Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mukuru

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész heti kínlódás után pont ma este, a kocsmázók szent napjának tekintett pénteken adnak normálisabb műsorokat a tévében, de ha valaki mégis inni akar, akkor ott van mellé a Siófok-Debrecen magyar bajnoki a Duna TV műsorán este héttől, illetve a tavalyi BL döntős Liverpool…..
Nyúlfarknyi hogyvolt lesz ez kérem szépen, funkcionális, képmentes és tömör, készülünk az eheti fináléra, ami ismét a megszokott terjedelemben kerül majd ki, valamikor szerda este környékén. Emó NEM röbban fel (mecsoda meglepetés), így Clairemackó elteheti a mordályt, mi meg…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.07.30 07:33:40
Csak idő kérdése volt, hogy mikor indul be a Hősök merchandising gépezet, hamarosan jönnek a bábuk (Sylart veszünk mi is majd), kártyák, fejléces levélpapír-boriték kombók, az UbiSoft pedig elkészítí majd a játékot is, yeah.Val Kilmer bevállalt egy vendégszerepet az itthon…..
A hétvégi Comic Con és a befejeződött TCA sajtóturné rengeteg új infót csepegtetett kedvenc sorozatainkról, sajna a nem naprakész rajongók szórakozásának elrontására tökéletesen alkalmas formában, így kénytelen vagyunk az ugrás után elrejteni őket. Csak azok klikkoljanak,…..
Na kérem szépen ez az a rész, amitől én először tettem le a hajam. Valahogy így kéne sorozatot készíteni mindenkinek, gondoltam annak idején, és ezen most sem változtatunk. Ez. Kiváló. Volt. A Bennet-házban nyitunk, egy kicsit visszaugrottunk az időben, hogy kiderüljön mi is…..
Az előző részben oly sok minden nem történt, csapjunk rögvest a lecsóba! Teddel nyitunk, a Radioaktív Emberrel, aki a sivatagban bujdokol, egy kafa kis házban, laptoppal az asztalon, ami ugyan nem csatlakozik a netre, de mégis csetel valakivel. Újabb hírót lengetnek be nekünk, csaj,…..
Két epizóddal ezelőtt 42 klasszikus percet kaptunk Shondra Rhimes készítőtől, múlt héten egy elfogadható folytatást, most pedig egy nyálas ömlengést, egyszerűen képtelenek a készítők egy ígéretes történetszálat úgy lerendezni, vagy olyan mellékszálakkal megtámogatni, hogy…..
Nu, Linderman kihozta a sittről Nikit, vagyis az ő szempontjából Jessicát; Sylar le akarta szedni Clairemackó anyjának a fejit; Clairemackó rálelt az igazi anyjára, aki tüzet csihol csak úgy, csettintéssel; ja, és Nathan Petrelli a pomponlány apja, Emó meg a nagybátyja. Nathannel…..
Beja asszony besokalt, fontolgatja a válópert, mert a férje három órán keresztül fürdőzött, de Győzikééket messzire elkerüljük, csakúgy, mint a Rettegés fokát, amiben már nem lesz Ganxsta Zolee, úgyhogy a sorozat nézése okafogyottá vált. A TV2 teljesen feladta a harcot,…..
A tvweek.com szerint a lassan véget érő tévés idény egyik nagy tanulsága az volt, hogy ha van egy jó szerializált drámai sorozatod, amire rákattantak az emberek, akkor a legnagyobb baromságot azzal követed el, ha elküldöd a műsort 2-3 hónapos szünetre, és ugyanolyan magas…..
Nem túl érdekes a mai tévéprogram sem, a sorozatfüggőknek azért akad bőben betevő, a szerződését frissen meghosszabbított, fess Mark Harmonos NCIS (tv2 21:00), vagy a szürreális képekkel operáló Kés/alatt (Viasat3 23:05) és a csajos sorozatok trónjáról a Grace klinikát…..
Egy űberspoilers poszt következik az ugrás után: a tvsquad nyomán elemezzük egy kicsit azokat a kérdéseket, melyek a Lost harmadik évadában eddig előkerültek, és természetesen csak lógnak a levegőben, mint ahogyan ezt a sorozattól megszokhattuk - például az első évadban a…..
Volt már téma a pornó, meg az MMO RPG is, a Kultúrház nagyon trendi akar lenni, és általában nem jön össze nekik. De ennek ellenére érdemes megnézni, hogy ma este héttől mit tudnak mondani a mangáról, ami állítólag most árasztja el a magyar könyvpiacot. Az m2-re kell…..
A MadTV paródiákat nagyon szeretjük, mert viccesek, és általában célbatalálnak - és ez nincs másképp ebben az esetben sem, amikor összetalálkozik a sírva picsogás a geciséggel, azaz Grace klinika Házdoktorral. Angolul kell hozzá tudni, de a képi poénok is jók...
Talán azért nem kedveltem annyira ezt a részt, mert itt ruccanunk át Indiába, és kezdünk meg egy számomra rohadtul idegesítő szálat - én ezeket a Mohinderes részeket valahogy nem tudtam megkedvelni, a faszi nem magyon érdekel, kész, ez van. Jó, az apja nagy arc, már a Csillagkapuban…..
Belfastban nyitunk, kommandósok szállnak meg egy épületet, lassított felvételben menekülnek a civilek, bomba a házban, ami fel is robban, mert a bombaszakértő gyerekének a kedvenc színe a piros. Hát, nem jött össze. A felelős pedig nem más, mint a Hivatal angol kiadásából…..
Könnyed, laza olvasmány délutánra. Darwinizmus, terrorizmus, Jézus. Gyerünk.  FELHÍVÁS Ez a fejezet, amit Ön rövidesen el fog olvasni, az élet NAGYON FONTOS titkát tartalmazza. A kérdést, amely gyökeresen megváltoztatja az anyagi világról alkotott elképzeléseit,…..
Bochkor Gábor és a rendszerváltás előttről itt maradt frizurája ezúttal a Pannon Világ címlapján feszítenek. A képnek ezennel megítéljük a hét legjobban retusált képe díjat, Bochkor legfeljebb 25-nek néz ki rajta, vagy még inkább úgy, mint egy 25 éves, aki már évtizedek…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.04.19 07:41:26
Mark Burnett, a Survivor és az Apprentice atyaúristene azt nyilatkozta, hogy a Donald Trump főszereplésével fémjelzett business-reality nézettsége ugyan nem a legfaszább, de esze ágában sincs befejezni a sorozatot, mert még így is sikeres. Ja, és kirúgta azt az orvost, aki a Survivor…..
Höjj, Shaft iz in da house, Richard Roundtree alakítja a vastagszájú Simone faterját, akit Peter kezelget, és közben elmeséli neki, hogy ő bizony tud repülni, meg minden. Na persze álom az egész, mert amikor Emo kilép az ablakon, akkor felébred, mert SimoneFater meghalt. Nem akarok itt…..
Tegnap este kellemesen elszórakozhattak a ManU hívei, ma este inkább fogcsikorgatás várható a Bayern-Milan meccsen, de ne legyen igazam. Az m1 már 20:00-kor elkezdi a közvetítést, de maga a meccs csak 20:45-től kezdődik. A Viasat3 22:40-től, felvételről adja a Liverpool-PSV…..
Sírós rész volt ez is, kín az ilyet végigszenvedni a férfinépnek. George és Meredith dugott egyet, de a csaj közben sírt, George meg szarul érezte magát. Másnap Meredith is szarul érezte magát, és kis csapat testületileg lecseszte, hogy ezt azért csak nem kellett volna. Alex azt…..
A nap legkattintékonyabb cikkcímének járó, hevesen kattintó Page Impressiont ábrázoló, arany porral lefújt, fröccsöntött kisplasztikát ezennel a Nana magazinnak nyújtanánk át. Nem értettük, hogy mégis miért olvassák annyian a sztárok fogyókúrájáról szóló írást, de…..
Először is minden kedves olvasónk elnézését kérjük, sajnos erről az eseményről már lekéstetek, Drágák. Illetve a dedikálásra még odaérhettek, de ahhoz is nagyon gyorsan kell szaladni. A No Thanx-el már máskor is a teljesség igényével foglalkozzunk, így talán nem meglepő,…..