Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polinezia

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Balatont a 19. század elején kezdték el felfedezni maguknak az írók, költők, tudósok, művészek. A balatoni fürdőkultúra a 19. század második felében már virágzott: Füred, Keszthely, Almádi, Siófok a leglátogatottabb fürdőhelyekké váltak a század végére. A magyar…..
Varánusz Rés a pajzson 2010.10.28 08:00:00
Pártunk és kormányunk izomból alkotmányozik. Izomból, persze, nagyjából a harmadikos technika órák színvonalát idézve: Jancsika az osztálycsibész vagdossa apróra ami a keze ügyébe kerül, a többiek meg a technokol szagától nekivadulva tapaszgatják egymásra a fecniket:-…..
Véleményvezér Nem. Nem. Soha. 2010.06.11 03:38:00
A történelem nagy tanulsága, hogy semmi nem tart örökké. Sem az, ami húsz éve van, sem az, ami kilencven éve. Trianon 90. évfordulója nagyon tanulságos volt. A békeszerződés győztesei egységesen ugyanazzal a hévvel és magabiztossággal álltak ki Trianon "igazsága"…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
BBC minőségű történelmi ismeretterjesztést ígért pár hónappal ezelőtt az MTV a Magyarország története című műsor beharangozójában, amit kétkedve fogadtunk, nem is a kreativitás hiánya, hanem a zseton hiánya miatt. BBC minőséghez sok zsák pénz kell sajna, vagy egy olyan…..
Mandiner blog A műselyemlány 2009.04.28 18:01:00
 Bájos. Közönséges. Ostoba. Ravasz. Szépséges. Jelentéktelen. És még sok más ellentétpár, ami egy igazi nőben megjelenhet. Mindezt egy személyben, egy szerepben láthatjuk A műselyemlány című egyfelvonásos, egyszemélyes darabban, Hámori Gabriella alakításában.  A…..
w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..