Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taz member of JFK Borad™

0 bejegyzést írt és 349 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! autózz!kocsma - off topic 2008.10.19 23:27:00
[UPDATE: 2009. 07. 24.]A kocsma renoválás idejére bezár, a felújítás befejeztéig várunk mindenkit a sörsátorban!Jó kis társaság alakult ki itt a blogon, aminek kifejezetten örülünk, ám ezzel együtt sokszor az egyes témák elkanyarodnak nem pont oda illő témába. Létrehoztuk…..
autózz! Kérlek, ne üss meg! 2008.10.18 10:44:00
Vannak még bőven akik rendelkeznek ugyan jogosítvánnyal, de a közlekedéssel kapcsolatban kisebb-nagyobb kihívásokkal küszködnek. A legrosszabb talán a "nem tudok vezetni, nem ismerem a helyet és fogalmam sincs a KRESZ-ről" hármasának szerencsétlen együttállása. Richelieu…..
Már látom is lelki szemeim előtt a bulvárújságok címlapján a "Majdnem ölt a Barátok közt stábja" főcímet kacorlord levelét olvasva. Velem is fordul elő ilyen rendszeresen, leginkább Kispesten a Simonyi Zsigmond utcában ami két sávos és egyirányú és persze hogy a…..
autózz! El-e törjem a kezedet? 2008.10.17 09:04:00
Péntek van, szerencsésebbek számára a hét utolsó munkanapja, szerencsétlenebbeknél holnap is az lesz a nagy ünnepi tili-toli miatt, a legszerencsétlenebbek pedig amúgy is dolgoznak mindig. Jacques Foche egy könnyű és szórakoztató történettel rukkolt elő, egy olyan ódis bőrébe…..
Taz member of JFK Borad™ 2008.10.17 09:29:32
Nem megy túl jól a tv2 szekere mostanában, úgyhogy megtoljuk egy kicsit. Aki tegnap este látta a Született Feleségek aktuális epizódját, annak sok újdonságot nem fog jelenteni az alábbi videó, de nem lehetett kihagyni a blogról ezt a jelenetet, annyira nagyon ide való. Azért az…..
Taz member of JFK Borad™ 2008.10.14 10:29:20
Taz member of JFK Borad™ 2008.10.14 20:20:55
Taz member of JFK Borad™ 2008.10.15 12:25:54
A parkolás mint téma rengetegszer jött már elő itt a blogon, de rendszerint fotókat kapunk tilosban álló közteresekről, rendőrökről, egyszerre 2-3 mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyet elfoglaló autókról. Most minden kommentár nélkül landolt a postaládánkban egy csokor…..
Ezért jó a fényezett tükör, jobban vigyázunk rá, mert a legkisebb kocc nyoma is meglátszik rajta, ha behajtható, ha nem. Tamás ezúttal nem úszta meg, úgyhogy kurvaanyázott, a rendőrségen meg ő lett lebuziköcsögözve - bár ezt ő maga sokkan finomabban fogalmazta meg nekünk.…..
autózz! Diplomata villamos 2008.10.12 11:40:00
Láttunk már pofátlan sínkocsizást, a blogon is előfordult már korábban néhány ilyen fénykép. A minap épp próbáltam rendet csinálni a blog postafiókjába sok idő alatt beérkezett, de még azóta is érintetlen levelek között. Nem feltétlenül tartom magam jó megfigyelőnek, de…..
A diaW1ieR 0Laswouk által leírt helyzetet bevallom, én sem nagyon értem, de biztosan meg tudjátok magyarázni. Az M0 új szakaszán is vannak olyan csomópontok, ahol a lehajtó és felhajtó közötti rövid szakaszon belül van egy új sáv (igaz, ott legalább sehol nem jönnek szembe). De…..
   1980 őszén történt, hogy elsős egyetemistaként összetalálkoztam azzal a tanárral, akinél történelemből felvételiztem. Megismert, üdvözölt, udvarolt egy kicsit, hogy nagy reménységgel tekint rám, majd megkért, hogy keressem meg egy adott időpontban este az…..
Tamás sztorija akár példaértékű is lehet, hogy ne hagyjuk magunkat eltántorítani az igazunktól csak azért, mert a másik hangosabban hőbörög. Az meg csak hab a tortán, hogy a baleset következtében kialakult dugót elszenvedő többi autós megragadta az alkamat, hogy még egy…..
Összeszedtem valahol egy torokfájást, ahogy névtelen levélírónk torka is könnyen fájhatott volna, ha nem kap észbe és fogja menekülőre a dolgot. Csak egy kicsit másképpen, mint az enyém. Szerencsére úrrá tudott lenni a dühén és megúszta egy kis ijedtséggel a kalandot, de…..
Legutóbbi parkolós posztunk zárásaként láthattatok már egy a bicikliutat parkolóhelyként hasznosító rendőrautót, tökéletes átvezetésként mai válogatásunkhoz. Sajnos egyet kell értenem azzal, hogy a fővárosban még mindig nincsen elég kerékpárút, ami van, az meg sokszor…..
Biztosan mindenki emlékszik rá, amikor nagyjából egy éve egy felelősségteljes apuka játszott autóversenyzőset a feleségével és pici gyerekével a hátsó ülésen. Piroson mindenen át, csak pont rosszkor jött keresztben egy autó, halállal végződött a "kaland". Talán…..
autózz! Vagdossa magát az autó 2008.10.01 12:12:00
Zsolt akinek lehet, hogy van haragosa, csak nem tud róla, jó eséllyel valami szuicid hajlamokkal rendelkező emós autót vásárolt magának ami módszeresen és sorozatosan vagdossa magát, hisz mi mással magyarázhatnánk a fényezésen és üvegen egyaránt szaporodó karcokat és…..
Taz member of JFK Borad™ 2008.10.02 10:34:29
Taz member of JFK Borad™ 2008.10.07 08:51:18
autózz! Kilencvennel a faluban 2008.09.29 12:08:00
Van az úgy, amikor az ember úgy gondolja, hogy csak és kizárólag a másik miatt történik valami. Zsolt leveléből legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy szerinte a kamion kényszerítette gyorshajtásra. Sztori ajándék gyorsulgatós bónusszal a végén. Nézegetvén a teherautós eseteket,…..
Folytatjuk Richelieu három felvonásos autós szociológiai gyűjteményének második részével. Akik rendszeresen olvasnak minket, már megismerkedhettek az első fejezettel. Ezúttal az irányjelző használatának vagy éppen nem használatának problematikáját vesézzük ki. Nos,…..
Taz member of JFK Borad™ 2008.10.06 12:43:49
Taz member of JFK Borad™ 2008.10.06 12:48:30
Taz member of JFK Borad™ 2008.10.06 16:57:08
Tegnap olvastam a Belsőségen Rácz Tamás kiakadós posztját, amikor a rendőrautót vezetője igen pofátlan módon parkolta le. Ott legalább állt az autó és nem veszélyeztetett senkint, mint a Bobby Baccala által megírt szituációban. Egy érdekes dolog történt velem ma (10.02)…..
autózz! Kis magyar szokáskalauz 2008.10.02 07:17:00
Richelieu lassan elnyeri a legaktívabb levélírónak járó első díjat. Most is a szokásos formáját hozza: szórakoztató stílusával próbál nekünk tanácsokat adni, mit is lehet tenni, ha egy bizonyos szituációban tanácstalanok vagyunk. Az emberek sokféleségét szem előtt tartva…..
Ideig-óráig mindannyian sokkolódunk, ha valami borzalmas balesetről látunk képeket, de sokszor már pár érzékletes sor is elég. Riki úgy gondolta, már kellően jól tudja kezelni az idegesítő helyzeteket, de saját magát lepte meg, mert mégsem. Mint szinte mindenki, aki ide írt,…..
autózz! Kis parkolási affér 2008.09.29 07:15:00
Ákos posztja valószínűleg felkorbácsolja majd a női vezetők  indulatait és okot ad az erősebbik nemnek az élcelődésre, de a derün túl azért ismerjük el, mindenkinek lehet rossz napja. Van egy kicsit rendhagyó, de vicces történetem, gondoltam leírom nektek. A történetben…..
Péter a bokorban, fa tövében és ki tudja még mi mindennel álcázott fura helyeken elhelyezett sebességmérők ellen tiltakozik. Mért van az, hogy sok helyen nem figyelmeztetnek minket, hol számíthatunk radar kontrollra, hiszen így a kecske is jól lakna, vagyis ennek tudatában nem…..