36
 -Ha jól emlékszem egy repülő ment arra. - válaszolt az és ez mit ábrázol kérdésemre.Törökbálint. ..
töröttszárnyú angyal (törölt) 2009.08.07 11:06:57
+1
Kedden a matek érettségire siettem, amikor csörgött a telefonom. Egy mozdonyvezető ismerős volt, aki a martonvásári vonalon dolgozott, és tájékoztatott, hogy a vonatok össze-vissza járnak, ha be akarok érni időben, akkor kerüljem el ezt a vonalat. Mivel pont martonvásári vonattal…..
Mindenfelől azt hallani, hogy a vasutasok családtagjainak járó szabadjegyet vissza akarják vonni, tehát csak a vasutasok utazhatnának ingyen (és a rászorulók természetesen). A szabadjegyek, ingyenes bérletek évente több milliárd forint kiesést jelentenek a tömegközlekedési…..
MÁV-figyelő Parasztnak Hi-Tech I. 2009.04.03 17:20:00
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én még sosem éreztek késztetést aziránt, hogy a sínek közül felkapott kővel unalomból vagy idegességből bármit is megdobjak az állomáson. Főleg nem a kijelzőket. Érd felsőn a kijelzőt bámulva mindig elgondolkodom, vajon kinek okozhat ez…..
töröttszárnyú angyal (törölt) 2009.04.06 11:57:08
@BKV figyelő: ez nem felesleges kötekedés.
és igenis a parasztok is tudnak a Hi-Tech--el mit kezdeni.
Élő példám van rá.
Ha érdekel megosztom veled....
Ha olvasod a saját blogom akkor tudhatod, hogy a MÁV-figyelőn a másik MÁV blogtól eltérően az én saját írásaimat olvashatod. Ezek mellett megjelenítek heti 1-2 alkalommal utaspanaszokat is, hogy színesebb legyen a blog. Tegnap nem volt időm befejezni az egyik cikkem (bár elég…..
töröttszárnyú angyal (törölt) 2009.03.27 10:41:43
Sok szó esik mostanában a karámokról és a bliccelésről. Több fórumon írták, hogy a Budapest-bérlet bevezetése óta teljesen feleslegesek a karámok, hisz akinek van BKV bérlete az minden gond nélkül felszállhat bármelyik vonatra még akkor is, ha a BKSZ határán túlra utazik, és…..
Olvasónk -elveszített- érvénytelen diákigazolványára büntetéseket állított ki a MÁV egyik kalauza. Az utas hiába jelentette az igazolvány eltűnését a rendőrségen, hiába küldött hivatalos okmányokat a MÁV-nak, még mindig a behajtókkal fenyegetőznek. Vajon a kalauz miért…..
töröttszárnyú angyal (törölt) 2009.03.13 15:26:35
Wágner úr csendes hétköznapjait az általa zsírköcsögnek nevezett egyének színesítik, bár nem éppen oly módon, ahogy az ember a változatosságra vágyik. Csak az a kérdés, hogy mindezt mért teszik az emberek és főleg mért a saját kis környezetükben? Egy rövid, viszont nagyon…..
Időnként megfordulok az Autós Táska által lerajzolt helyen, de mivel leginkább egyenesen szoktam továbbmenni a villamossal párhuzamosan, soha nem keveredtem eddig a lent vázolt szituációba. Olvassatok, nézzetek, elemezzetek, szavazzatok, kommentáljatok! Az alábbi szituációba…..
töröttszárnyú angyal (törölt) 2009.03.10 08:43:14
@ArmandoBertolucci: szerintem is ez a helyzet.
B-nek a villamossíneken kellett volna továbbmennie.
autózz! Minek ide riasztó?! 2009.03.06 08:04:00
Már pont azt hittem, hogy egyik kedvenc gyermekkori sorozatom csodaautója rég egy roncstemetőben rohad, vagy babkonzerv formájában reinkarnálódott, de aztán KITT küldött egy levelet, mi több, fotózott is egy érdekeset. A rövidke írás alapján bele sem merek gondolni, hogy szegény…..
töröttszárnyú angyal (törölt) 2009.03.06 10:59:43