Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kistündér

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horváth Aladár Miskolcon védett jogot. A pofátlanságnak nincs határa - derül ki mindabból, amit ő tényfeltárás címszó alatt végzett. Hibásak a polgármesterek, a közgyűlés, a rendőrkapitány, azaz szokás szerint mindenki hibás, csak éppen a leginkább érintettek, a romák…..
Borsodblog Zéró 2009.02.02 20:59:00
Zéró toleranciát hirdet Draskovits Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter Borsod-Abaúj-Zemplén megye közterületeire. Mi ez a zéró? Pásztort visszaültette a helyi összefogás rendőrkapitányi székébe, de mégsem megy minden úgy tovább, ahogy eddig. A miniszter rendőröket…..
bagzómacska Mix 2009.01.09 10:26:00
Itt a világgazdasági válság újabb jele: az összevont szolgáltatás! 3in1, mindenki kiválaszthattya, melyiket veszi igénybe! És csak nyóccáz méterre van! ..
Ismét ősrégi adósságot törlesztünk: a mai napon 8 remekbeszabott új blogdizájnnal bővül a blog.hu kínálata. Az új sablonokat a megszokott helyen, a Megjelenítés fül alatt választhatjátok ki illetve fejleszthetitek tovább. Igyekeztünk szép és olvasható sablonokkal előállni,…..
Kistündér 2009.01.10 10:11:07
@Syntax Error:
Szia és köszi, tudok róla, csak éppen azt írtam, hogy

"több betűszínből, esetleg a színek árnyalataiból is lehessen választani?
Ha pl. lilával írok, jó lenne egy világosabb és egy sötétebb betűszínt is használni, ami harmonizál, de mégis eltér a másiktól."

Szóval pl: világos lila, közép lila és sötét lila.
Eltelt 2008, itt van 2009, illik nekünk is valami "leg"-gel kezdeni, amolyan best of 2008 történettel. Lássuk csak... Mondjunk valami jót a rendőreinkről! Rájuk fér, a tavalyi év nem az övék volt. Az év rendőri akcióját hajtották végre a Készenléti Rendőrség egységei…..
Ezt a nagyon hasznos ajándék ötletet Mormogi Papa küldte. Roppant felemelő érzés ilyennel meglepni szeretteinket. Most meg még akcijóssan lehet rendelni.     ..
A leválás mellett döntött Miskolc-Tapolca. Úgy gondolták, nem hadakoznak tovább Miskolc részeként a fejlesztési pénzekért, megpróbálják önálló településként felépíteni Tapolcafürdőt.   Ó, azok a hetvenes évek!A történet nem most kezdődött, de elkerülhetetlenül…..
bagzómacska Karácsony sokadszor 2008.12.04 10:38:00
A Karácsony nem csak a család ünnepe. A szeretet és a nagylelkűség tündére belopódzik a gazdasági életbe is, és menthetetlenül megfertőzi annak szereplőit is. Az alant közölt két -echte valódi- dokument mindenki számára mutatja az önzetlen nagylelkűség dicséretes…..
Kistündér 2008.12.04 19:56:19
Elég ritkán fordul elő, hogy Tóta W. (itt) a Reakció (itt és itt) vagy mondjuk Sasika közel azonos álláspontot képvisel egy témában. Olyannyira hasonlót, hogy pillanatra meg is ijedtem: lehet közös sörözés is lesz Árpival, Reakciós srácok? Félre a tréfával, a Fidesz…..
Kistündér 2008.12.04 09:48:41
Ennyi balf@szt egyrakáson...

Az a baj, hogy nincs egy harmadik, egy értelmes, akire tényleg lehetne majd szavazni.

Legyen már egy vastagbőr párt, én tuti szavaznék! :)
Miután grichie, olvasónk rákérdezett arra előző posztunknál, hogy milyen színű lesz vajon a felújított Margit híd, minket is izgatni kezdett a kérdés. Olyannyira, hogy elkezdett szárnyalni photoshopos fantáziánk, és láss csodát újraszíneztük a rozsdás szerkezetet és…..
Kistündér 2008.12.02 10:37:16
A szcientológia, mint már korábban volt róla szó, nem szakmai, hanem ideológiai okokból gyűlöli a pszichiátereket és a pszichológusokat. Ők azok a reinkarnálódó intergalaktikus bűnözők, akik minden hanyatlás és pusztulás okai, akik most éppen a pszichiátriai szakmát…..
Milyen jó lenne ilyenkor süketnek lenni, mikor az Indonéz popszakma ontja a csillagokat. Mit csillagokat, ezek már meteoritok, kb ilyen hatással vannak a hallójárataimra ezek a zenék. Komolyan milyen kutyafejű bírja ezt élvezettel hallgatni. Kb mintha a tökömet tekerném mákdaráóba,…..
Kistündér 2008.11.14 01:33:08
Na ezzel én viszem el a pálmát, ez minent üt:

www.youtube.com/watch?v=OY9_gZj5HpU

Az indonéz népzene pedig:

www.youtube.com/watch?v=jGjcZGYXMZ4&feature=related

www.youtube.com/watch?v=iLGoUwC0YlM&feature=related

Bár ahogy nekünk van a csokis tibink, nekik is a saját keresztjük. De a discokban ott is megy a techno és társai...
www.mtvasia.com

Azért az a kiszeltünci nekem fájt! :DDD
„Édesem, hány N-(L-α-aszpartil)-L-fenil-alanin-1-metilészterrel kéred a kávét?”Nem minden, ami édes, természetes, mint a cukor.KORONÁSCUKOR„Édesem, hány β-D-fruktofuranozil-α-D-glükopiranoziddal kéred a kávét?”Nem minden, ami természetes,…..
Az élet fontos része a pályaválasztás. AlulírottFentemlített szaktárs a döntés előtt állóknak gyüjtött össze némi képanyagot.   - Villanyszerelő - mélyépítő - szagmunkás - kajafutár - inszeminátor - állatorvos - takarító - könnyűbúvár…..
  Először is a jó édesanyját mindenkinek, aki robbantásokkal (puskagolyókkal, lövedékkekkel) akar elintézni belpolitikai vitákat!Ez lenne a „lelkiismeretes” cselekedet? Így kell bosszút állni bármiért is? Van olyan sérelem, ami emberek életét fenyegető…..
Kistündér 2008.10.25 20:28:06
Dávidka b@zmeg!

Annyi eszed sincs, mint egy döglött hintalónak!
Itt szemtelenkedsz és arra nem gondolsz a nyomoronc agyaddal, hogy bajod is lehet abból amit csinálsz!
Ha valaki ugy gondolja, te holnap már az utcára sem mered majd kitenni a lábad Bekecsen, a számítógépröl meg letiltanak a szüleid az tuti!
autózz! Streetracing piroson át 2008.10.24 14:20:00
Esti sétálgatás, kutyasétáltatás közben az embernek nem éppen azon jár az esze, hogy azt fürkéssze milyen veszélyek leselkednek rá. Elég stresszes világban élünk így is, ennek tetejébe még az éjszakai száguldozók is az életünkre törnek. Barnabás 10 centiméteres…..
bagzómacska Világválság... 2008.10.24 09:40:00
...van állítólag. Meg recesszijó. Mindenki megszorít, meg csökkent, meg összeomlik. A rendőrség már előre készült a dolgokra (biztos poloska volt a világ irodályába elhelyezve). Elővették a régi, jól bevált közlekedési eszközt, oszt kipofozták. Ezért ha ilyen…..
Kistündér 2008.10.24 19:21:36
Kaptam egy e-mailt a YouTube-tól, hogy az egyik feltöltött videómban a videó alatt hallható zene (Jack Johnson-tól a Wasting Time) jogtulajdonosa a szerzői jogok megsértése miatt kérte a videó eltávolítását, így az már nem elérhető az oldalon.Valóban, egy régebbi utazás…..
bagzómacska Lúzer 2008.10.14 09:02:50
Hogy mekkora balfékek vannak! És egyre többen. Íme, a lúzerklub legfrissebb termése:     Németország - Legalább hárommilliós jachtjától nagyjából ötezer forintért kénytelen megválni egy német férfi. Egy internetes aukciós oldalon ugyanis nem adott meg a licithez…..
bagzómacska Héccáz köbcenti 2008.09.15 11:50:00
Ismét űrtartalmat számolunk. Most nem olyan nagyot, mint a múltkor, de azé ez se kutya. Kannácska az ő nattyon sok eszével mit csináltatott? Mű(•)(•)-öt.       Számszerűleg héccáááz kubikcentisset. Ezzel aztán vezető helyre verekedte föl magát…..