Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daerion

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap voltam a budaörsi Tesco áruházban és egy olyan ártrükköző dologra lettem  figyelmes, amiről mindenféleképpen meg kell emlékeznünk. Már célegyenesben a karácsony, és ilyenkor az emberek sokkal költekezőbb hangulatban vannak. A pénztárca akkor nyílik igazán, amikor egy…..
"Az anyag léte és eredete egy olyan erőnek tulajdonítható, mely rezgésbe hozza és összetartja az atomot felépítő részecskéket. Eme erő mögött egy értelemmel bíró tudat létezését kell feltételezzük. Ez az elme nem más, mint a látható anyagot létrehozó mátrix."Max Planck…..
Mindent elkövettem, hogy az alábbi produkciók az élő adásba kerüljenek, mert tagadhatatlan minőséget, valós értéket képviselnek. Ha nem ismerném a magyar kultúra hallatlanul torz kiválasztódási logikáját, akkor azt írnám ide, hogy csak idő kérdése, mikor ütik át ezek…..
ROFL-net Házi rendőrségi rádió 2010.06.10 06:00:00
Küldte: VreidBocs :P..
ROFL-net Vicc 2010.06.04 06:00:00
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de ezek amilyen fárasztóak, legalább annyira viccesnek is találom őket. :DHa 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány farkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?Három lila…..
Daerion 2010.06.04 11:10:47
Nézd már a Mesterházyt, amióta begyűjtötték a magyar demokrácia legnagyobb választási zakóját, nem is posztolt a Facebookra. Kénytelen vagyok azt hinni, hogy csak aljas politikai célok vezérelték, és nem a szavazókkal történő webkettős kapcsolatépítés szándéka! Most honnan…..
Daerion 2010.05.08 10:01:43
@ivrilider: Piszok nehéz a fordítása, mert igazából tőled várják el, hogy lefordítsd magyarra az olyan kifejezéseket, hogy:

{person} join {sy} group {time} ago.
Ez persze még a könnyebben fordítható.

Egyébként a panaszkodóknak persze két lehetőség van. Maradnak az angolnál, ami persze, hogy jó, mert úgy lett elkészítve, vagy ha tudnak angolul, és van bennük elszántság, akkor csatlakoznak a fordítók közé (két, három kattintás csak).

A véleményt osztom, hogy "szar" magyarul, de hozzáteszem azt is, hogy még szar, de fokozatosan lesz egyre jobb.
ROFL-net Ájulás élő adásban 2009.12.15 04:20:00
Szegény csávón látni, hogy nincs valami rendben. Azt mondja, hogy izgatott, de folyamatosan elfehéredő arcán látni, hogy nem egészen ez a helyzet ;) A műsorvezetőnő érzi, hogy valami nem stimmel, próbálta megnyugtatni, de legalább elfogta mikor esedékes volt  …..
ROFL-net Tihanyi vs Vágó 2009.06.25 05:49:00
Emberek... Miért tök véletlenül kell kiderítenem, hogy ez a csaló volt tv műsorban??? Nem látta senki?? Na jó, mondjuk oké... Azért meg dicséret, hogy nem néztek ilyen szart, mint a Story tv. Egyébként külün büszkeség, hogy az itt bevezetett "Fűtőszálas" jelzőt…..
Daerion 2009.06.25 08:35:31
@zeusz7: Öcsém autista. Ők értelmesek, csak szociálisan nem ugyanannyira képesek interakciókra, mint a többi ember. Persze ennél összetettebb "betegség", de ez az ember végképp nem autista!

Ez az ember inkább valami szolid őrült, aki elhiszi azt, amit beszél. Egy piszok szerencsétlen ember, aki mindig talál magának híveket, és ezért nem fog megszűnni.
Subba Bérijesztgetés 2009.06.18 16:16:00
Bérijesztgetés! Igen, ilyen is van.Természetesen az Interneten található a Horalki Luxus Kirándulás honlapján. Furcsa? Ugyan. Horalki úr nagyszerű extrákkal bolondítja meg az egyszerű kirándulást. Masszíroz, csomagot cipel, és még megannyi érdekes dolgot találhattok nála. Meg…..
Daerion 2009.06.19 07:50:12
@Fat Abbot: Ha már Confuse-a-cat Ltd. És persze ne feledjük a következőket sem.

Incorporating
Amaze-a-vole Ltd.
Stun-a-stoat Ltd.
Puzzle-a-puma Ltd.
Startle-thompson's gazelle
Bewilderebeest Inc.
Distract-a-bee

Maga a poszt elég érdekes. Nem érzem kellően gáznak, mocsoknak, viccesnek, bárminek... bérijesztgetés... hát istenem.
Kitalált egy szolgáltatást, aminek van egy alapja, és nem lehet belőle még Dunát rekeszteni. Kedves Subba meg reklámozza. Ingyen. Ki a balek?
ROFL-net Nem semmi tehetség 2009.06.18 06:09:00
A német kultikus "Fogadjunk, hogy..." műsor egyik nézője (egy tejtermelő) fogadott, hogy csukott szemmel felismeri teheneit, csak a csámocsogásukat hallva. Lenyűgöző  ..