Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blamazs

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a cikk sajna elvesztette az aktualitását. A friss és rendszeresen frissített ajánló listánkat itt lehet megnézni...
A most bemutatott legújabb film, a Skyfall egy hangsúlyosan erre kihegyezett jelenetében Bond nem akármivel, nem akárhogyan, hanem bizony szappannal, pamaccsal és borotvakéssel borotválkozik. James Bondot én bizony szeretem. Nem is várunk hát soká egy-egy új epizód…..
Szombaton annak rendje-módja szerint elmentünk az újpesti Oxygen Wellnessbe egy kollektív, szezont lezáró spinning órára. Én egyszer már próbáltam ilyesmit, mégpedig a Fáy utcaiban, teljesen meglepő módon ugyanaz az oktató bukkant fel itt is, így arra következtetek, hogy a…..
– Jean, tegyen a székre egy újságpapírt, míg rááll.– Fölösleges, uram, így is elérem a POLCot.Tudjátok kedves Olvasók, blogot írni felettébb idő- és kutatásigényes művelet. A sodró mindennapokba nem mindig fér bele, ezért is fordul elő, hogy jó szándékunk és…..
Pamacs és penge Szülinap 2011.02.20 11:07:00
Pont ma egy éve indult a Pamacs és penge blog. Már az sem lenne rossz eredmény, hogy továbbra is létezik és aktív, de a helyzet ennél azért még sokkal jobb. Egy év alatt született 95 bejegyzés – azaz nagyjából hetente kettő. Kapott kábé 750 kommentet, ez posztonként közel…..
Futóblog Nike+ GPS 2010.09.07 17:51:00
Tegnap a Nike megjelentette a Nike+ GPS változatát iPhone 3GS és iPhone 4 telefonokra. (De elfut iPod touch-on is térkép nélkül, viszont 4-es iOS szoftver kell neki.) A magyar boltból €1,59-ért vásárolható, nagyon ajánlom mindenkinek. Igaz, hogy ugyan az új iPhone-okban van Nike+…..
Steve Jobs ugye bejelentette, hogy eddig hárommillió iPhone 4 fogyott, ami 22 nap alatt elég szép eredmény. Ha viszont figyelembe vesszük azt is, hogy az első három napban 1,7 millió készüléket vettek, kiderül, hogy a maradék 19 napra már csak 1,3 millió iPhone jut. Ez már csak…..
Pletykákról azóta lehet hallani, hogy elkezdték árulni az Apple mobilját Magyarországon, most, közel 23 hónappal a premier után azonban még mindig csak annyit lehet állítani hivatalosan, hogy azt egyetlen szolgáltató, a T-Mobile értékesíti.Ennek azonban ősszel várhatóan vége…..
Futóblog Új célok 2010.05.05 11:58:00
Tegnap találkoztam Winklerrel, Szaszával, és Pelsőczy Attilával a MAC-nál (és még Pőcze Balázs is ott volt, teljesen véletlen). A dolog apropója az volt, hogy Winkler átvette a 7 hetes edzéstervét Attilától, amivel elvileg feljön arra a szintre, hogy menjen neki a maraton az…..
A blogon még nem írtam filmekről, inkább ételekről, nyaralásokról, de Ádám készített elég postot mára, nem a hírektől veszem el a helyet, és kikívánkozik belőlem ez a kritika, szóval olvassátok türelemmel, vagy egyszerűen hagyjátok ki. Az apropót az adta, hogy múlt…..
Kinek mi a futó-célja a 2010-es futószezonra? Winkler Róbert kitűzte magának a maratoni teljesítést, illetve új belépőként Barabás Éva (RTL-en láthatjátok a Fókuszban többek közt), mint kezdő futó csatlakozik egy számára teljesíthető vállaláshoz -- egyelőre még nem lehet…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Te 2010.02.08 12:48:00
A Time magazin híres sorozatában minden évben megválasztja az év emberét, ami jó ötven évvel ezelőtt például a magyar forradalmár volt. Mostani postunk szempontjából azonban a 2006-os választás az érdekesebb, amikor is a webkettőnek, a tartalommegosztásnak, főleg a netes…..
Blamazs 2010.02.08 13:33:21
Futóblog Futóblog inspiratív 2009.12.29 16:36:00
Az Arénában ücsörögtem éppen a mozi bejárata előtt az Avatar második előadására várva (aki nem látta még az Avatart, feltétlen nézze meg!), amikor valaki megszólított: "Helló, nem te vagy Angelday? Szoktam olvasni a Futóblogot, sőt, ennek hatására kezdtem el futni,…..
Igen komoly megpróbáltatások elé idézi az elmúlt hétvége a futó(blogger)t: szombatra és vasárnapra virradóan magyarországi viszonylatokban is, ha lehet ezt a kifejezést használni, jelentős havazást produkált az ország északi része hatalmas mínuszokkal megrakva.Mi a…..
Futóblog H1N1-ben futni 2009.11.10 16:37:00
A szerkesztőségben levő H1N1 oltás kérdés körül az a szakvélemény alakult ki, hogy oltásra szükség van, még akkor is, ha offshore tőke áll mögötte. Kérdés persze, hogy a futótevékenységet mennyire befolyásolja a dolog, kicsit belázasodunk-e tőle, vagy valami komolyabb…..
Érdekes egy szituáció ez, mert miközben még az egyetlen hazai forgalmazó, a T-Mobile sem tud elég iPhone-t szállítani, egyre több jel utal arra, hogy a másik két szolgáltató is megkezdi a mobil árusítását. Sokáig néma csönd volt, az utóbbi hetekben-hónapokban viszont több…..
Blamazs 2009.10.21 08:48:30
Hétfőn az Apple kiküldte tesztelésre a Mac OS X 10.6.2-es update-jét, egy halom javítás felsorolásával. A változtatások a operációs rendszer szinte valamennyi területét érintik, így a programokat (Address Book, QuickTime), a beépített szolgáltatásokat (Spotlight, Time Machine),…..
Blamazs 2009.10.07 13:21:24
@Urbijoe: milyen vason probaltad?
en feher macbook-on kinlodom ezzel. x3100-es vga-s gep. clean install van fent es telepites utan sem mukodott mar, tehat nem vmi progi lovi ki az biztos.
Nagy-Britanniában vége az O2 kizárólagossánának, a többi mobilszolgáltató is árusíthatja az iPhone-t. Először az Orange, majd a Vodafone jelentette be, hogy ezentúl ők is árulhatják az Apple-mobilt. Ez egyrészt azt jelenti, hogy beindulhat az árverseny, másrészt végre nem kell…..
Futóblog Hogy volt, hogy volt! 2009.09.06 14:37:00
Befejeztük. Én már írtam Twitteren, hogy az utolsó kilométerek amolyan "sétálás / mászás" jellegű mozgássort öltöttek, ettől függetlenül, akárhonnan nézzük is, teljesítettem a 13,8 km-ess távot. (Winkler meg levetett trikóban, a szél beleborzolt frissen vágott…..
Blamazs 2009.09.06 15:59:01
@dpspeti: termeszetesen. be kell allitani vmit vagy csak fel kell rakni es mer kapasbol? van vmi feleledesi ido? parositani kell?
Update: Újabb infók:A T-Mobile becslései szerint az induló készlet legfeljebb 2-3 napra lehet elegendő. A jelenlegi iPhone 3G 8 GB-os verziója továbbra is forgalomban marad, és ez a típus megfelelő számban, országszerte 119 üzletben rendelkezésre áll.A készülék pénteken 11…..
Mára vártuk, de most tudtam meg, hogy elmarad a bejelentés. Forrásaim megerősítették, hogy hétfőn, azaz július 27-én jelentik be a magyar iPhone 3GS árait és a forgalmazás kezdeti időpontját. A T-Mobile és az Apple ígérete, azaz a júliusi megjelenés garantált, szóval…..
Na egy valóban izgalmas statisztika látott napvilágot az Apple gépeivel kapcsolatban. Azt ugye tudjuk, hogy a Macintoshok piaci részesedése az amerikai piacon kilenc-tíz százalék körül van, de ez a szám önmagában keveset mond el: egy Mac jóval többe kerül, nem tud, nem is akar…..
Lesújtó eredménnyel zárult az Apple auditja azokban a kínai gyárakban, ahol a szerződéses partnerek a cupertinóiak termékeit állítják elő. 83 gyárat vizsgált meg az Apple, kiderült, hogy a felében nem fizették ki a túlórákat, 23 üzemben pedig sokszor a minimálbér alatti…..
Csaba a Vidanet egyre csalódottabb ügyfele. Sem a cég ügyfélszolgálata, sem a vezetősége nem foglalkozik a panaszával, előbbi ráadásul teljesen hülyének is nézi minden alkalommal. Mi a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságot ajánljuk.(Update: a poszt eredetije májusban jelent meg a…..