Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gorcsev01

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
4,5 kilométeren keresztül száguldott lefelé a kormányon ülve Norvégia egyik látványosabb szerpentinén Eskil Ronningsbakken. A kerékpáros a rengeteg hajtűkanyar között néha elérte a 80 kilométer per órás sebességet is. A Trollstigen (trollok ösvénye) 10 százalékos lejtő,…..
autózz! Kreatív sávhasználat 2011.06.19 14:04:00
Az időjárás sajnos rosszra fordult, úgyhogy strandra menni esélytelen. Mára jutott egy jó kis fővárosi poszt, de nem csak nekik szól, hiszen mindenki számára értelmezhető.A Petőfi híd pesti lehajtója több szempontból is jellegzetes példája a budapesti közlekedési…..
Tegnap este vagyis Zandagorti időszámítás szerint 5821. június 7-én megsemmisült az utolsó idegen flotta. Mivel 2781 bolygó, a galaxis több, mint 20%-a megmaradt, ez tekinthető az emberi faj első valódi győzelmének Zandagort felett. Gratulálok mindenkinek, aki…..
Az alábbi ügyben a Zugügyvéd sem érti, milyen üzletpolitikai érdek áll a mögött, hogy ha egy nyilvánvalóan hibás bevásárlókocsi miatt valakit baleset ér egy áruházban, és a felelősök próbálják időhúzással és mellébeszéléssel  elkenni az ügyet.Tisztelt…..
Hány éves vagy? 37 Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? dolgozom (ezt nem részletezném) Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? másik online játékból mondta ismerősöm. Mióta játszol? pár hónapja, max 3. Miért pont a GAIA-ban játszol? mert itt…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Az Egy nap a városban blogon alapvetően Budapest szerethető arcáról írunk, és úgy tűnik, nálunk akkor is pozitív a sztorik kicsengése, ha véletlenül valami kellemetlen élményről számolunk be. Olyan történt velem ugyanis, amire nyolc évnyi újságírás és három évnyi…..
A végső toplista a teljes fordulót (5 hónapot) figyelembe veszi. Ez azoknak kedvez, akik egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, és azoknak hátrányos, akik csak rövidebb ideig játszottak. Minden hét péntekén meg lett állapítva a sorrend, ez a heti bontás itt itt érhető el. Ez…..
(az előző rész) 2009-11-10 Teljesen új fejezet. A GK jelzi, hogy a ZE megtámadta a magban lévő tagjaikat. Mivel nem szívesen kérek a ZE-től szívességet csak úgy, Undergroundnál rögtön egy valag nyersanyaggal próbálom megváltani a GK békéjét. A válasz nemleges, kisebb - immár…..
gorcsev01 2010.02.17 18:40:39
@wowerman: Nem hiszem, hogy azért mert az Egyház, Zanda oldalára állt, nem játszanék a következő szerveren. Engem nem csak a végjáték izgat, ha nem végig az egész folyamat.
Gondolom sokan lesznek akik úgy gondolkoznak mint Te, de remélem mire következő szerver indul, lenyugszanak és meggondolják magukat. :)
A Britain's Got Talent című szigetországi tehetségkutatóban feltünt skót szűzlány, Susan Boyle olyan médiahisztériát indított el, amire az elmúlt években nem nagyon volt példa. A múlt hét szombaton bemutatkozott 47 éves tehetség hangja valóban kiváló, és meglepően…..