Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alukacs

6 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bernáth Lackó és Szeles András írása Válasz Böcskei Balázs és Békés Márton Előre szóltunk című cikkére.   „Aki hallotta, mondja, soha nem hagyjuk abbaújra szól ez a banda.Aki kamuzik, hagyjad, mert van, aki bamba,De te csak higgy az álmodban, és soha ne hagyd abba" (Fekete Vonat: A város másik…..
alukacs 2016.04.29 02:54:31
Kocsmablog Királykő kocsma 2011.07.29 12:20:00
Helyszín: 8294 Kapolcs, Kossuth u. 52. Látogatás: 2011. július 23. 11:20-12:40 > Igazi eklektika! Igazi életérzés! Igazi vidéki krimó! Adatlap Elérhetőség: - Web: -Facebook oldal: - Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 6:30-21:30 Extrák: kerthelyiség, tévé, sakk,…..
alukacs 2012.05.31 12:14:29
@neccharisnyás útonálló: A késdobálótól messze van. Aki járt már a völgyben az biztos nem felejti el Cili néni kocsmáját. Minden valamire való este ott kezdődik ;)
Az On The Spot riporterei, Cseke Eszter és S. Takács András kedd este a Budapesti Corvinus Egyetem zsúfolásig megtelt nagyelőadójában beszélgettek az egyetemistákkal. A két fiatal digitális újságíró a világot járva készíti doktumentumfilmjeit. Most meséltek. A kezdetekről,…..
alukacs 2012.04.19 02:28:03
Hallgassátok ezt a Bumeráng helyett és nem lesz gond a reggeli epilepsziával! ..
Fiatal fotográfus és retusálóművész aki előtt többedmagunk és valószínűleg tömegek véleménye szerint nagy jövő áll. Munkái között megtalálhatóak a gyönyörűen komponált portéktól az egészen szürrealisztikus színvilágú és beállítású koncepcionális képeikig…..
   nyáron       barátokkal           jóidőben      ajándékba     társaságban       kettesben      kevéspénzből  …..
Kifinomult, igényes, táncolható elektro-pop, fület gyönyörködtető techno ütemekkel és hogy a szem sem maradjon éhesen, mindez egy szuperszexi énekesnővel. A számok különlegessége, hogy az éneket és a legtöbb hangszeres sávot helyben vegyítik a kristályosan letisztul alapokkal.…..
Délutani rock and roll agymosás azoknak akik hasonloan érzik magukat: ..
Itt az idő, hogy ti is tegyetek valamit azért, hogy a vilag jobb irányba változzon! Adakozzatok, hogy el Kun Agüero Torinóba költözhessen!cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll..
 Pár pillanatig azt hittem, hogy egy lesoványodott Busa Pista vakerál spanyolul talpig LEGO-ban, aztán a harmadik agyvérzés - és a stáblista lecsekkolása - után realizálódott bennem ki is ez a csávó az Ötkert budijában. Értjük mi a viccet, csak leszarjuk...
alukacs 2011.06.03 17:39:22
Itthon a glitch elektronikus műfaj még meglehetősen gyerekcipőben jár, de ez egyáltalán nem jelenti, hogy ne lenne eme zenei irányzatnak hazai képviselője. Ő lenne Mongoose. Az ifjú imPRO School növendék fantasztikus érzékkel nyúl a glitch nyújtotta lehetőségekhez. Én például…..
alukacs 2011.05.27 18:47:30
Korábban a vármegye-ügy kapcsán írtam: a kísértés mindig nagy jobboldalon, hogy ugyanazokat a hibákat elkövessék, amelyek az elmúlt húsz év bukásaihoz vezettek Antall-Boros-kormány óta. Akkor győzött a józanész, nem lett vármegye a megye. Amikor a Zöld Pardon (ZP)…..
alukacs 2011.05.14 11:43:35
@al kotmány aláiro álamfö: rátaláltál a lényegre barátom. a cikk nem éppen arról szól, hogy mindenképp maradjon dob és basszus a hídfőnél. inkább arra próbál rávilágítani, hogy nem feltétlenül KOOL hely az országzászlónak és emlékműnek...
alukacs 2011.05.14 11:44:44
@kovi1970: okos gondolat. a himnuszt még tudod?
Annyira rühellem a Húsvétot, hogy megtöröm miatta hosszú hallgatásomat. Már harmadik éve ágálok a blogon ez ellen az elkorcsosult baromság ellen, de ismét elmondom: le a seggéből tojást kinyomó mutáns nyúlkreatúrával meg horrorbandájával!Tökre érhető, ha a kölykök…..
Cannabis blog Káros -e vagy? 2007.03.18 15:45:00
Azért az nem semmi, hogy a Poll-r legtöbb voksot kapott szavazásai között a  „Szerinted káros a füvezés?” felvetés szerepel a harmadik helyen. A kérdésnek ezzel olyan velőig hatoló dilemmákat sikerült maga mögé utasítania, mint például a „Te mit bontatnál…..
Az SZDSZ hivatalosan nem kezdte meg a júniusi EP-választási kampányát, hanem ez csak toleranciakampány. Whatever. 20 évnyi felelős politizálás után képesek voltak bedobni ezt a plakátot, ami szerint a szabad vessző demokraták szerint a füvezés nem a rendőrségre, hanem max az…..
Április 20-ika van, ami - groteszk módon - Hitler születésnapja mellett a nemzetközi marihuána ünnep is, amikor a megszállott füvesek...hát...még többet tépnek vagy valami ilyesmi. Igazából nehéz meghatározni mi is a lényege a 420-nak, de az biztos, hogy nem ezen a napon fog…..
alukacs 2011.04.21 00:40:22
a stand-up comedy kétségtelenül hazánk egyik új kedvenc műfaja, annak ellenére, hogy nagyjából 50 évvel később ismertük fel a benne rejlő potenciált külföldhöz képest. Kiss Ádám, K.A.P. vagy Kőhalmi Zoltán az ország új kedvenc humoristái és nagyban köszönhető nekik,…..
alukacs 2010.12.13 14:49:23
@Hintz ezredes: neked pedig hitler van a profilképeden
  Szimler Bálint a világmindenség leguncoolabb eseményén, a Magyar Filmszemlén robbant be a köztudatba. Nem mintha az ő COOL-faktorával nem tudott volna bármilyen mezőnyből kitűnni, így viszont a hatás nagyjából egy földrengéssel ért fel. A fiatal rendező egy könnyed…..
alukacs 2010.12.11 17:13:07
kool2010.blog.hu

ez a lista évről évre egyre COOLabb
    gondoltál már arra, milyen lehet a COOLság panteonjának legmagasabb fokáról lenézni a mezei cooltalanokra? Ferike 17 évesen elérte, hogy Csömör legbefolyásosabb üzletembereként túléljen egy szívinfarktust, mindenféle kórházi utókezelés nélkül és…..
alukacs 2010.12.10 22:21:59
@váév építők: megtaláltad a legCOOLabb poszt tulajdonosát a kommentedhez :D
Tegyük fel, eljön hozzánk valaki a világ valamelyik COOL-központjából, Londonból, Berlinből vagy New Yorkból. Tegyük fel, hogy ez a valaki elkezd arról okoskodni, hogy náluk otthon micsoda COOL arcok csinálnak mindenféle COOL dolgokat. Hogy mi erre a helyes reakció? Természetesen…..
Vannak olyanok, akik bármihez nyúlnak, az arannyá változik. Ha pedig ilyenből egyszerre négyen jönnek össze... abból lesz a 4Bro. A legendás Kamionosok és kurvák partyk és néhány hasonló buli után négy elképesztően COOL srác, Máté, Sticó, Geri és Bence gondolt egy még…..