Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyi.

159 bejegyzést írt és 523 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így szegezi neki szemtől szembe saját véleményét Schmitt Pálnak a riporter, Perjés Klára a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában, alkalmazkodva az Obersovszky-féle közszolgálati tévéinterjú kérdezői hangneméhez.A Vasárnapi Újságban sugárzott, csaknem 13 perces interjút…..
Rengeteg tanulsága van Schmitt Pál ügyének. Most csak egyet emelek ki: ezek a botrányok szinte mindig hasonló életet élnek, pályát futnak be. A szereplők hevesen tagadnak, akadnak, akik körömszakadtáig védik őket, aztán hirtelen felgyorsulnak az események, és az új fejlemények…..
Heló, harmadik hangyász hétfő! Először is járjunk mind örömtáncot, mert eljött az év, amikor a Hangyász végre elkészül. Nem lehet máshogy, erre ne is vesztegessünk több szót, már így is csak 363 napunk van hátra. A két ünnep közt kilátogattam Adorjánékhoz, hogy a…..
Sanyi. 2012.01.02 23:23:50
Baszki! :)
Elolvastam a posztot, aztán simán elábrándoztam a bringám hátsó horst-link (
wiki.answers.com/Q/What_is_a_Horst_link) lengőkar rendszerén. Régebben megvettem egy nagyobb rugóstagot az átépítéshez, de nem gyártattam le egy új lengőkar elemet - illetve de, de elbaszták - aztán hagytam a francba. Pedig olyan szépen ki lett számolva minden, hogy ne változzon a geometria, csak a rugóút nőjön. Közben eltelt 35 perc:))
Köszi!
Helló, karácsony. A hegesztőpisztoly csillagszórónak álmodja magát, fenyőtalpat szerel a nyomatékkulcs. A bejglivel tömött has alig hiszi, hogy valaha padlólemez alá gyömöszölik még. Vajon szegény Hangyász mire gondol, kehes vázként bakokon billegve? Összebújik-e dideregve a…..
Autófília Gyermeknap buszokkal 2011.06.06 12:00:00
Gyermeknap. Elméletileg a vidámság, a kacagás és a játék ünnepe. Ilyenkor még gyakran a lusta családok is felkerekednek, és elmennek kirándulni egyet. Kimennek a közeli parkba, erdőbe, tópartra, piknikeznek, szaladgálnak, napoznak. Mi is ilyesmit terveztünk, de nem szűk családi körben. Hiszen van…..
Vasember erőteljes figyelmet szentel a hahus csúnyaságoknak. Így történt ez most is, ezt a hófehér Jaguárt racsingfehér ruszki csodát repítette elektronikus leveles ládikómba. Nem is tudom, mit fűzzek hozzá. Meg hát. Mi az hogy, nagyon is. Az ősi rokonságot szeretné…..
Sanyi. 2011.02.21 20:07:02
@2108face: Az megvan, hogy az Renault 5?! :)
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
Sanyi. 2011.01.22 18:56:35
@pickapu: Igen. Változnak az idők.
Sanyi. 2011.01.22 21:18:11
@Gyurma73: Ehehehehehehehe:)))
Családi szopóág;)
Sanyi. 2011.01.22 23:03:17
@Super aGyuri: Heti két nagyobb vidéki körrel (300 retur)simán összejön egy évben.
Üzletkötőnek, területi képviselőnek, stb.
Nekem műszaki ellenőrként is megvan.
Gulyásdemokrácia Alsóbbrendűek 2010.11.30 11:22:14
Azért vannak mondatok, amiken az ember nehezen teszi túl magát. Meg olyanok is, amiknek a valódi sötétségét elsőre fel sem fogja igazán, mert egyszerűen tényleg hihetetlen ahhoz, hogy ne azon gondolkozzunk, tényleg nem mi értettünk-e félre valamit. De nem.Parlament, ma délelőtt,…..
Sanyi. 2010.11.30 17:16:54
@esef: Na mondjuk az ovóda/bölcsöde ezen a sajnálatos szitun kívül is egy szép karika. De nem baj, majd a sok magas végzettségű munkanélküli nőből anya lesz, otthon a sok gyerekkel...és minden szépen megoldódik. Offkorsz fényen élve...
Faszom a szociális hálójukba.
Egyszer, csak egyszer ne a felszínről szólna ez a kurva politika.
Sanyi. 2010.11.30 17:17:44
Sanyi. 2010.11.30 17:34:48
@mcs: Ez egy érdekes számítás különben, hogy meddig is élsz még a nyugdíjba vonulásod után, és mennyit teszel félre a ledolgozott évek alatt. Ráadásul generációnként más és más a szitu. Nem vitaindító, csak érdekes lenne...
Ez már ezüstláz, szoktam magamban utalni Efrájim Kishon remek, azonos című humoreszkjére, amikor be akarja festeni a kályha ajtaját ezüstre és egyik túlzásból a másikba sodródva az egész lakást ezüstre festi. Hasonló a helyzet a bogárhátúval, ami egy kicsit több nyomaték…..
Sanyi. 2010.11.20 20:28:26
@Motordoktor: Ok-ok, én csak a fotót láttam, az alapján meg tölcsér alakúnak tűnik a szívóág. Hülyének semmiképp sem néznélek, beszéltünk már élőben ugye. Béke.

Akkor jól értem, hogy végig fel van tágítva a keresztmetszet?

A galériában még ki sem tudom nagyítani a képeket, sosem működik:(
Sanyi. 2010.11.22 22:19:51
@Szkotti: Nem benzinfilm, hanem a kartergáz visszavezetésből odakerülő "olajpára", aminek mindegy a felület, mert lerakódik, ezért szokás kikötni.
Egy román designer, Liviu Tudoran renderelte ezt a kis kétüléses Dacia tanulmányt.Via AutoMotto...
A világ leghülyébb kötelező biztosítási rendszerétől búcsúzunk. Lesz helyette új, ami csakis jobb lehet. De lehetne még jobb. Vélemények az azonos című írásunkról...
Sanyi. 2010.10.20 17:21:43
@TUDOD, A CSIBE: Ezt az "Intelligencia szerepe a közlekedési döntéshozásban" kiselőadást fejtsd már ki röviden légyszi egy bölcsész-biztonsági őr viszonylatban!
:)))
Sanyi. 2010.10.20 17:29:57
@TUDOD, A CSIBE: Állítólag az intelligencia jele a humorérzék is. Mindamellett egy rendkívül intelligens ember lehet rendkívül ügyetlen is. (Értsd: Hiába keni vágja a rénszarvas trükk fizikáját, ha nem tekeri el időben a kormányt.)
Sanyi. 2010.10.20 17:42:54
@balazs65456: Nem lehet ezt a technikához kötni. Emberhez kell. A technikára ott a teljesítményvagyéppenmilyenadó.

Olyasmi kellene mint a tartalékos katonáknak tőlünk nyugatabbra. Lehetne kötelező tréning mindenkinek, meg normális árak. szedjen mindent állam bácsi, oszt nyalja be a tréningek díját is. Ott lenne pszichológus, orvos, rutin, stb...1 nap. Oszt annyi. Pont mint a tüdőszűrés.
Igen nagy bajban vagyok, mert ezer dologról írhatnék, s időm kevesebb, s sokszor azt se tudom kit- s mi érdekel. Így a témaválasztás szabad... Igazából a tudás (ha Robert M. Pirsig-től vehetek gondolatot) egy folyóhoz hasonlít. Folyik a medrében, hordalékot hoz (felesleges…..
Sanyi. 2010.10.06 21:25:12
@fagzal: Wikipédiára mint korrekt forrásra hivatkozni azért elég meredek...:)
Sopianae DeLuxe Golf...extrákkal 2010.09.30 12:50:00
Elég meredek hetünk van IPK kollégával. A nagy rohanás közepette mesélte egyik munkatársam a következő sztorit.   Hónapokon át kínlódott, hogy találjon valami „B verziós” autót, a rohangálós Lupo 3L mellé. Mivel az asszony, és a gyerek használná valami ne túl…..
Ma végre sikerült megvennem álmaim autóját. Egy meseszép Renault 19. Háromajtósnak hívják, én kupénak fogom, mégis csak menőbb. Van egy szép fekete kupém. Csajokról lepotyog a bugyi, ha meghallják az irgalmatlan hangú kipufogót, meg komoly zenét benne. Gyorsan le is töltök…..
Sanyi. 2010.09.27 13:39:33
@biker_kolee: Nem az enyém. Scheertinek 19-ese:)
Újabb hír jelent meg a Pécsi Hírek hasábjain, miszerint „újabb terveket, elképzeléseket vár az önkormányzat annak a kidolgozására mi módon lehetne szabályozni az autósok behajtását Pécs forgalomcsillapított övezetébe.” Az általunk is kritizált első pályázat…..
Figyelem! A következő poszt tartalma alkalmas a nyugalom, és főleg a gyomor egyensúlyának megzavarására. Szerda délután volt. Éppen hazafelé tartottam, és arra kalandoztak a gondolataim, hogy az élet vajon csodás? - vagy lóf@szt, egyszerűen csak az elme dögkútja amiben élünk?…..
Sopianae DeLuxe A hét lúzere 2010.09.23 19:10:00
Az alábbi hír jelent meg a bama.hu hírportál címlapján: Interneten akart autót venni egy beremendi férfi a napokban. Lecsapott egy jó ajánlatra, e-mailben szerződött, és azonnal elutalt 1,3 millió forintot egy külföldi számlára. Pár napot várt, klikkelgetett, majd rájött, hogy…..
Hehe! Azért egy régi mordállyal virágot kilőni, olyan mint hippi ruhában kitaposni egy oldschool muscle car belét.  ...ésss...  ..
Vasárnap jutottam ki végül a Hatejamora. Marcival mentünk, így miután belefutottunk az Ismeretlen Pécsi Költőbe – aki épp egy Afganisztánt is megjárt zászlóssal diskurált –, rögtön a külső kiállítótér felé vettük az irányt, ahol nemesikle.hu standja állt. A…..
Sanyi. 2010.09.22 18:01:14
@falco peregrinus: Jogos. Volt egy kis műszaki hiba :(
Sanyi. 2010.09.22 18:27:13
@scheerti: :)
Nem.
...de amióta láttam,a háztáji felhasználáson töröm a fejem...
Átható tekintettel nézett a vezér – sokan mondták róla, hogy a legdaliásabb vitézek is beleremegnek nézésébe -, a parancsnokok némán álltak a sátorban. Kint hideg volt, bent ropogott a tűz. A császári és a cári seregek igencsak kemény harapófogóba fogták a franciákat.…..
aveo, avere - üdvözölve van, örvend pl. Ave, Maria! Ave, Caesar! Nagyon benne vagyunk a használt autó tesztekben. Én is autóvásárláson töröm a fejem. Van is egy elvem ezzel kapcsolatban, mégpedig az, hogy szarnak nem adunk pofont. Ez esetemben azt jelenti, hogy nem kell ugyanaz…..
Sanyi. 2010.09.17 16:12:20
@Blackblood: Hááát...még kérdéses a sorsa, ennek ellenére épp átesett egy (két) nagyjavításon (kuplung munkahengerek, gömbfejek, új középdob, sortömítés), úgyhogy épp jobb mint valaha.
Sopianae DeLuxe A kép 2010.09.17 12:22:00
- Ez horkol baszod, csapott az asztalára a kopasz és gúnyos vigyorral az arcán Mr t- felé fordult. - Megmondtam neked, hogy elaludt, látod? Talán még a nyála is folyik. Mr T ideges volt a fogadás miatt. Úgy látszik a kopasz, ellen sosem tud nyerni. Legutóbb is, mikor fogadtak, hogy a…..
Sanyi. 2010.09.17 13:33:48
@esef: Megkapta:)
Remélem felvidítja, mert neki most nagy bánata van a kocsijával kapcsolatban (nem műszaki offkorsz), de biztos megírja majd.
Igazából ezzel a géppel szerintem igazán nincs baj.Sőt! Odabasz:)Ok. Poénnak jó.....
Sopianae DeLuxe Terror Pécsett 2010.09.14 10:10:00
Emlékeznek még Winkli kiautóblogos posztjára. Ott minden kiderült a technikáról, de mi láttunk is egy igazi tankcsatát, úgyhogy bemelegítés képpen megmutatjuk. Igazi vérre menő harcot vívott egy-egy német és amerikai páncéloshadosztály, ügyesen használva a sporttáska és…..
Akinek megkívánja a hivatása, esetleg szeret világot látni, az sokat autózik. Aki sokfelé jár, az általában hotelban, motelban alszik. Lowtyoval sem vagyunk másként. Munkánk során menni kell, megköveteli a beosztás. Gokartos Petiék sokat járnak versenyekre, így ők is…..