Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flush

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szlovén EBEL-csapat huligánjai múlt pénteken törtek-zúztak Klagenfurtban és az oda vezető úton. Az EBEL elnöke, Karl Nedwed példaértékű büntetést követel. A liga hivatalos közleményben figyelmeztette a többi klubot a veszélyre.Az Erste Bank Eishockey Liga 43. fordulójában,…..
A híres pihenés 24 óráig sem tartott. Ennyi is elég volt ahhoz, hogy a fontos dolgokat tisztábban lássuk. Hogy lássuk, mi fontos, mi nem. A pauzát nem azért iktattuk be, hogy szimpátiatüntetést provokáljunk, de jólesett, amit kaptunk. Mindig jólesik. Volt sok hasznos tanács is, a…..
A 33. forduló után három 28 pontos csapat áll az EBEL-táblázat utolsó három helyén, közülük az egyik az Alba Volán. A székesfehérváriak 2-1-re kikaptak hazai pályán a Jesenicétől, a részletekről olvasóink már beszámoltak. A szlovénok az első harmadban szerzett vezetést a…..
1-4-ről verte meg az Alba Volán az EBEL-élmezőnyhöz tartozó Klagenfurtot, több mint egy hónap után sikerült nyernie a fehérvári csapatnak. A mérkőzésnek két hőse volt, a két rendes játékidős gólt, valamint egy sikeres büntetőt jegyző Fekete Dániel, továbbá a csapatban…..
Nemzetközi karrierbe kezdtünk: írtunk egy cikket az IIHF honlapjának, amely meg is jelent ott. Az eredetit utánközöljük örömmel, noha sok újdonságot törzsolvasóink aligha tudnak meg belőle – a legszélesebb publikumnak szántuk, ismeretterjesztő célzattal. Sok különbség…..
Az EBEL fegyelmi ítélete után egy nappal az Alba Volán is meghozta a maga határozatát. Ennek értelmében az egy hónapos próbajátékon szerepelt Derek Couture-ral azonnali hatállyal szerződést bontottak, le is adta a szerelését. Ryan Bonni maradhat, ha akar, de csak akkor, ha…..
Jégkorong A fekete hétvége 2008.11.19 14:43:00
Az elmúlt szombaton és vasárnap olyan dolgok történtek magyar jégen, alsó és felső szinten egyaránt, amely mellett a balhékat kerülő és a szennyes kiteregetésében tudatosan nem eminens blogunk nem mehet el szó nélkül. Szigorú vélemény következik.Kezdjük a kirakattal, az Alba…..
Az ifjúsági válogatottak dupla mérkőzésének első felvonását csütörtök délután nagy meglepetésre Románia nyerte. A magyar csapat 2-0-ra, majd 3-2-re is vezetett, de végül harmadot sem nyert. A játékosok nem vették elég komolyan a csatát.Zaklatott ritmusú mérkőzésen 2-0,…..
A magyar válogatott hátvéd fordulók óta nem lépett jégre a szlovák extraligás Skalicában. Nem sérülés miatt hiányzott, úgyhogy nem meglepő a bejelentés: mennie kellett. Sille Tamás csapatot keres, tudta meg a jégkorongblog. "A Skalica vezetői nem indokolták döntésüket,…..
Ritka eset, hogy egy hét alatt négy korosztályban is valamilyen válogatott esemény történjen. Márpedig ezen a héten a 14, a 16, a 18 és a 20 éven aluliakat is aktivizálják.Hétfőn és kedden a serdülőválogatott tart össze. Különleges nem történik, az iskolai szünetet…..
Szerda este fél nyolckor újabb négy mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája. A négy csoportban a második fordulót rendezik. Érdekesség, hogy az összes meccsen az első körben elbukottak fogadják a most bemutatkozókat. Az A jelű hármasban a Kärpät Oulu az orosz Metallurg…..
"Nem keveset dolgoztak, nagyon ügyesek voltak játékosaink, egytől egyig. Hetényi Zoltán egészen kiválóan védett, kár, hogy a büntetőknél nem jött össze a bravúr." Énekes Lajos Alba Volán-edző értékeli a jesenicei 2-3-at a továbbiakban. De előbb kezdjük a…..
Alapos írásunk óta – nem feltétlen annak hatására – felgyorsultak az események a Gyakorló Jégcsarnok ügyében. Némi egyeztetés árán a felek – a sportszakállamtitkárság, illetve a jégkorong- és a korcsolyaszövetség – úgy döntöttek, korábbi ötleteiket…..
Hamar kiderült, hogy nem csak edzésen művelnek fantasztikus dolgokat a héten az Alba Volán játékosai, hanem mérkőzésen is. Ocskayék szemkápráztató játékkal küldték padlóra az Innsbruck csapatát. Ezúttal nem Szuper Leventén múlt a győzelem.A hazaiak a Graz ellen látottnál…..
Két dolog van. A rész: úgy tűnik, tokkal-vonóval kihajítják a Gyakorló Jégcsarnokból a jégkorongot. Az egész: a politika annak ellenére nem izgatja magát, mi lesz ezzel a sportággal, hogy a válogatott A csoportba jutásakor nagyon lelkesnek mutatta magát. Annak próbáltunk…..
Hiába szerzett vezetést újabb hazai meccsén az esélyesebbnek tartott magyar bajnok, a vendég Graz előbb egyenlített, aztán fordított, majd kétgólos előnyre tett szert és nyert. A mérkőzés összesen négy góljából három az első harmadban esett. Előbb Ocskay Gábor gondoskodott…..
3-2-re legyőzte a Red Bull Salzburgot az Alba Volán. A néhány perccel ezelőtt véget ért meccs első két gólját a székesfehérváriak szerezték; az elsőt Nathan Martz vállalta, a másodikat Fodor Szabolcs (Martz és a most visszatért Benk András asszisztált). Helyszíni embereink…..