Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsAbIkA

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fehér motorhoz nem mutat rosszul az IXS Tortuga felsőA nyolcvanas évek tehetnek róla: valami idióta divatba hozta a neonszíneket, ahonnan már csak kis lépés volt a bugyuta minták használata. A krosszpályákon bolondnak öltözött motorosok ugrattak, szerintem Steve McQueen hentergett…..
Narancssárgát választottam - színben passzolt a KTM-hez Tavaly vettem ezt a Hebo enduro kesztyűt, szép narancssárga betéttel az ujjai végén, az jól illik a KTM-hez. Igazából endurózáshoz lett volna szükségem rá, de aszfalton is használtam, nyári kesztyűként, mert az utóbbi…..
Ismét fokozott ellenőrzést tart a rendőrség, két napig kiemelt figyelemre számíthatnak a motorkerékpárosok - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. A közlekedőket és járműveiket is ellenőrzik az ország útjain szerdán és csütörtökön. A kontroll oka, hogy magas a…..
Belsőség Minek ide mopedautó? 2009.04.22 02:37:57
  Békén kellene hagyni a mopedautósokat, hátha maguktól belátják: autózni autóval kell, mopedezni meg mopeddel. Megmondjam miért? Mert a mopedet ki lehet kerülni, ezt meg nem.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Rendkívüli ellenőrzésre számíthatunk a fővárosban. Az utasítás a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettesétől jött: Budapesten ma és holnap, továbbá április 22-én és 29-én a polgárőrséggel együtt ellenőrzik a motorosokat és segédmotoros kerékpárok vezetőit.…..
Megérte korán kelnünk, mégha ez azt is vonja maga után, hogy elmarad a megszokott szerelős-poszt. Csikóssal kettesben egy olyan autóhoz volt szerencsénk, amely garantáltan megosztja a közvéleményt. Nagy harc lesz a jövő héten. A készülő Csikós Zsolt a 4.B-ből és az…..
Totalbike hírek Spéci Gas Gas 2009.02.24 14:26:00
Christophe Nambotin francia motoros nevével fémjelzett EC300-as változatot dobott piacra a Gas Gas. Egyelőre a francia piacra szánják a kétütemű endurót, de korlátozott példányszámban Angliában és Olaszországban is elérhető lesz. Az alapmodelltől a módosított váza és a…..
Az év második felében kirobbanó gazdasági válság miatt hivatalos adatok szerint 11,4 % mínusszal zárt a magyar motorkerékpár piac. A negatív hatások ellenére a Suzuki méltó módon ünnepelte 100. születésnapját: közel két és félezer eladott motorkerékpárral 31,6%…..
  Legfrissebb ütközési tesztjeit az ADAC 30 km/órával, de biztonsági öv nélkül végezte el. Az eredmény rémisztő. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Belsőség Mit nekünk a Gripen! 2009.01.26 15:21:00
Turbódízel volt valamikor. Motorcsere után már csak szívóA garázs jó dolog. Alkalmat ad a barátokkal való találkozásra, összehozza az ismeretleneket, rengeteg móka, kacagás színhelye és nem utolsósorban szabadon lehet káromkodni, anyázni egy-egy beteg megoldás, konstrukciós…..
CsAbIkA 2009.01.26 18:43:56
Nincs fűtése, az utasterében csupasz acélcsövek tekeregnek, a zajszint könnyedén túllendül benne az elviselhetetlenség határán, kemény rugózása miatt gépi shakerként is beválna. Kommersz elvárások alapján a Toyota Corolla GT-m egy menthetetlen fos. Szerencsére nem hétköznapi…..
Belsőség Szerda esti sikoly 2009.01.21 18:19:00
Tavaly júniusban nyúltak egy nagyon picit hozzá a 997-eshez, éppen csak finomítottak a formán, a lemezek alatt viszont annál többet dolgoztak a Porsche mérnökei. Közvetlen befecskendezést kaptak az átalakított bokszermotorok és végre megérkezett a duplakuplungos PDK-váltó is.…..
Hi Bird Sport Cruiser 250Kína motoripara nekünk szürke folt. Tudjuk, hogy gyártanak mindenféle kisköbcentis gépeket, de nagyon kevesen vannak olyanok, akik képesek felsorolni öt különböző márkát. A Hi Bird is ismeretlen név, ennek ellenére érdemes figyelni rájuk.Miért is? Mert…..
Totalbike hírek Gáz ez a motor? 2008.12.16 17:47:00
Amit még Magyarországon nem láthattunk: motort tankolni az LPG kútnál. Ha a kanadai Yugo-Tech cég fejlesztése sikeressé válik, akár hamarosan nálunk is találkozhatunk autós-motoros átalakító készleteikkel. Egyik termékük, amelyet a tulajdonos-főmérnök Joco Djurdjevic az…..
Harley FLH 1200, ahogy a Bratstyle szeretiMi a japán épített motorok titka? Néhány éve még senki sem gondolt rájuk, ma meg sorra nyerik a custom-bajnokságokat. Egyre terjed a letisztult stílus; már nem csúfolódás, hanem dicséret, ha egy építésre azt mondjuk, hogy japános. 1950-es…..
Totalbike hírek A gorilla odacsap 2008.11.27 17:15:00
A Wrenchmonkees egy dán motorépítő műhely. Fiatalok, lelkesek és elszántak arra, hogy a mindennapokra alkalmas gépeket építsenek. Szeretik, ha a forma egyszerű, és nem aggódnak, ha véletlenül megkarcolódik majd használat közben. Szívesen nyúlnak youngtimer korú japán…..
Sokan félre szokták érteni a félig blogposzt, félig cikk Autonániát. Pedig ez valójában csak egy álmodozós rovat, valahol ki kell ereszteni néha a gőzt, amikor már túl sokat néztük a hasznaltauto.hu-t, a mobile.de-t, az ebay.akármit, és fejben megvettünk már negyven ócskaságot…..