Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pályaelhagyó autóversenyző

0 bejegyzést írt és 746 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves ügyfelünk, bankunk a piaci környezettel lépést tartva megújítja szolgáltatásait, ezért szeretnénk, ha elvinnéd tőlünk a pénzed a jó büdös francba. Húzzál innen gyorsan, mint a vadlibák, csak bukunk rajtad, amíg itt rontod a levegőt. Erről szól a levél, amit a gyerek…..
Pályaelhagyó autóversenyző 2013.09.19 12:40:29
@H.Sandor: igazad van agyhalott, ezek a patasorbanek ugy szorjak harom kezzel a penzt, hogy kozben az aht hiany megfelel az eu-s kivanalmaknak, ellentetben a koltsegvetesi fegyelmerol vilaghiru szakerto kormannyal, amely inkabb hitel formajaban elvette a bunko kulfoldiektol a penzt es azt a leheto legjobban kamatoztatva, a kizskmanyolt magyar kisemberhez utalvanyozta, buszken harcolva ezzel az eu hulye szabalyai ellen.

hja, mindenkinek mast jelent a penzszoras, csak azert nem mindegy, h a limiten belul dontesz a roki gyerekek es a stadionok kozott vagy jocskan a limiten tul osztasz meg egy kicsit...
Gyurcsány Ferencet leköpték és megütötték, amikor a bíróságra igyekezett. Mintegy húsz tüntető közül emelkedett ki a tömegből (utóbb kiderült) Pál Márton, aki az éppen Hír televíziónak nyilatkozó ex-miniszterelnököt arcon köpte és megütötte. Ha már kulturált,…..
Ma bemutatjuk azt a 10 gyönyörűséges sztárt, akik úttörők voltak Hollywoodban is a soványság mítoszának eltörlésében. Kihagytunk valakit? Beyoncé Mariah Carey Kate Winslet Christina Hendricks Salma Hayek Jennifer Lopez Jennifer Hudson Tatjana Patitz (ex-szupermodell, ma a…..
Egy ujjmutatás tízezer, három ujj harmincezer forint kenőpénzt jelent. Öt éve létezik eszköz a korrupció ellen, de az állam nem támogatja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Pályaelhagyó autóversenyző 2013.08.23 13:59:40
@GotoX22: azert itt neha kevered am az alkalmankent meg az ora fogalmakat...
A Kínában üldözött Fálun Dáfá meditációs technika gyakorlói tüntetni próbáltak a kínai miniszterelnök budapesti látogatása idején, de tüntetésüket a rendőrség betiltotta. A tiltást hiába helyezte hatályon kívül a bíróság, a tüntetést megtartani már nem lehetett. A TASZ segítségével polgári perben…..
Pályaelhagyó autóversenyző 2013.07.23 20:16:00
"a mi esetunk helyes ertelmezese..." - haha

barmilyen meglepo, de a biro1 szerint a helyes ertelmezes az, ami az iteletben/indoklasaban szerepel. jogaszkak, jo lenne, ha egymassal szorakoznatok es nem az allampolgarokkal.

oszinten szolva nem nagyon tud meghatni, hogy valami kulfoldi erdek miatt valaki tuntetgethet-e egy masik idejovo kulfoldi utvonalan-e vagy nem. egyebkent ettol is csak valami befuvezett jogvedo bolcsesznek lesz nagyobb az egoja, hogy jol beszoltak a delegatnak, aki lofuttyot sem lat az egeszbol a sotetitett ablakon keresztul. egy atlagos evben 365 nap van, annyiszor lehet a kinai nagykovetseg ele menni tuntetni. ha meg ugyis nalatok van a tabla, akkor lehet menni a balnakat vedeni a japanoktol, az orosz demokraciat putyintol, a vilagbeket az usatol, izraeltol es irantol. ha erdekel a feher emberek sorsa, akkor lehet latogatni a del-afrikai kovetseget, ha meg ugy altalaban a jozan esz, akkor ajanlom felkeresni az indiai es pakisztani nagykovetseget, es elkuldeni oket a busba azert, mert meg mindig letezik becsuletgyilkossag. vagy a szfinxeseknel hobbibol egy kis nemi eroszak.

vagy csak fogjatok meg a tablat, menjetek el borsodba, es csapjatok fejbe vele azt a vadbarmot, aki a szomszedja egy het mulva megero gyumolcseit szedi eppen az ej leple alattm vagy aki elkuldi az ut szelere az asszonyt es bedobalja a gepbe a penzt.

esetleg a szolasszabadsag neveben vedhetnetek azt a hulyet is, aki epp izraeli zaszlot eget. joga neki is kellene, h legyen.
Cégvezetőként szerzett tapasztalataimból legutóbb megosztottam veletek néhány hasznosnak vélt tippet a munkakeresés első fázisával kapcsolatban, amely az állásinterjún való megjelenésig tart. Több pozitív visszajelzést kaptam elismert szakemberektől a cikket illetően. Sokan…..
Pályaelhagyó autóversenyző 2013.07.23 15:45:30
@Szarvas Norbert: mondjuk az is egy megoldas, ha te ajanlod fel a kevesebb fizetest a probaidore, utana viszont elore beleirva a szerzodesbe a magasabbat. csak ugy latszik te nagyon beleszoktal a magyar posvanyba, ahol szerinted az a normalis, h felveszel ehberert embert, es remenykedhet, h egyszer kap rendes fizetest, o meg azon agyal, h mikor lesz elegge senior ahhoz, h elkezdjen zsarolni

amugy a cikknek pont nem sok koze van a cimehez, a legtobb esetre nehez azt kepzelni, h a jelolt ugy jott volna ki, h allati jol ment minden.

a kave pedig erdekes modon tipikus hr trukk, illik elfogadni, mert az magabiztossagot fejez ki.

az oltozkodesrol: en evekig tuloltoztem az osszes interjuztatot, volt jo szabasu, normalis anyagu oltonyom, mandzsettas ing, diszkret, normalis illat. kavet, teat elfogadtam, illedelmesen beszeltem. szerinted hany helyen ertekeltek kezdo pozicional? az utobbi evekben inkabb megbeszeltem a dress code-ot a telefonban, tapasztalatom szerint a hr-es es az informatikus interjuztatok (elso korrol beszelunk) nulla szazaleka szeretne oltonyos fiatalembereket nezegetni.

a szag temahoz egy egzszeru trukk: erkezz 10 perccel hamarabb, menj el wc-re (aki izgulos, annak ugy is kell), ott meg meg lehet igazitani az oltozeket. amugy sem kell zakoban, nyakkendoben vegigmaszkalni a varost, eleg egy sarokkal arrebb elinditani a hoguta projektet.
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
Pályaelhagyó autóversenyző 2013.07.19 19:36:01
@zooltek: a metallica a studioban tenyleg eleg vacak lett, de sztem a koncertjeik eleg hangulatosak az utobbi par evben. mondjuk azt a szerencsetlen kirk-ot valaki kicseresznyezhetne a francba...

ami meg a tcs szovegeket illeti: hat igen, tetszettek volna demonokrol kornyikalni, mint a judas priest, az 60+ eves korban is aktualis :)

abban persze lehet vmi, hogy ezt a szogegyszeru vonalat nem nagyon erdemes 2-3 evtizedig huzni, csak mashoz meg nincs meg a kepesseg, ugye. a dobps viszon eszmeletlenul primitiv lehet, hpgy lehet a fantaziatlannak minositett dobolast szemelyesnek venni???

a magyar rockban talan a legszanalmasabb az, h a tankcsapda a fo zenekar vagy 15 eve.
Azt eddig is tudtuk, hogy a Kansas állambeli Westboro templom gyülekezetének tagjai nem éppen eszükről és toleranciájukról híresek, tiltakoztak ők már az abortusz, a négerek és a melegek jogai ellen és felvonultak az Irakban és Afganisztánban elesett amerikai katonák temetéseinél…..
Pályaelhagyó autóversenyző 2013.07.17 23:00:32
@nemecsek ernő áruló: remelem sixx kirak teged oda, ahova valo vagy
Az Orbán lányok videójának ideiglenes leszedése a YouTube-ról egy érdekes vitát indított a Facebook-on egy megosztásom alatt. Akit érdekel, olvassa el ott, de egy dolgot kiemelnék, ami azt hiszem az elkövetkező évek egyik legfontosabb jogi problémája lesz az interneten. Ez pedig…..
Pályaelhagyó autóversenyző 2013.07.17 17:36:46
@Blogin: te figyu, ez a 40% egy netto hazugsag. vagy nem tudod, mi a kulonbseg az allampolgar meg a valasztopolgar kozott.
Hisztizik az álszent, pszeudokeresztény másodperceket villantó, nemigazi politikai jobboldal Magyarországon, juj, felvették egy rendezvény VIP sátrában a Kedves Vezér lányait videóra, eszem-faszom megáll. Tanmese Csehországból. Csehország – menő! Bárhol megcsavarhatod a…..
Pályaelhagyó autóversenyző 2013.07.16 16:47:04
@Khonsu: hmmm, felvenni nem illik.

kozzetenni meg egyenesen jogserto.

---
Fotó: Manóvezér: SkyCourt - indafotó Nem tudni mennyire lesz komoly a napokban bejelentett új magyar légi társaság, a Sólyom és hogy megváltoztatja-e ferihegyi Liszt Ferenc Repülőtér jövőjét. Főleg, hogy a jövőről is megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint nem csak…..
Pályaelhagyó autóversenyző 2013.07.10 18:41:03
@Fejesrob: addig ingyenes a parkolas??? persze, ha egybol felre tudsz allni, es kifele nem tart fel senki. egyebkent szopas. amugy messze ez a legdragabb parkolo, amit lattam eddig reptereken, bar az is igaz, h en del-europahoz vagyok szokva. gondolom hollandiaban vagy daniaban hasonloan draga.

amugy kulon gratulalnek a t1 bezarasahoz, lowcost megoldasnak sokkal jobb volt, mint egy a hulye t2plaza. mert itt egyesek szerint a taxi tok olcso (sot, ok a belvarosban is taxiznanak), en meg bocs, de ha lehet nem. nekem a vonatozas nagyon is megfelelt (meg annak a nehany ezer szerencsetlennek, aki vonattal jonne videkrol), raadasul budapest berlettel (beleertve a napijegyet) ingyen kimehettel. gyorsan. most meg elpazarolok egy jegyet arra, hogy elmehessek venni a kokin egy napijegyet vagy valami mas berletet. koszi.

apropo plaza. tok nem erdekel, hogy a hazameno arabok, zsidok, ukranok es oroszok milyen korulmenyek kozott veszik meg az unikumot, de a ferihegyi repter arai mindig is hihetetlenul magasak voltak. nem, nem a magyar arakhoz kepest. persze egyesek kiadnak 1500ft-ot egy szendvicsert, csak hat az pont olyan lehuzas, mint a hungaroring arai. az meg a kulfoldiek nagy reszenek is feltunik am, h a belvarosi arak felett kellene kolteniuk. (persze amig jatekpenz van, addig ez nem akut problema)

a masik ez a verlazito satortabor, amiben cinkus a kocsog repter a fillerb@szo tarsasagokkal egyutt, en egy honap mulva repulok haza, de azt hiszem mar nem az igenytelen lehuzok koze. (persze nyilvan van olyan hulye, aki elhiszi, hogy az atlagos utas nem fizetne 200ft-ot azert, h ne a karamban kelljen megrohadnia, meg buszoztassak egy kicsit - ez pl. a repternek is minusz, mert a karamban kisebb a forgalom)

osszefoglalva: egy eleve kozepszeru repter folyamatos imazsvesztessel es egyre rohejesebb aru szolgaltatasokkal. engem mar meggyoztek.
Azt, hogy a világon hány mozgólépcső van, vélhetően senki nem tudja megmondani, követhetetlen mennyiségben épülnek épületekben, metrókban, sőt sok esetben a szabadban is (Budapesten az első teljesen szabadtéri, aluljáróhoz nem kapcsolódó mozgólépcső úgy tűnik, hogy a Széll…..
Én ezzel a videóval nem tudok betelni, Pharrellt és a csöcsös barnát kérem azonnal! Ez a csöcsös verzió csekkcsekkcsekk! ..
Pályaelhagyó autóversenyző 2013.07.07 21:18:19
@VikiVikiViktor: marmint nem letezhet fiatal nonemu mumellel es olyan ocsmanyra felfujt ajkakkal, mint akit tenyleg szabjacsaptak azzal a bizonyos lapattal???

ebben a klipben a sminkje pont kisebbiti a szajat, de az osszes tobbiu kepen eleg gaz szaja van
Pályaelhagyó autóversenyző 2013.07.07 21:19:50
@Pályaelhagyó autóversenyző: ui. jo, a melleit szepen fujtak fel
Ezek után, ha valaki felteszi a kérdést, miként vezethet három év kormányzás után is ennyivel a Fidesz, illetve miért van nagy esélye vinni a 2014-es választásokat is, elég lesz rá annyit mondani: Szárszó miatt. Pontosabban: mindazon jelenségek miatt, amik a maguk pompájában…..
Pályaelhagyó autóversenyző 2013.06.26 12:43:23
@Peterpapo: ja, hat te nyilvan lemaradtal az orsosviktorozo antifasiszta kommentelokrol. az a musor kabe 10 eve megy, szoval lesz meg idod megszokni a 'ha a helyzet megkivanja, meg a jobbos is vedelmebe veszi az indexet' dolgot. ami valoban erdekes, tekintven a 2002-es kormanyvaltasban kifejezetten aktiv szerepet vallaltak (lasd kamu kotelezes)
---
mas. en azert azt hittem, hogy ez az 'onkinevezett ertelmisegi brancs' tema a kilencvenes evekben kifulladt, akkor volt tele a parlament mindenfele eltevedt szinesszel es hasonlo entitassal. persze egy galvolgyinek, bajornak vagy dopemannek nyilvan megalapozott tarsadalompolitikai velemenye van, ez nem vitas...
Két kollégánk is jelezte, hogy a Petőfi Rádión az este 10 órai hírekben nem volt benne Horn Gyula halálhíre. Mivel a közrádió zenei csatornájának nincs olyan visszahallgatható archívuma, mint a Kossuthnak, így nem tudjuk csekkolni, hogy egyáltalán szerepelt-e a hírekben, de az…..
Pályaelhagyó autóversenyző 2013.06.20 13:21:57
OFF
@kamarti: ez netto k_rvahulyeseg, egyreszt 97-98-ban mar a szocik is elengedtek kicsit a gyeplot (pl. nyugdijemeles kozvetlenul a valasztasok elott, total fedezet nelkul), elso viktorek peldasnak mondhato koltsegvetesi fegyelmet tartottak legalabb 2000-ig. (tobbek kozott az elobb emlitett nyugdijemelest valtoztattak meg)
a keteves koltsegvetes mar naluk is az osztogatasrol szolt persze

teljesen normalis politikai viselkedes ez amugy, ciklus harmadatol ketharmadaig csinalja a fajdalmas dolgokat, a vegen meg juttat a kedvenc csoportjanak
ON

a nap soran tobbszor elhangzott a halalhir, akkor nem ertem azt a hihetetlenul nagy problemat. a betegsege miatt horn mar gyakorlatilag kikopott a koztudatbol, raadasul viktor2 is egesz normalisan allt hozza az utobbi par evben, nem volt mar politikai ellenfelkent nyilvantartva.

persze a halalhir kivalo arra, hogy
jobbfirkasz elkezdjen pufajkazni
balfirkasz meg pufajkamentesites cimmel anyazzon a masikra.