Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibet

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első Mol Liga-forduló mind a négy mérkőzésén vezettek az elvben kevésbé esélyes csapatok, ám végül az összes helyszínen érvényesült az úgynevezett papírforma. A szezon első gólját a Steaua Rangers veterán csatára, Viorel Nicolescu szerezte Csíkszeredában, a bukarestiek…..
Tibet 2010.09.08 22:10:38
@peterszky: Kérném lefejeztetésem elkerülését, úgy nem látom majd a monitort, ráadásul árt a fogaknak! :) Megtekintjük a felvételt újra, de ha emlékeim nem csalnak a szurkolók pont kitakarják (kéne már valami kis emelvény a kameráknak Erzsébeten), ezért maradt ki az összefoglalóból. De cserkészbecsszó, hogy pénteken utánanézek, és ha mégis látszik, még háttérképet is fabrikálok neked belőle!:)
Tibet 2010.09.09 18:42:16
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: ha jól tippelek, hogy mit nevezünk most "páholynak" ( :) ), az az egyik kapu mögött van. Onnan nem jó egykamerás felvételt készíteni, a pálya másik vége túl messze van, ráadásul egyfolytában háttal vannak a játékosok... mármint, amikor ott folyik akció. Pluszban az eredményjelzőre sem lehet rálátni onnan az apparáttal, ha jól rémlik. Másik opció: A játékosokat szerintem alapvetően rohadtul zavarná, ha a két kispad között ácsorogna egy operatőr, aki többször is húsz centiről az arcukba fordulna, no meg mi van akkor, ha éppen annak a palánknak a tövében van a pakk? 1: én is kimegyek a jégre; 2: a pálya fölé tartom a kamerát, ami miatt valószínűleg még a gyúró is szájon töröl, jelenleg meg nem nagyon szórakoznék a Fradi-oldal emberével!:D Ráadásul ott extrán paráznék egy kirepülő korongtól, vagy kilógó bottól, amelyekre persze iszonyatos csapást mérnék a jobb szemgödrömmel.:) Úgyhogy marad a jelenlegi pozíció, asszem.:D
Tibet 2010.09.09 18:58:14
@Lazlee: :D
Gól!
“Ez ellen az EHC München ellen a letámadásos taktikánkat még nem sikerült kellő hatékonysággal megvalósítani, így az első mérkőzés tapasztalatai alapján próbálunk változtatni szombaton” – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a szombat…..
Tibet 2010.08.14 14:55:05
@Szoljanka: Erre még mi sem tudunk pontos választ, bár az már majdnem biztos, hogy a komplett előszezont kihagyjuk... hogy egyáltalán lesz-e folytatás?... kiderül.
Jégkorong Fehérvár–Linz 6-5 2009.10.18 21:20:00
Első nekifutásra csak 12 másodpercig vezetett a vendég Linz a Sapa Fehérvár AV 19 elleni mérkőzésen, de amikor másodszor is előnybe került, nagyon sokáig tartotta magát. Sőt: a mai találkozó az idénynyitó Graz ellenit idézte, amikor is hiába volt szoros az eleje, csúnya 1-6…..
Tibet 2009.10.19 03:19:02
@Lazlee: Esetleg én is fel tudom ajánlani a múltkori, zágrábi segítségért a mai meccs torrentezését, és még ftv logó sincs rajta...sőt, "jtv" sem lesz!:)

@norbikimi0217: De ez a Szűcs nem a mi Szűcsünk, hanem az ő Szűcsük, ugye?:D
Mind a három pénteki Mol Liga-mérkőzés izgalmas volt. Két találkozó 4-4-re végződött, és hosszabbításra volt szükség, de a 6-2-es végeredményű Brassó–UTE is döntetlenre állt a harmadik harmad első felében. Áttekintés, gólösszefoglalók, edzői értékelések. A…..
Tibet 2009.09.26 20:11:10
@1nf3rn0: Feldolgozás alatt van, ha minden jól megy kb.1 óra múlva láthatod a jégkorong tv-n!
Az Alba Volán hároméves névadó szponzori szerződést kötött a Sapa alumínuiumipari céggel – derült ki Ocskay Gábor szakosztályfőnök sajtótájékoztatóján. A vállalat az előző szezon előtt szállt be a klub támogatói közé, ezek szerint mindkét fél megtalálta…..
Tibet 2009.08.18 16:39:39
Főleg a szurkolótábor miatt Vasas néven szerepelne a jövőben a Budapest Stars jégkorongcsapata – adta hírül az MTI. A témát kedves olvasónk-szerzőnk, KCs említette először kommentjében, egy szurkolói fórumra hivatkozva. Úgy néz ki, a tervek komolyak, Szabó István, a Bp.…..
A 2010-es világbajnokságokkal kapcsolatban ismét sok kérdés megoldódott. Legutóbb foghíjasak voltak az adatsorok, de mára újabb tényeket tudunk közölni. Minden idők legtöbb indulója jött össze a férfiak felnőtt mezőnyében, 48 ország jelentkezett. Két világbajnokságunk…..
Tibet 2009.05.18 20:13:05
@krumplee: Nekem így is, úgy is Luxemburg a kedvenc. Az ő meccsükön azért nincs olyan hangulat, mint ami Svájcban volt a magyar meccseken, mert a teljes lakosság alkotja a keretet. Mint a foci, kosár és kézi válogatottat is. Nőit és férfit egyaránt.:)
Tibet 2009.05.18 20:18:08
@Tibet: Persze a teljesség kedvéért ( és a viccet félretéve ): Luxemburg lakossága 476200 fő, amivel akár A-csoportos döntős esélyeik is lehetnek, hiszen a kanadaiak nem egészen 100 000-rel többől válogatnak (Team Canada, Total Players:558,173). :D
A Mol Liga vasárnapi körének két rangadója közül az egyiket a hazai, a másikat a vendég csapat nyerte, ennek köszönhetően is továbbra is nyílt a küzdelem a rájátszást érő első négy helyért. Az Újpest persze veresége ellenére majdhogynem páholyban van. Először is azonban…..
Azt gondoljuk, a jégkorongblognak az indulása óta eltelt időben sikerült összehoznia a kedvenc sportunkért rajongók táborát. Olvasóinkból közösség lett – nagyon kevés blog lehet büszke ilyesmire. Viták természetesen vannak, kell is, hogy legyenek, de öröm, hogy ritkán…..
Tibet 2008.11.06 15:47:26
Egyetlen szóval annyi lenne a reakcióm: ámen.

Kicsit bővebben: a médiában dolgozva már megtapasztaltam, hogy képtelenség mindenkivel ugyanannyit foglalkozni még akkor is, ha az embernek - és ez ugyebár újságírói kötelességem/kötelességünk - az a szándéka, hogy mindenkit bemutasson. Adott csapat szurkolójának már az is szubjektivitásnak tűnhet, ha egy anyag végén hosszabb interjú van az ellenfél játékosával/edzőjével, mint saját kedvencével, pedig mindez csak és kizárólag annyiról szól, hogy az egyik alany hosszabban válaszol, vagy több kérdésre ad olyan választ, ami megjelentetésre érdemes. Sportside-osként minket főleg értek és érnek támadások a Stars-szal kötött megállapodásunk miatt. Hulljon le a lepel: mindenkinek fel kívántuk ajánlani a szerződéskötés lehetőségét, a kápmegyeriek viszont előbb léptek, megkerestek minket. Úgy gondoltuk, a Stars-meccsek összefoglalóival nemcsak a magyar jégkorongozást, hanem egyidőben az utánpótlást is támogatjuk, hiszen máluk a fiatalokra épült a felnőttgárda létrehozása is. Mostanra mégis valami olyasmit érzünk, hogy nem volt jó ötlet beleugrani, mert sokan csak arra tekintenek, hogy velük foglalkozunk, azt pedig nem látják, hogy emiatt magával a jégkoronggal foglalkozunk, ami eddig nem kapott túl nagy médiafelületet. És most visszakanyarodok a központi témához: a válogatott - legyen az a felnőtt, vagy egy utánpótlás válogatott - nem a csapatokról szól, hanem a legjobb magar játékosokról. És véleményem szerint ebbe a témakörbe nem fér bele a klub-alapú szeparáció. A Mol Ligában van 10 csapat. De válogatott csak egy van. Ezt mindenkinek támogatnia kellene, aki közel érzi magához a jégkorongot. És pontosan azt a csapatot kellene támogatni, amelyik aktuálisan a jégre lép, akármelyik csapat korongosai is legyenek. Mert ezzel azt a szakembert is támogatjuk döntéseinek meghozatalában, aki összeállította a keretet.

Röviden ennyi. Bár így is hosszú lett, ezért utólag is bocs.

Üdv: Kun Balázs
Kaptunk egy videót, ha jól értjük, egy lelkes MAC-os szülő készítette, és nemcsak azért tetszik nekünk, mert F. Kapus gyermeke  is szerepel benne. Hanem azért is, mert jól sikerült, a gyerekek is ügyesen mozognak, néhol pedig egészen vicces. Nézzék meg...
A klubok és lelkes barátaink nagyszerű segítségével megszerveztük, hogy a magyar jégkorong-történelemben először minden mérkőzésről megtekinthető legyen az aktuális forduló gólösszefoglalója.Igaz, jelenleg ötből csak négy mérkőzést tudunk megmutatni, de igyekszünk…..