Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiona_kedvence

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levél írójával hosszan leveleztem, mert a sztori annyi extrém elemet tartalmazott. Eleve mi az, hogy egy 2 nappal korábbi vásárlás miatt csapnak le valakire? Nem beszélve arról, hogy rekonstruálják a vásárlását, egrecíroztatják az irodában, majd zárésnak aláíratnak vele egy…..
A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a…..
Bencus és Barbi randiznak egy random vendéglátóipari egységben, háttérben tengerpart és kapirgáló csirke, előtérben "Food trip" feliratú, nyugai aluljárós gyrososhoz mérten sem túl bizalomgerjesztő kajapult, nem tudom ki hogy van vele, de nekem rögtön elragadta a fantáziámat, hogy hova és hogyan…..
Buwayáéknál jógával és vizualizációval próbálnak némi előnyre szert tenni, Szandi vezeti a meditációt. Szerinte a jóra kell koncentrálni, mert ilyen lehetőség mindenkinek egyszer adatik meg életében, én meg hozzábaszom a kávésbögrét a laptophoz, hogy ne hazudjál te kis szemét, oszt akkor az all star…..
Hát szerintünk jó lenne, de főleg passz, úgyhogy rákérdezünk  a szabályzásra.  Kedves Tékozló Homár! Nem járok hetente, de kéthetente talán betévedek a Mc Donald's-ba. Több hónapja felfigyeltem rá, hogy, akik a szendvics készítéssel foglalatoskodnak, azokon soha nincs…..
  Gebasz volt az Ubernél a fizetéssel, de ami még rosszabb, a panaszkezeléssel is. Ha ez nem csak egyedi eset, akkor hamar oda lehet a bizalom. Tisztelt Szerkesztő ! Szeretnék a nyilvánossághoz fordulni az Überrel kapcsolatos rossz tapasztalatommal. Az Übert már régóta ismerem,…..
Mai Tchibos ügyünk nagyon emlékeztet arra az esetre, amikor a Media Marktnak sikerült 8 órán keresztül 2 forintért árulnia egy 300 ezres tévét, amit aztán nem akaródzott nekik kivinni. Akkor az MM arra hivatkozott, hogy az online rendelésnél nem úgy van, mint ahogy Egyszerű János…..
Egészen elképesztő sztori tegnapról. Ami csak a levélíróval való levelezésből derült ki: a Keletiben szállt fel, a jegye Kelenföldtől szólt, mert van BKK-bérlete (csatolta is, érvényes). Egyből jött a kalauz, aki inkább hitt a kütyüjének, mint bármi másnak, többek közt a…..
Vastagbőr Joguk van 2014.02.07 09:02:00
Komment nélkül: "Az elmúlt évben több magyar és nemzetközi szervezet - többek között az Európai Néppárt -  emelte fel a szavát az ellen, hogy Magyarországon egyes ügyekben nem érvényesülnek megfelelően az emberi jogok. A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség ezekkel a…..
Bettina két napja küldte be ezt a juhtúrót, ami az eredeti címkéje szerint akkor még csak két napja járt le. Biztos jó volt még: CBA, átdátumozás…. Történetem feltehetően nem egyedi eset. Például, aki szintén vásárolt a veresegyházi CBA "Prima" (a jelzőt inkább nem…..
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
A Homár kicsit tehetetlennek érzi magát, miután 2006 óta rendszeresen bukkan fel a Playersroom a bejegyzések között, de még mindig vannak gyanútlan vásárlóik: Kicsit tehetetlennek érezzük magunkat egy garanciával kapcsolatos probléma miatt. Szeretnék megosztani a…..
Fiona_kedvence 2013.08.03 06:31:37
@gabors: rossz válasz
matematikailag egyértelműen a cserénél kell maradni, és még meg is kell köszönni a lehetőséget
nem láttad a 21-et???
Fiona_kedvence 2013.08.03 06:33:53
Fiona_kedvence 2013.08.03 10:25:35
Tisztelt Blog!    Elmondom a történetemet, egészen pontosan 7, azaz 7 órám történetét röviden.  Ez nem lejárató kampány lesz, nem is szeretném megalázni az ott dolgozókat, és nem szándékozom bemocskolni az egész munkahelyet és a munkáltatókat. Ez egy…..
2009ben az expressz újságban megjelent egy bentlakó hivatalsegédi állás, lakással a fővárosban,mivel Hajdú bihariak vagyunk jelentkeztünk, felvettek azzal a kikötéssel, hogy ketten a feleségemmel kell jönni. A feleségemmel megbeszéltük, hogy túl vagyok az ötvenen, azt mondták,…..
Egy olyan kérdésben fordulnék Önökhöz, amely még nem meríti a terror fogalmát, viszont munkáltatóm információ közléskézsége a munkavállalói irányába kimerül azzal, hogy "ez így változott és kész" vagy durvábban fogalmazva "nézz magadnak utána". A téma körbejárásakor…..
KLA azelőtt írta alá az átvételi ívet, hogy megnézte volna, mit kapott az önkormányzattól a borítékban, így most 5800 forinttal kevesebb Erzsébet-utalványt kapott. Gyanítom nem vagyok egyedül a következő problémával és szeretném felhívni a figyelmet néhány érdekességre…..
Utolsó epizód idénre, basszus, pedig igazán elnézném még, de ne legyünk telhetetlenek. Maradunk a helyszínekre bontott hogyvótnál. Királyvár Véreres szemmel nyitunk, Tyrionnak szar napja van megint, az látszik, még jó, miközben a várat védelmezte, Ser Mandon olyat húzott…..
Na, ma nem lesz nehéz dolgom a helyszínekkel, mivel az epizód végig Királyvárban játszódik. A Mud Gate-et pedig az HBO-n látott fordítás alapján Sárkapuzom, még mielőtt. Sötét van a nyitójelenetben, ami egyrészt segít elfedni a CGI-hajóhadat, másrészt kiváló lepel a…..
Fiona_kedvence 2012.05.29 10:36:46
@Neoprimitív:
azért ha az arcát megnézik, azért szerintem sokaknak leesik, miért fél a tűztől
A múltkori helyszínekre bontott hogyvoltozás nagyon bejött a nyájas hallgatóságnak is, így most is ezt a módszert követjük - egy kis csalással, de ez majd csak a végén derül ki (és üt majd nagyot remélhetőleg). Deres Ott folytatjuk, ahol abbamaradt a történet, Theon arra ébred…..
Fiona_kedvence 2012.05.15 13:45:26
@Felagund: ebben abszolút igazad van, és egyet is értek vele, de azért vannak olyan részek, amik egyszerűen kihagyhatatlanok lennének a könyv alapján

ilyen Havas Jon "elfogása" is, ami itt a film alapján Ygritte "érdeme", míg a könyvben teljesen más volt - nem is értem, hogy ezek után hogyan fognak megtörténni azok az események, amik a könyvben jönnek majd (a félkarú, Mance stb), nem akarom leírni, hátha valaki nem olvasta (tényleg hová tűnt a rémfarkasa, annak is eléggé jelentős szerepe volt az elfogásnál)
Tisztelt Terror blog! Lányom esetét szeretném leírni, válaszokat kapni erre a fura esetre. Öt hónapja dolgozik egy munkahelyen, ahol nincs kézmosási lehetőség sem, sem WC. amikor odament dolgozni, a főnök mondta ő gyakran bejár majd, olyankor eltud menni a dolgait elintézni a…..
Tisztelt Ügyintéző!   2012. január 18-tól nincs munkahelyem sem, állásom sem. Tanult, diplomás, több éves munkatapasztalattal, széles érdeklődési körrel, folyamatosan fejlesztem ismereteimet, gondoltam találok én hamar állást.     Buzgón küldözgettem mindenhova…..
Fiona_kedvence 2012.03.14 10:09:57
Segítség! Elfogyott a pénzem! „De csóró lettem nincs kenyerem Elvesztettem a munkahelyem Jaj Istenem most mi lesz velem Hej de betörjek vagy guberáljak Jaj Istenem mit csináljak Mondjátok meg, hogy most mit tegyek Felmegyek a hivatalba Rávágok majd az asztalra Elmondom hogy éhen fogok…..
Vastagbőr Vitának helye nincs 2011.12.31 09:01:00
Mindössze pár hetet kellett várni arra, hogy valóra váljanak az ellenzék félelmei. Jól gondolták, hogy nem lesz következmények nélküli a példátlan LMP-Jobbik-MSZP-DK összefogás, amellyel többször is egész éjszakán át, a reggel 8 órai tévéközvetítés kezdetéig húzták…..
Fiona_kedvence 2011.12.31 09:28:33
@Niterider: ez kész :) leestem a székről