Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Begi9

5 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
Begi9 2010.12.17 14:18:59
@tris: Igazad van.Engem is idegesít.1 percük van, hogy a 40 millát ide-oda rakosgassák.Már sokszor sajnáltam őket.Némelyik megpróbál hangosan gondolkodni, de csak megpróbál.Inkább hallgatna.
A székfellökős műbalhét véletlenül láttam, persze reklámidőben.Ki sem tudod kerülni.Aztán végignéztem, hogy jól látom-e, hogy közben röhögnek...
Egyfolytában bazmegoznak, meg cigiznek.
Olvasgatom az álláshirdetéseket, mikor megakad a szemem az egyiken.Különleges takarítás.A munka sztriptíz (?) munkából áll, heti 1-2 alkalom, 6-7 órás munka.Diszkréció teljeskörű.Megbízható és állandó vendégkör.Elképzelem a munkát, nem lehet nehéz, főleg ilyen…..
Nemrégiben letöltöttem a Windows Messenger új verzióját.Aztán meg is bántam.Az előző verzió jobban tetszett.Ami viszont nagyon meglepett, hogy az újdonságok menüpont alatt megtudhatom, ismerőseim, barátaim milyen megjegyzéseket hagynak, ki rakott fek új képet magáról...és amin…..
Ezek mennek most Az E-on beint 2009.06.07 19:23:01
Mindent, csak költözést ne!A szolgáltatók nincsenek a helyzet magaslatán,ez tény.Júniusban vásároltam egy lakást,a változást bejelentettem az E-onnál.A villanyszámlázással nem is volt gond, hamar reagáltak.Ellenben a gázfogyasztó változás bejentésemre márciusban kezdtek…..
Ezek mennek most Mellékes 2009.05.02 16:24:45
Gondoltam, a sültgalamb várása közben azért válaszolok egy-két hirdetésre, miszerint hirdetése felkeltette figyelmemet...Borítékolás, reklámanyagok postázása.Kaptam is egy válaszlevelet, amit olvassak el figyelmesen, mielőtt jelentkeznék a munkára.Szöveg a szokásos.nem tudom meg…..
Ezek mennek most Sülthülye 2009.03.26 11:10:57
Engem is elért a nagy gazdasági válság.Kénytelen vagyok mellékest keresni.Nem könnyű.A szemeim már kocsányon lógnak, állás nincs,átverés van.Pedig azt gondoltam,engem nem lehet átejteni.Hát, mégis.Egyszerű a recept.Az Expresszen közzétett hirdetésemre jelentkezett valaki,…..
 Önmagáról készített pornófelvételeket tett fel egy kenderesi iskolaigazgató munkahelyi számítógépére, melyet szakiskolás diákjai feltörtek, dvd-re töltöttek és heteken keresztül pénzért árulták a városban. Volna itt néhány kérdés, ami tisztázásra vár.Amikor…..
Begi9 2009.02.18 13:25:34
Begi9 2009.02.18 18:15:22
@neantropus: Atya ég!!!!
A tanárokat a köz fizeti, és nem azért, hogy pornózzanak.:D
Lehet, tisztázni kéne, miről is van szó.A magánjellegű dolgairól.Otthon csinálta.Szabadidejében!

A majmok védelmében:mikor eszik a saját szarukat?!
Szeretek a bp-i állatkertbe menni.Van ott egy gorilla.Ül az üvegfal előtt, és nézi azt a sok embert,aki majomkodik neki.
Olyan értelem sugárzik a tekintetéből...és amikor sóhajt...
Jó lenne tudni, mit gondol.:D
Félelmetes csávó, félelmetes kép.A képet a kedvenc spotterről loptukSziasztok!A történet nem mai, kb 17 éves lehettem, pasizás terén elég kezdő :) Egy buli/bál alkalmával szemeltem ki magamnak a félhomályban B-t (24), aki a sziluettje alapján igencsak jó pasinak tűnt..:) Kis…..
Begi9 2009.01.21 12:17:52
@Hivatásos beszólóművész: Egyetértek veled!Ráadásul mindig felhúzom magam, feleslegesen.
Érdekes mődon a többi blogot elég hamar leveszik az indexről.pedig abban nem is csetelgetnek.
A bloghoz:Miért jár valaki olyannal,aki nem jön be neki???
Mi volt a baj a rózsával?Hervadt volt?:D
Bunkóság!
Begi9 2009.01.21 12:35:34
@Lunatica: Jaaa!Meg is ehetitek:D
Begi9 2009.01.21 13:10:02
@Lunatica: Mostand el kell mennem doliznom, ért. fogyik közé,de majd figyelek,hátha hallok tőlük valami jót,amit itt nyomhatok:D
Szombati szabály: Mindenki néz pornót, kivéve, akinek nincs bekötve. Vagy akinek UPC-je van. Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros, fekete, néhány XL-es és L-es, valamint sok M-s és S-es, férfi és női változat vegyesen. AKi…..
Rövid, velős történet, szeretjük az ilyent.   Kedves Szakítósok!      Az én történetem igazából nem „szakítós sztori”, mégis úgy döntöttem, hogy érdemes megosztanom veletek, talán szerzek vele néhány kellemes pillanatot……..
Egy nevét elrejtő lány írt minap, aki nemrégiben arra vetemedett, hogy az egyik jeles társkereső oldalt használja. Szerencséje volt, hisz fellépése után rövid időn belül - kudarcos randik és őrült arcok nélkül - talált magának egy szimpatikus fiút, akivel azóta is…..