Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nzo

2 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó reggelt uraim, a sejk küldött. Azt üzeni, nem kell neki szaros letelepedési államkötvény, viszont elkezdtek versenyezni a haverjával, az nyer, aki gyorsabban tud elbaszni egymilliárd eurót. Tudnának nekünk segíteni? Alapítsunk magyar légitársaságot? Kitűnő ötlet, holnap…..
Tünci nevű olvasónktól kaptuk az alábbi levelet, akivel nem voltak valami kedvesek az eladók a Sugárban. Egyik este a Sugár Soft Divatáru nevű boltjában jártam, ahol a felsők között válogatva a a következő beszélgetésre lettem figyelmes két eladó között, akik az üzlet…..
Sokaktól hallani azt a véleményt, hogy a nemzetközi boltláncok hazai kirendeltségei csak árnyékai Európa szerencsésebb részein található testvéreiknek. Míg külföldön jobb minőségű, szélesebb kínálat jellemzi a fast fashion boltokat, itthon jószerivel abból válogathatunk,…..
nzo 2012.11.06 12:35:12
@bbppoo: Nyugaton és itthon ugyanazt a minőséget és választékod kapod a c und a-ban, csak a lelkedben gondolod azt, hogy az osztrák jobb minőségű. rendszeresen vásárlok itt is ott is, teljesen ugyanaz a választék és minőség.
8ker Figyejjé! 2012.09.26 10:37:22
A gyalogosoknak nem kell KRESZ-t tanulni, abból vizsgát tenni, mégis vonatkoznak rá a szabályok, és be is tartják - már csak saját jól felfogott érdekükből is. Ha piros, akkor tilos! Lámpás gyalogátkelőnél, főleg, ha a kocsik folyamatosan áramlanak a kereszteződésben, a…..
Szájtépő Facepalm karácsonyra 2011.12.24 13:15:21
Tulajdonképpen nem láttunk itt nagyon gáz balhét, inkább csak kétségbeesést, és mérhetetlen ostobaságot.Először csak az történt, hogy az LMP úgy döntött, hogy kissé elege van a súlytalan lebegésből a magyar politikában, és hogy gyakorlatilag teljesen tehetetlen a dicsőséges…..
Nem akarok hinni a fülemnek! Őszintén remélem, csak rosszul értettem Zám Tibort, a Best Reisen ügyvezetőjét, amikor az egyik rádióban azt nyilatkozta, hogy a balesetet szenvedett busz utasai közül többeknek nem volt utasbiztosítása, ezért nekik ki kell fizetniük a kórházi…..
Subba Fuck Yeah: KOHAN SHOW 2011.10.31 11:31:00
Ez valami földöntúli, NOT HUMAN szintű viccesség. Álompasi! Törvényt rá, hogy minden ilyen kisköcsögnek járjon videókamera, és egy stáb! Ugyanitt a világ legszebb szerelmesvideója.   ..
Ahogy a március 15-i,Egymillióan a magyar sajtószabadságért tüntetésén, úgy a vasárnapi tüntetésről sem adnak élő képet az UTV kamerái. Skultéti Péter, a szolgáltatást működtető cég vezetője az Indexnek azt mondta: senki nem támogatja őket, így pénzhiány miatt nem…..
Már tudhatnak valamit, amit mi még nem, mert alapból 240 forintos árfolyamon váltják az eurót a Mekiben. Ennél csak az jobb, hogy egyáltalán nem tudnak visszaadni, azaz az 1,04 eurós szendvincs 2 euróba kerül:Azzal az érdekességgel kapcsolatban írok, hogy a MC Donald's …..
Annak idején elég közelről követtük az eseményeket, mégis a belváros egyik legforgalmasabb, de teljesen ötlettelen részét újították fel úgy, hogy attól talán egész Budapest énképe megváltozott egy kicsit. A Kiskörút határozottan jobb lett, mint volt, persze kritika is akadt…..
Az impulzív cím dacára komoly, vagy inkább fontos dolgokról lesz szó. Mire figyeljünk egy pénzkiadó automatánál, hogy a "moddolt" elemeket sikeresen kiszúrjuk, illetve milyen egyéb hasznos pénzkivételi szokásaink legyenek, hogy amíg anyu öltözik, addig apu ne legyen…..
nzo 2011.07.18 20:31:20
@atila68: Amúgy felhívpm a figyelmedet arra, hogy az sem biztosíték, hogy csak olyan helyre mész be, ahol bankkártya nyitja az ajtót. Jó ha tudod, hogy oda bármilyen mágnescsíkos kártya (pl. tesco hűségkártya, Lidl kártya, stb.) jó, nem kell használni a bannkártzyádat. Sőt, inkább ne is qazt használd, mert oda is szoktak fals kártyalehúzót tenni. Az Unicredit pl. már le is szerelte ezeeket, egy sima gombbal nyitható az ajtó.
nzo 2011.07.18 20:49:22
@n80qd: Hidd el, Te sem vennéd észre, elsőre, hogy moddolt atm-t használsz.
Vörösbortól ragadó padló, iszonyatos bűz és szeméthegy fogadta a Pénzcentrum.hu egyik olvasóját, amikor pénzfelvét reményében betért az egyik fővárosi OTP atm-szobájába. A gyomorforgató kalandról képek is készültek.Már-már meg sem rökönyödik a nagyvárosi…..
Subba Ráverünk az árakra! 2011.05.26 21:24:00
Rajtunk a világ szeme! A SPAR csak egy ártatlan bevásárlótáskát akart terveztetni a néppel, amire a nemzetközi szupercsapat 9gag lecsapott, és az alábbi zöldségfaszt tervezte. Veregesselek!   ..
nzo 2011.05.26 22:12:43
A legjobban az szokott felbosszantani, amikor a hasamnál bevág és szorít, miközben hátul annyira eláll, hogy egy zsák nullás lisztet vígan bele lehetne tenni deréktájon. Sose értettem hogyan lehet ennyire elszabni egy farmert, és ha éppen kell egy új, akkor izzadó homlokkal vágok…..
Új MÁV blog Európa messze van 2011.05.21 15:00:00
Ugye nemrégiben volt szó az országimázsról és erről jutott eszébe Norbinak is egy története, melyet megosztott velünk. A szereplők: 1. MÁV kaller, 2. amerikai fiatalok, 3. MÁV tarifarendszer. Ez már így garantálja a történetet, ugye?Még annyit tennék hozzá, hogy az Eurotrip…..
"Maci 4 éves házicirmos, igazi fotómodell alkat, Zizi 6 hónapos sziámi,(kis rendbontó) és nem szeret fényképezkedni.(Ezért elég nehézértékelhető fotót csinálni róla, mert azonnal elmozdul, ahogy meglátjaa kezemben a gépet, persze néhány hónap alatt azért sikerült…..
nzo 2011.05.08 23:04:12
@matkó: Nézd az rtl-t. Neked való.
Mandiner blog Az alkotmányról 2011.04.25 08:01:00
 „Az a bölcsesség, ha népének hite és szokásai szerint él az ember.” (Hegel)  Van úgy, hogy az ember álmából riad fel, jeges verítékben fürödve, „Úristen! új alkotmány van!” – hasít belé villámcsapásszerűen. Majd megnyugszik lassan és…..
nzo 2011.04.25 10:52:20
Legyek stílusos. Vagy keretes. -  Tavaly ott kezdődött a szünet/kihagyás/nincskedvem, hogy hogyan nem estem el, pedig meglepetésszerűen csúszott alattam a csizmám talpa. Most pedig felveszem a fonalat azzal, hogy elestem, pedig egyáltalán nem meglepetésszerűen csúszott a…..
Bécsi Lét Prince Coffee Club 2011.02.14 17:00:00
Bécs híres kávéházairól de nem mindegyik alkalmas arra, hogy bármikor betérjen oda az ember. Tudni kell, hogy mikor, melyikbe érdemes menni és melyiket kell minden esetben messzire elkerülni, no meg hogy melyik való arra, hogy meglévő, valamint potenciális ellenségeinknek…..
... avagy hogyan lepjük meg magunkat váratlanul, sikoltva: Hozzávalók:egy sarkavesztett / sarkánkopott lapos sarkú csizmaegy Mister Minit sarkalás téla bécsi utcára szórt csúszásgátló (ha-ha-ha!) kavicskákjárólapos vagy parkettás iroda, üzlet, esetleg lakásElkészítés: A…..
nzo 2010.12.25 09:48:52
nzo 2011.01.04 19:55:05
nzo 2011.01.06 19:26:38
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
Bécsi Lét Pár érdekesség 2010.11.18 13:53:00
* A bécsi gazdasági miniszter kedden egy törvénykiegészítő javaslatot nyújtott be a Minisztertanács ülésén, amely szerint 2011. január 1-től a szupermarketek sajt- és felvágott pultjaiban a csomagolópapírt nem mérhetik bele a megvásárolni kívánt áru súlyába. Az indoklás…..
nzo 2010.11.22 16:15:11
nzo 2010.11.29 23:32:10
@nemsissi: öööö. Sajna sok minden közbejött (élet, halál), így ez most elmaradt. De igérem, bepótoljuk. :)
 Ahogy vénül a macska - most már 8 hetes! - úgy válik egyre átlagosabbá amiket csinál. Ezen a héten például táncolni tanult, a ninja és karate skilljeit fejlesztette és nagyobbat ugrik mint Pókember.  Táncolni minden macska tud, csak tudni kell előhívni a képességet…..
helló! érdemes egy pillantást vetni az amerikában tegnap sugározni kezdett új telefonos reklámokra, van benne néhány budapest helyszín is: http://www.youtube.com/watch?v=EHlN21ebeak csináltam pár screenshotot is hozzá, én csak a városligetet, a hullámvasutat és a körutat ismertem…..