Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martonx

0 bejegyzést írt és 1008 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben tette közzé az IDC a szokásos, negyedéves jelentését a mobilpiac aktuális helyzetéről. Pár percel később elárasztották a nívós és kevésbé nívós szakportálokat, blogokat az elemzések. Jó pár helyen hatalmas szalagcímek közölték a Windows Phone…..
Miután ingyenes lett a Windows licence-díja a 9”-es, vagy annál kisebb eszközökre, várható volt, hogy a számunkra névtelen kínai gyártók után a nevesebb cégek is elkezdik kiadni az olcsó táblagépeiket. Meg is érkezett az első példány. Hölgyeim és Uraim, had mutassam be…..
A technológia egy olyan terület, ahol nehéz kielégíteni a közönséget. Manapság ugyanis a közönség a folyamatos és egyre gyakoribb frissítésekre nem egyszerűen vágyakozik, hanem már elvárja, akár hardverről, akár szoftverről van szó. Aztán persze ez az elvárás hol…..
martonx 2013.07.31 11:21:40
windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/2281201-custom-sounds-for-sms-mms-email-notifications-e

Ez mindent elmond a wp8-ról, meg a microsoft-ról. És, hogy vajon miért lesz az jó, ha még több wp képes eszköz lehet, miközben a legalapabb funkciókat sem tudja a rendszer?
martonx 2013.07.31 15:39:52
@pushalias: figyi én meg röhögök azokon, akik meg a facebook nélkül nem tudnak élni. Minden szubjektív. Szerintem, meg láthatóan a wp tulajok azon minimális része szerint, akik egyáltalán rátaláltak a uservoice-ra, több mint 50.000 szavazatot kapott az egyedi csengőhang. Most komolyan, ha 2013-ban veszel egy telefont 150K-ért, olyan nagy kérés az, hogy a kedvenc zenédet játssza le csengőhangként?
martonx 2013.07.31 15:41:03
@martonx: ja, és a kérés 2011 óra fent van uservoice-on, és azóta vezeti is a toplistát. Szerinted mennyire magasról tesz az MS a uservoice-ra?
Nagyon úgy néz ki, igaza lesz azoknak, akik azt mondogatták, hogy a Windows Phone legnagyobb ellensége az ára. Volt. A hősi időkben (egy könnycseppet morzsoljunk ki a szemünk sarkából) a Windows Phone csekély tudása ellenére drága vasakra érkezett, és borsos áron mérték. A Lumia…..
martonx 2013.07.16 11:10:52
@pushalias: Így van, viszont akkor mégis mennyivel olcsóbb, mint a 620-as?
És abban van videó felvétel, meg LED villanó is ugyanazért a pénzért. Igaz picit kisebb a kijelzője, meg gyengébb az akkuja.
A tajvani gyártó (ottani idő szerint) a mai napon olyan új Windows 8-as eszközöket mutatott be, amelyek szemmel láthatóan igyekeznek széles igényeket lefedni. Ugyanakkor két eszközben is van valami különleges, amely megkülönbözteti az átlagtól. Figyelembe véve a Windows 8…..
Kocsis Máté szerint a trafikok körül kialakult botrányt csupán „a multinacionális vállalatok, a dohánylobbi és a baloldali pártok” gerjesztik, Lázár János pedig úgy vélekedett, a koncessziót elnyerők listáján háborgók „a magyar vállalkozók érdekei helyett ismételten a…..
Kiváló példát talált a Cink az ezérttartittezazországozás, a magyarországkétezertizenhármazás, no és végtelen Ilyen ország pedig nincs sorozatunk kedvelőinek: szánkódombot széchenyis pénzből az Alföldre! Ahogy a Vastagbőr idézte, a Brandhouse kft. „Az Alföld legnagyobb…..
Az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Művelődési Szervezete (UNESCO) és a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) 1966. október 5-én fogadta el a a pedagógusok jogairól szóló, 150 pontból álló határozatot. 1994-ben ennek a döntésnek emléket állítva ezt a napot kiáltotta ki az…..
Vastagbőr Nem is vizsgálták 2012.06.26 09:01:00
Méltatlanul kevés visszhangot kapott az ÁSZ jelentése a "a 2007-től uniós finanszírozással megvalósuló, kormányzati döntésen alapuló beruházási projektek pályáztatási, tervezési és előkészítési tapasztalatainak ellenőrzéséről", valamint az erről írt Index-es cikk.A…..
  Interjút adott a Heti Válasznak Matolcsy György. És ha Matolcsy interjút ad, akkor ott van tartalom, van lendület, van flow:   „Gazdaságtörténeti bravúrnak tartom, ahogy a kormánynak sikerült kizárólag belső forrásokból konszolidálnia az állam pénzügyeit. Olyan…..
Nos, örömmel jelenthetem, hogy megvan a mi generációnk Isaurája, illetve pót-Bud Spencere is. Tényleg ez hiányzott nekünk, ennek a sokat nélkülözött, elveszett korosztálynak! Amikor olyan formációk, mint a Prodigy, egy töküres Béest képesek csak összecsődíteni hétvégén is,…..
Vastagbőr Minden forint számít 2012.02.07 11:01:00
Vajon hogy lehet az, hogy a munkánk megbecsülése a béka segge alatt van, és már az emberek nagyobb többsége kíván minket a pokolra a pártunkkal együtt? - vakarhatják a képviselők az imázsjavító brainstormingon a fejüket. "Egyszerűen senkik vagytok, hej, hej" - skandálhatná a…..
Újra egy kis közszolgálatiság.Imádtuk Adómanót, és repesve vártuk a következő központi mesefigurát, aki valami nagyon fontos dolgot mond el játékosan a lakosságnak. Szerencsére itt is van, nemrég megszületett Oltobelli. A mindenttudó bábfigura, aki „oltat és…..
A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt. Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen: "Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz.…..
Alighanem más nem is hiányzott a mai napból....A Keresztény Civil Szervezetek 5. Országos Fóruma, Parlament. Harrach Péter csepegtetett a hamarosan elkészülő családvédelmi törvényből, amin a KDNP dolgozik.A törvény a szokásos bebetonozott lesz: "Évtizedekre határozza meg a…..
Hoffmann Rózsa szerdán prezentálta az új köznevelési törvényt, amelyet - csodák csodája - nem dobtak vissza Orbánék. A törvény részletei itt olvashatóak, egy bekezdést emelnék ki a sajtótájékoztató szövegéből: "A szakszervezetek azon félelmeire reagálva, miszerint…..
Vastagbőr Az új magyar baloldal 2011.10.13 09:01:00
Már csak napok, hetek kérdése, és egy hét éves, kemény, áldozatos és aprólékos munka gyümölcse érik be: Gyurcsány Ferenc hazavágja az MSZP-t és úgy az egész baloldalt is. Emellett még jutott arra is energiája, hogy a 43%-os pártból 19%-ost csináljon, hogy teljesen kicsinálja…..
Kész, ennyi, hölgyeim és uraim, vége. 16 hónap alatt építettek egy nagy homokvárat, csakhogy a homokot a vár alól ásták ki, és most az egész beledőlt a gödörbe. Újabb epic fail: az "egykulcsos, sávos adórendszer". Csak nem gazdaságtörténelmet írunk? Nem volt elég…..
Vastagbőr Emléktöredékek 2011.09.17 09:01:00
Szombat reggeli válogatás kommentár nélkül. Csak úgy, mementónak.   Fónagy János: "Ha az üzemanyag ára emelkedik, akkor minden szolgáltatás és áru ára is emelkedni fog ennek következtében - jegyezte meg a fideszes honatya, kiemelve: ez pedig kevesebb fogyasztással jár,…..
  Segélynap. A segélyezettek a hivatal előtt gyülekeznek. Legtöbben a pénzük átvétele után fegyelmezetten az épület előtt álló fekete Lada nyitott csomagtartójához fáradnak, hogy rendes adósként törlesszék a kamatos pénzt. A kedvenc Tisza-parti…..