Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trafikos '77

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világosságot - mondta ki nyitó publicisztikájában barátunk és drukkertársunk, a T-csoport-közeli sámán, ezzel elindult az Origo véleményoldala. Süketek diszkója, becsületes kommunista, antialkoholista újságíró, mondhatnánk erre, hiszen az Origo mindig is legendásan irtózott a…..
Szombatblog Felfalják magukat? 2008.12.14 18:03:00
Nehéz dolog, hogy mit gondoljon az ember a szélsőjobboldalról. Tényleg. Pár hónapja még a Magyar Gárda vonulgatásaival, Morvai Krisztina és a Jobbik frigyével (irány Brüsszel!) volt tele a sajtó. Megnőtt a lelkesedésük, duzzadt az önbizalmuk, már elkezdték számolgatni, hogy…..
Akármilyen hihetetlen, de újra lesz Vágtázó Halottkémek, igaz Vágtázó Életerő néven. A változtatás oka, hogy Ipacs László nincs benne az új csapatban, helyette a Yava dobosa, Szabó Kristóf üt majd (a képen még a legutolsó felállás látható). Sok mindent egyelőre nem…..
trafikos '77 2008.12.10 18:05:59
Mandiner blog Dugjunk kínaiul! 2008.11.14 12:01:00
 Lezajlott a gazdasági csúcs, nyakunkon a válság, néger az elnök és hőbörögnek a szlovákok, úgyhogy épp itt az ideje, hogy valami komolyabb témával foglalkozzunk, nevezetesen a Ming-kori kínai képes pornóirodalommal.  A helyzet az, hogy a közhiedelemmel ellentétben a…..
Vagy már megint a végtelen valószínűtlenség hajtóművét izzították be az RTL Klubnál, vagy asztrológust alkalmaznak a programtervezéshez. Mert mégis, hogy lehet, hogy Imi pont aznap kezd el nyomozni a hamis rokkantkártyák ügyében a Mátyás téren, amikor rabosítják az RTL Klub…..
Be kell vallanunk, eleinte súlyos jogsértésnek és embertelenségnek tartottuk a szlovák rendőrség másfél héttel ezelőtti dunaszerdahelyi fellépését, s elvártuk, hogy a magyar kormány erélyesen lépjen fel az ügyben. Mostanra azonban a Heti Hetes sztárjainak és kommentelőinknek…..
 Igazi késő Kossuth téri hangulat, nénikkel, öregurakkal, pár kopasszal és körülményesen fogalmazó, öregecskedő szónokokkal. A mikrofonnál: Göbl Gábor, a Moby Dick basszusgitárosa, Budaházy György, Hunnia alapítója és Zagyva Gyula, a Jó Néhány Vármegye Ifjúsági…..
Soha nem értettem azt az érzelmi állapotot, amikor fogod a párod cuccát, és egyszerűen kidobod a köszübre. Mi kell ehhez? Innen loptuk Kedves Szakítós! Ősz dereka, történetem két főszereplője én (lány, 20, frissen szakított, férfiakat éppen utáló), valamint G. (fiú, 21,…..
Valami készül a jobboldalon. Valami készül, s eközben fortyog, ki-kicsurran belőle olyan is, amit legszívesebben nem is látnánk (én legalábbis nem), viszont a kohó mélyén tisztul már a nemesfém is. Utóbbival kapcsolatosan a rendszerváltás utáni két évtized legújabb,…..
Trafik utca 3. Bemutatkozás 2008.09.16 12:51:00
Szóval hogy tisztázzuk a helyzetet. Hosszú évek kemény munkájával sikerült anyagilag és a szüleim felé (erről később kicsit bővebben) erkölcsileg tönkremenni. Így tehát most nem a kényelmes irodámból intézgetek reklámkampányokat, hanem csepelen a trafikomban vagyok…..
trafikos '77 2008.10.13 14:14:00
 Életforma válság is.  A metrón ma néztem az arcokat, és senki sem látszott különösebben boldognak. Elnyűtt, rezignált arcokat láttam, nem csak időseken, hanem fiatalokon is. Ahogy végignéztem az embereken, találgattam, hogy mi hajthatja őket az életben? Mit jelent…..
Kettős Mérce Fasizmus 2008.09.29 15:24:00
 Eddig a szélsőjobboldal csak azt mondta meg, hogy ki mehet ki az utcára, most már azt is megmondja, milyen színdarabot lehet játszani.Ez fasizmus.Aki ismeri a blogot, tudja, hogy sose szoktam ilyet mondani. De ez most már az.Nem államfasizmus, hanem személyes fasizmus, vannak itt…..