Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Schwanzkopf Rudolf

0 bejegyzést írt és 978 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MAI KEDVENC KÉP: 1967. Közlekedési rendőr átképzése Svédországban egy tanpályán, a jobb oldali közlekedésre való áttérés előtti napokban. A kaotikus napokról, remek képekkel egy korábbi bejegyzésünkben olvashattok..
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2021.06.01 14:22:10
@lenörd hofstadter: Szar lehet neked, erről is a zorbán jut eszedbe...
Az angol Metal Hammer egy újabb "kedves" listával örvendeztette meg az olvasóit, ebben a kétezres évek száz, szerintük legjobb rock- és persze metaldalát kaparták össze egy nagy kupacba. Nos, ha a sorrenddel lehet is vitatkozni, azért azt alá kell írni, hogy ezeknek a java valóban kiérdemelte a…..
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2021.04.01 20:40:52
VÉGRE mehetünk koncertekre! Nem hittük, hogy ilyen hamar eljön ez a nap, de ha van bármi jó ajánlatotok, ne tartsátok magatokban, mert ROHADTUL vevők vagyunk rá! De persze azért mi is mondunk párat: #TheBlackDahliaMurder, #EvilInvaders, #Aerosmith... lehet válogatni! Meg persze sírunk egy kicsit a…..
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2020.06.26 10:32:46
A rockzene a színpadokon kel életre igazán, a koncertek tehát elengedhetetlen kellékei a műfajnak. Az élő felvételek megörökítése pedig szintén nagyon fontos és célszerű megoldás, azoknak is, akik ott lehettek azon a bizonyos koncerten és azok számára is, akik nem. Tíz nagyszerű felvételt…..
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2020.05.31 18:18:30
Oké, nem lehet mondani, hogy annyira jóban lettek volna eddig is, de azért volt olyan, hogy összeálltak egy rövid koncertre vagy hogy az egyik fellépett a másik koncertjén. Most viszont újra áll a bál, ami abból indult ki, hogy Roger Waters karanténklipesítette a Mother című Pink Floyd-dalt, és…..
Mi választja el a feldolgozást a nyúlástól? Honnan számít valami tiszteletadásnak, s honnan közönséges lopásnak? A YouTube-videók fel- és letöltése közben gyakran összeakadunk a szerzői jog fogalmával. Ez a kifejezés alapvetően a szellemi tulajdont védi. Hiszen egy dalszöveg, vers, vagy zenemű…..
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2020.04.23 12:43:54
@Hegge Balázs: Vagy az orbitális Dobrády Ákos-nyúlás az Alan Parsons Project-től.
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2020.04.24 10:22:45
@szarok rája:

Kicsi Gesztenye Klub - Tavaszdal (Dobrády-"szerzemény")
www.youtube.com/watch?v=dMx9IQkYXOY

Alan Parsons Project - The Turn Of A Friendly Card
www.youtube.com/watch?v=pgY7qYaoMWQ
Tessék, itt vannak az első körös Sziget 2020-fellépők: Calvin Harris / Dua Lipa / Kings Of Leon / Major Lazer / The Strokes / A$AP Rocky / Khalid / Stormzy / Lewis Capaldi / Foals / Mark Ronson / Foster The People / Diplo / FKA twigs / Caribou / Kaytranada / Jon Hopkins live / blackbear / Sigrid /…..
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2020.02.12 20:34:30
Találtam a receptet, nem biztos, hogy mindent jól csináltam, de a férjemnek ízlett.Megfőztem három tojást, megpucoltam. Hideg vízbe tettem két pár füstölt és két pár klasszikus, természetesen juhbélbe töltött virslit. Kettévágtam, mert nem fértek volna bele az üvegbe. Amíg felforrt, felkarikáztam…..
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2020.01.05 16:27:25
A blog történetében először , vendégszerző tollából származó írás kerül bejegyzésre. Zanócz Krisztián írása , horrorisztikus konyhai kálváriáját mutatja be  élete első menyhalával.                                                                           .................... Már csak a menyhal…..
Képzeljünk el egy prémium vasútállomást, amihez kapcsolódik egyebek mellett szabadidőközpont, szálloda és közpark is. Ráadásul könnyedén megközelíthető villamossal, metróval vagy akár biciklivel is. Hát persze, hogy senki nem a Keleti pályaudvarra gondol. Pedig létezik egy fiatal tervezők által…..
Mindig örömömre szolgál, ha a kerület díszpolgárairól, munkásságuk eredményeiről olvashatok az országos médiában. Az elmúlt napokban több ilyen hír is akadt. Az egyik arról tudósít, hogy 2018-ban a könnyűzenei koncertek legtöbbször játszott száma Fenyő Miklós: Csókkirály című szerzeménye volt. A…..
Nem rég jelent meg a 73 éves Bródy János legújabb lemeze bakeliten is, melyről az ATV élő adásában beszélgetett a napokban. [A fiatalabbak kedvéért kiemelném, hogy Magyarország egyik legkiválóbb, leghumánusabb veterán zenészéről van szó.] Szóba került az „Akit a hazája nem szeret” című dal is,…..
A Fideszhez hasonló, szélsőséges és populista pártokkal nem egyezkedni kell, hanem hermetikusan el kell zárni őket. Ezt mulasztotta el Manfred Weber, aki személyesen látogatta meg Orbán Viktort a hivatalában. A Fidesz elnöke újra elhitette az Európai Néppárt csúcsvezetőjével, hogy kész a…..
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2019.03.13 19:57:23
Ahogy tippeltem, Villám úr egy talkshow-ba tér vissza a tévébe, amit a Last Week Tonight with Jon Oliver és a veterán Daily Show mintjára készít a Comedy Central. A Heti dörgés Villám Gézával című műsor a magyar Comedy Central első evening show-ja, és azért fontos hangsúlyozni, hogy a magyar…..
A 90-es évek vége nem csak a nemzetközi színtéren, hanem itthon is elég nagyot szólt. Nem is gondolnánk, hogy olyan fontos lemezek, mint az Ékszerelmére és olyan óriási dalok, mint a Monte Carlo is már 20 évesek idén. Összegyűjtöttem 12 olyan számot, amit tényleg nagyszerűnek tartok ebből az évből a…..
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2019.01.13 20:00:43
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2018.12.17 15:56:51
  Október közepén életbe lépett az új hajléktalantörvény. Azóta másról sem hallunk, csak tiltakozásokról, petíciókról, tüntetésekről. Gyurcsány Ferenc - szolidaritásként a fedél nélkül élőkkel - kicsiny frakciójával egy egész éjszakát a parlament lépcsőjén töltött. Hernádi Judit nem csak tüntetett,…..
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2018.11.07 12:11:05
@G. Nagy László:

Most egy 2014-es magyar HVG-cikk hitelesebb (ami bizonyos oxox.hu-ra hivatkozik), vagy egy tavalyi, amerikai HuffPost?
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2018.11.07 12:25:10
@G. Nagy László: "Az nagy gáz volna, ha már a HVG-nek sem lehetne hinni... "

Márpedig ez egy hitelességre vonatkozó kijelentés. :)

Viszont a HuffPost szerzője egyértelműen cáfolja az Utah-módszert. Innen kezdve miről beszélünk?
Nem értetted, miért nincs villanykapcsoló a fürdőszobában, csak egy zsinór? Hogy miért jön a víz a mosdóba két külön csapból, egy hidegből és egy melegből? Miért szükséges élesztőt enni? És egyáltalán, mire fel a sok sorbanállás? Most megtudhatod, ha kattintasz!..
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2018.10.20 18:36:29
@biododírium: Jaja, bezzeg a blog.hu-n észt osztogató frusztrált kis végbélbolyhok, na azok igen.
Az 1993-ban elhunyt, fogalmazzunk úgy, hogy érdekes és megosztó személyiségű GG Allin a lemezei mellett jó pár érdekességet, legendát is hagyott maga után. Az egyébként is kemény színpadi jelenlétet biztosító frontember ha másról nem, az öngyötrő és szaros sztorijairól…..
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2018.10.17 12:56:49
@s0m3sz: Mert rögtön tüntetni kezdett volna egy halom szektás szélballib idegbeteg, hogy a színpadon szaráshoz való elidegeníthetetlen emberi jog meg a szólásszabadság, meg hasonlók.
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2018.10.17 15:18:21
@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc: Te, én konkrétan leszarom a a jobbosokat is, mert én punk vagyok, és hát te is megbaszódhatsz telibe szépen, a mindenbe trágyadomb szinten belepofázó mocskos száddal.
Mint minden számítástechnikai eszköz, a telefonok is veszítenek erejükből és gyorsaságukból idővel - néha sajnos idő előtt is. Az orvosolható esetekre kínálunk pár tippet, trükköt, alkalmazást.  ..
A saját példámon keresztül próbálok segíteni az éppen notebook vásárlást tervezőknek. A régi laptopomat egy HP 255 G4-et, ami 2 évig hasznos társam volt, lecseréltem, mert nem bírta azt a tempót, amit a munkám során diktálok és elvárok egy "munkatárstól". Nem kirúgásról van szó, a család továbbra is…..
Talán már megszoktátok, hogy, ha vasárnap, akkor heti dalválogatás. Benne támad a Led Zeppelin, meg a szibériai farkasok. Lesz jófajta hardcore, csajrock itthonról a végén pedig még földtörténeti kalandozásokat is folytatunk...
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2018.09.10 09:37:42
Üdvözöljük azokat, akik új telefonjukat 30 ezer forint alatt szeretnék kijuttatni Kínából!..
Dr. Schwanzkopf Rudolf 2018.08.16 11:51:27
@Gtusa: Ez egy f@szság, egy hülye divat, az égvilágon semmi nem bukik ezen.
Itt a nyár, a horgászszezon. Tó mellett nyaralunk, a nádasokban, stégeken vagy csónakokban csendben üldögélő horgászok látványa megszokott. A minap azonban olyan dologgal találkoztunk, ami igencsak megdöbbentett, mert eddigi 35 évem alatt (amióta itt töltöm a nyarakat) egyszer sem találkoztam…..