Regisztráció Blogot indítok
Adatok
specialk

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
makarenkoi pofon - Ez a kifejezés is gyönyörű példája annak, hogyan távolodhat el egy kifejezés az eredeti értelmétől. A "makarenkoi pofon" régi, végig-és kibeszélhetetlen vita egy hivatkozási állomáspontja. CSAKHOGY Makarenko nem egy pofont adott. A nálánál…..
specialk 2009.06.21 10:44:56
@efes: és labasmaz is: "komám", fel tudsz-e mutatni akár 1/10 ennyire szórakoztató saját írást is? Sajnos a ti itt felmutatott kreatív teljesítményetek nem haladja meg egy szövegszerkesztő programét. (És még szükségét is éreztétek, hogy ezt közöljétek a világgal.)
specialk 2009.06.21 11:14:51
@efes: Kedves "efes" - én többnyire strukturált hitelszerződéseket és más, tőkepiaci tranzakciós dokumentumokat írok, és nem magyarul, melyeket valószínűleg még alapjaiban sem értenél meg. És most először ide is, amit máris megbántam. Azt szeretném még kérni, hogy ha lehet, ne reklámozd az - egy kattintást kaptál tőlem - unalmas blogodat más kontóján.
Egyébként további jó, békés vasárnapi kötözködést kívánok, nagylány!
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
specialk 2009.04.28 06:05:57
@cato fong: Dénes Balázs (dr.) kb. egy évtizede szerzett diplomát az ELTE jogi karán (nappali tagozaton, mikor ennek még volt jelentősége), ezután ügyvédként és emberi jogi aktivistaként dolgozott, hovatovább, a Columbia University School of Law-on is tanult egy évet (ösztöndíjásként), ami mégiscsak egy Ivy League egyetem...
Több érdekes fejleményről is be szeretnék számolni. Az egyik legérdekesebb, hogy végre megint tudok rendesen, focistásan köpködni. Pedig ma este nem is volt hideg, olyan 6 fok körül lehetett, a margitszigeti hőmérő speciel sztrájkolt, és a célban felszerelt digitális óra is…..
Pokoli dilemmába’ vagyok. Most már komolyan ráfeküdnék a pulzusmérésre, de nem tudom, mivel. A sima táv- és tempómérést kicsit már unom. A környékemen már szinte minden lehetséges kombinációt lemértem, azt is tudom nagyjából, hogy ha kényelmesen csoszogok, az 6,4-es…..