Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verit(t)as

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Gyerekkoromtól kezdve nyughatatlanul kerestem az igazságot és vágytam arra, hogy bizonyosságom legyen. Fiatalkori meggyőződésem szerint a papság volt az igazság megtapasztalásának és a lélek üdvösségének a legbiztosabb útja. Egyik tanárom mondta nekem egyszer:…..
  Amit itt a földön hiszünk, az határozza meg az örök sorsunkat a halálunk után. Míg az igazi evangélium megment (üdvözít), a hamis evangélium a kárhozatba visz – mégis, ez a meggyőződés mintha kiveszett volna az evangéliumi hitű keresztények közül. Lehet,…..
          „A Biblia egyik fő témája Izrael; maga a szó 2565-ször fordul elő összesen 2293 igeversben. Bőven elegendő prófécia teljesedett be Izrael egyedülálló történelmében ahhoz, hogy egyértelműen bizonyítsa:…..
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt VII. kerületi jelöltje biztosra veszi, hogy polgármesternek választják. Bár a pozíció betöltésére pár hetet még várnia kell, fontosnak érzi, hogy már most egyeztessen Erzsébetváros folyó ügyeiről, aktuális problémáiról, az…..
Öt nappal ezelőtt váratlanul elhunyt Mogács Dániel (†60, †36, †28 és †20), a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje. Halálának körülményeiről nem ad tájékoztatást a Rendőrség, de kiszivárgott hírek szerint a Politikai…..
 ..
Verit(t)as 2010.08.23 22:08:46
„Szeretteim, ne higgyetek minden léleknek, hanem vizsgáljátok meg a lelkeket, hogy azok az Istentől valók-e, mert sok hamis próféta jött el a világba.” (1Jn 4,1) Folytatjuk A Viskó c. regényről szóló sorozatunkat. A korábbi cikkek _ide_, _ide_ és _ide_ kattintva érhetők…..
Az utolsó pont valószínűleg nem fog megvalósulni, mert nem fért ki. Ha szimpatikus önnek Mogács Dániel programja, kérjük, támogassa kopogtatócédulájával!..
Részlet Dave Hunt: To Russia with Love c. könyvéből  Kisgyermekkoromtól kezdve az a meggyőződés élt bennem, hogy azért vagyok keresztény, mert templomba járok. Hittem Istenben, és komolyan vettem a lutheránus vallást, amiben neveltek. A barátaim előtt azonban…..
Mai egyszer futott zenekaraink vagy előadóink között olyanok vannak, mint a Stiltskin, Shabba Ranks és a Kris Kross. Alul pedig továbbra is meg lehet mondani, mekkora hülyék vagyunk. Stiltskin: Inside Íme, egy zenekar, melynek biográfiája kevesebb karakterszámot tartalmaz, mint a…..
Verit(t)as 2010.07.30 20:38:44
@WE: Chesney-t elővették a Hold c. brit scifiben! olyan jól, h számomra rehabilitálódott!
Verit(t)as 2010.07.30 20:42:30
Ha volna ateista egyház, abban bizonyára minimum plébános lennék. Úgy nyüzsögnek itt a Trianon-törvény megszövegezése óta a báránykák, mintha ettől legalábbis dzsihádot kellene hirdetni, indításnak pedig felgyújtani a Bazilikát. Nyugi, gyermekeim. Nem lesz semmi baj. Sőt,…..
Vajon elgondolkodott-e bárki is azon, hogy a Levy T, OG Duck és Real Action által alkotott popzenei Bermuda-háromszög miért pont a Hip Hop Boyz nevet vette fel karrierje kezdetén? Hiszen a Hegyekbe fönn vagy a Megbántottak című klasszikusokat figyelembe véve a Rajcsúrozó Rumcájsz…..
 részlet Dave Hunt: An Urgent Call to a Serious Faith c. könyvéből   Isten Igéjéből kiderül, hogy Isten nekünk, elveszett bűnösöknek minden (múltbéli, jelenbeli és jövőben elkövetett) bűnünkre bűnbocsánatot, és – Jézus Krisztusnak a kereszten tökéletesen…..
 Az 1. rész ide kattintva olvasható.            Nem is kell olyan messzire mennünk, hogy példákat találjunk az Istenről alkotott hamis elképzelésekre. Számos olyan megtért exkatolikusról tudok, akiket akár évtizedeken keresztül is távol tartottak az üdvbizonyosságtól az emberi spekuláción és…..
Pain: A szex vajon mi? VS Nincs segítség az égből Szó se róla, a 90-es évek futószalagon termelte ki azon hazai popproduktumokat, melyek leginkább Uri Geller és a NASA hatáskörét gazdagították volna. Az évtized vége felé azonban feltűnt egy fiatalember, aki vélhetőleg még…..
Amikor azt mondjuk, hogy hülye tánc akkor pontosan arra gondolunk amit itt bemutatnak az idióták. Ennél bénábbat még a világon nem láttunk, pedig már került a kezünk közé Sámsonról pelenkás kép is. ..
A The Perfect Name sose volt jó együttes, mégis volt egy-két év úgy '92-93 táján, amikor viszonylag rendszeresen hallgattam őket.   Szerencsére akadt pár jól eltalált, dallamos refrén, pár lendületesebb szám, pár énekelhetőbb sor, amiért érdemes volt hallgatni őket, de…..
w Az Online Alkony Program 2008.05.20 03:30:00
Boldog békeidőket élünk. Ennek egyetlen aspektusáról lesz szó: arról, hogy létezik és szinte bárkinek elérhető az internet. Ami egy csoda, még akkor is, ha észben tartjuk, hogy hazabeszélek, hiszen a IV. kerületi internetben dolgozom.Nem kell fetisizálni, vagy akár magyarázni,…..
Subba Transz Tomi 2008.04.03 15:48:00
Az eredeti videó már körbejárta a netet, de ez a zseniális remix csak most jutott el hozzánk. A téma kifogyhatatlan, óriási lehetőségeket rejt magában. Grátiszként a Mester egy jó hangulatú kisvideója, amiben humorérzékét villantja meg egy remélhetőleg saját…..
Boldog gyermek, integet, nevetgél, futkorászik. Ez így is van rendjén. Na de az autóban, menet közben? A legnagyobb büntetés ilyenkor, ha valami baj történik, ne adj' Isten, hogy bárki is ilyen áron tanulja meg, hogy a gyereket is be kell szíjazni, a saját és mindenki más biztonsága…..
Minden tiszteletünk és rajongásunk az alább látható egyetemi előadóé, a jelek szerint a győri Széchenyi Egyetemen úgy emberileg, mint szakmailag remek gépészmérnököket képeznek. ..
1990 óta kétévente tartják a szakáll- és bajusz világbajnokságot. A következő alkalom Alaszkában, Anchorage nevű városban lesz 2009. május 23-án. Az arcszőrzet világszintű megmérettetése mindenki számára nyitott, olvasható a hivatalos weboldalon. Az alaszkai szervezők azt…..