Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petrodon

0 bejegyzést írt és 291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy egészen különleges város, ahol sikeresen nemet mondtak a multiknak, és a nagy közértláncok helyett inkább a helyi termelők szerveztek maguknak szupermarketet. És ráadásul milyen jót!..
Petrodon 2019.07.29 09:27:20
@drover(fanyul társa): Balkáni, orosz mentalitás amikor valaki sérteget egy egész országot pl. azzal, hogy kisbetűvel írja le. Ez öngól lett retardált... :D
Újév napján Pesterzsébeten is hadrendbe sorakoztak a kutyatartók, s egy 2014-es petíció Pesterzsébetre történő adaptációjára gyűjtenek aláírásokat. Saját Facebook csoportot is alakítottak, ahol szervezik az ellenállást: azt követelik tiltsák be egész Pesterzsébeten a rakétázást. Az indulatok…..
   Tisztelt Államtitkár Úr! Én nem ismerem Soros Györgyöt. Sosem találkoztam vele. Nem dolgozom egyik „soros szervezetnek” sem. Semmilyen formában nem kaptam vagy kapok tőle semmilyen juttatást vagy támogatást sem. A tanulmányaimat sem finanszírozta semmilyen módon. Sem belföldön, sem külföldön.…..
A Fidesz-média valószínűleg az előző napi tüntetés néhány gyújtogatását fogja agyonismételni, de a pénteki tüntetésen nem nagyon láttunk ilyesmit. Ezért a kizárólag a kormánymédiát fogyasztókat sokkolhatja, hogy milyen békés volt az utolsó szakasza a tüntetésnek. Fotóriporterünk, Pásti Anett péntek…..
szuperapu Arcoskodom 2018.09.26 19:33:10
Nem szokásom magyarázni a képeimet, de most úgy érzem felül kell kerekednem az elveimen, és sutba vágni az alaptézist, hogy csak a tehtségtelenek tesznek így a félresikerült műveikkel. Félreértés ne essék, kedves internetező gyerekek, továbbra is szent meggyőződésem, hogy a műalkotásoknak…..
Egyre több olyan levelet kapunk, amikben elsősorban nem is az események borították ki a levélírót, hanem a cégek részéről tapasztalt panaszkezelés vagy épphogy panasz nem kezelés. Szó mi szó, a céges facebookok gondozása néha olyan, mintha egy bumburnyák viking lenne a social media felelős: a…..
Hát nem csodálom, hogy olvasónk szomorú, csalódott és becsapdázva érzi magát. Azt megkérdezhetjük, hogy miért van különbség aközött, ha ő vagy a gyereke töri össze a tabletet, de az biztos, hogy a kötvény lapozgatása nem megúszható, bármilyen rémes feldat is.…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Mi a teendőm, ha egykori munkáltatóm nem hajlandó kifizetni, mitöbb, még ő követel tőlem pénzt, azt állítja, hogy tartozom neki. 1hónapot dolgoztam nála pultosként, illetve terminál…..
Petrodon 2016.03.12 20:43:51
Mit tegyen az az Éhes Burgerező, akinek elege lett a McDonald'sból, mert az a Gazdasági Versenyhivatal szerint extra minőségűnek kikiáltott hamburgereiben valójában bőrcafatokat árult? Ha következetes akar lenni, akkor keres magának másik hamburgerezőt. És a mi Éhes Burgerezőnk ilyen ökörszerűen…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi Terror és Olvasók!   Egy kis monológot szeretnék veletek megosztani. Mikor olvasom a blogbejegyzéseket, utána a hozzászólásokat, nem mondom azt, hogy meglepődők, hisz magyarok vagyunk, de azért…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Egy multinacionális vállalat dolgozója vagyok 8 éve,ez alatt volt lehetőségem több munkakört is végezni. Csapatunk 2 éve új kollégával bővült,aki általam korábban is végzett…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Mt!   Olyanban szeretném a segítségeteket kérni, hogy 2 hetet dolgoztam Ausztriában, mint szobalány és eddig nem fizettek ki. Január 31-én kezdtem és február 14-én reggel mondtam fel, amikor be mentünk…..
Zoltán barátunk erőteljes hangvételű levelében gyalázatot és blaszfémiát kiált, kétszeresen is, de szerintem azért nem kell ennyire szigorúan bánni a Spar farsangi akciójának kitalálóival az elbénázott játék miatt. Egyrészt az átlagmagyar szerintem kb. pont annyira van tisztában a farsangi időszak…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Segítséget szeretnék kérni, az…..
Petrodon 2015.10.25 09:59:15
@Szumátriai Patkánymajom: Hehe, egy igazi örök vesztes alkesz vagy, imádom olvasni a szenvedéseidet, mindig tudok röhögni rajtad! :D
A munkahelyeden téged gennyesre szopatnak, aztán páros lábbal fognak kirúgni ha már kifacsartak te kis lúzer... :DDD
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!     Tisztelt Munkahelyi terror blog! Olyan problémával fordulok…..
Káprázatos képi világ, csak ennyit szeretett volna Adél. Nem jött össze. Kapott viszont remek tanácsokat (döntse más szögben a képernyőt) meg magyarázatokat (nem hiba, hanem tulajdonság vö. nem vak az, csak bátor). Kár, hogy későn jött ki ez a májusi teszt. Kedves Homár…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot! Üdvözlöm!   Tegnap az Index-et olvasva botlottam bele a Munkahelyi Terror…..
Bevallom, azért késett a poszt, mert 20 perce próbálom kitalálni, hogy mi lehet az a szitu, ami miatt valaki "pár százezer" forintot küld egy 14 éves gyereknek, akinek aztán egyben kell ez az összeg, de persze a sztori szempontjából ez teljesen lényegtelen vonal. A kérdés…..
Petrodon 2015.02.20 12:38:24
Legalább 6 harckocsi látható azon a videón, amit a Donyeck felé vezető úton filmezett le egy fotós hétfő délelőtt. Az ukrán hatóságok szerint péntek óta legalább 32 harckocsi és több tucat egyéb jármű lépte át az orosz határ azon részét, amelyet a szeparatisták…..
Petrodon 2014.11.12 12:37:23
Az egészséges fejlődésű kisfiúk jelentős része kukás akar lenni, ha felnő. A csírákat csak a nagy és büdös autó érdekli, és hogy hátul lehet állva utazni, a profibbak viszont megtervezik az útvonalat is a telephely, a lakossági ügyfélhálózat - értsd lakótelep - és a…..
Petrodon 2014.10.03 13:43:31
@backtohungary: "akkor egy pillanat alatt megtanulja, hogy először is van alázat, aztán profizmus, aztán alapvető értékek."

Ebben tökéletesen igazad van, Magyarországon semmi alázat nincs az emberekben, érdekes, hogy amikor kitántorognak akkor tanulják meg mi is az.
Petrodon 2014.10.03 14:05:20
@tschaffer77: Nem értelek. Azt mondod, hogy az "alacsonyabb" munkát is el kell végezni, de a cikk arról szól, hogy itthon nem lehet megélni, KI KELL MENNI külföldre.
Ha kimegy mindenki, akkor ki fogja elvégezni? :)
Ez az egyik dolog.

A másik:
Sajnálom azokat, akik keményen, becsületesen dolgoznak kevés pénzért. Mert ők többet érdemelnek.
De saját tapasztalatból tudom, hogy kik ragadnak meg az "alacsonyabb" szinteken. Akik nem tesznek semmit azért, hogy továbblépjenek... (Pl. pont az én szakmámban fontos, hogy folyamatosan képezd magad)
A rendszergazda egész nap eljátszogathat netes játékokkal a meló helyen, csak aztán ne sírjon, hogy megragadt egy kórházban és nem tud szakmailag feljebb lépni...
De azt hiszem elég is mára a kommentből, rohanás a gyerekért, jó hétvégét mindenkinek! :)
Tehát a zavarok, itt hagytam abba a múltkor. Többen legyintenek most, hogy csak kitaláció, megint a gyógyszeripar lenyúlása van a háttérben és tök fölösleges dolog velük foglalkozni. Neki azért zárójelben megemlítem, hogy az anorexia és bulimia az esetek 20 (!) százalékában halálos. Tehát minden…..
Petrodon 2014.09.26 14:00:29
@darkmirjam_light: Ezaz, a melóban fásult vagy (ergó a nap elég nagy részében) viszont utána 1 óra szaladgálás mindent megér!
Az a sok lúzer, akik söröznek, TV -znek, "zsíron sötnek szénhidrátot" vagy ne adj, olvasnak a sportról mind mind végtelenül boldogtalan.
De te legalább IGAZI sportember vagy, aki legalább 1 órára boldog minden nap!
Gratula! :D
Csak így tovább, majd 60 évesen amikor rajthoz állsz csak azért, hogy "elindulj" gondolj vissza, hogy hol szartad el az életed... :D
Most már tényleg nem hallani mást mindenhonnan és nem lehet olvasni mást mindenhol csak azt, hogy a 40 feletti önálló, magukat eltartani képes, elvált nőknek aztán ezen a Földön már semmi esélye sincs újra kapcsolatba kerülni, mert ugye 1. a 40 feletti férfiak legfőbb célja épp csak kiszabadulva…..
Fotók: Urbanista A bérház előtt, ahol lakom, a Harmincekettesek terén (BP. VIII. ker, Baross utca – József körút kereszteződése) rendkívül nehéz szabad parkolóhelyet találni. A helyzeten csak ront, hogy a ház egyik földszinti üzlethelyiségében négy éve megnyitott…..
Az álláskeresés már önmagában is frusztráló, hiszen vagy azért akarunk elhelyezkedni, mert jelenlegi munkahelyünk valamiért nem megfelelő, vagy azért, mert eleve nincs munkahelyünk, és így minden munka nélkül töltött idő bevételkiesést, hosszútávon pedig anyagi gondokat…..