Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diab

0 bejegyzést írt és 1175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          A színésznő az Alma gálán volt háziasszony, tízszer öltözött át :-D(tervezők, "elemzés" később) ..
diab 2008.08.19 18:52:47
Ígérem, ez bazáros posztból (legalábbis a jeruzsálemiből) már az utsó! Ha rajtam áll, már az előző posztban befejeztem volna, de blogmotor úgy döntött (kétszer is a szemét), hogy nem menti hozzá a frissen írtakat a már megírt részhez, így aztán feladtam, és gyorsan…..
Háziszerzőink legmegbízhatóbbika, Viki bácsi a Vaterlandban járt, annak is az egyik legbarátságosabb részén, a Fekete erdőben. Igen, tessék tudomásul venni (Diab!), Németországnak igenis vannak kellemes részei!!! Sajnos Brinkmann professzor egyéb irányú elfoglaltságai miatt már…..
Alexis Bledel - Szívek szállodája - Mischen ruhában és Azzedine Alaia szandálban. Nem vagyok igazán elégedett vele, de annyira gyönyörű a csaj, hogy bármiben jól esne ránézni...8/10 ..
Semmit sem akarunk tudni a most következő videóról. Mit akartak ezzel közölni, miért, kinek? Túl sok kérdés merült fel bennünk, el is fordítjuk ártatlan arcunkat a monitortól. Idáig bírta az internet a sok idiótaságot amit feltöltöttek rá, csúnyán kilehelte lelkét az…..
diab 2008.07.04 12:34:37
Ha van valaki, akit az "újak" közül nagyon szeretek, az a libanoni csodagyerek, Elie Saab. Szerintem csodálatos estélyi ruhái vannak - ha valaki emlékszik arra a bordó darabra, amelyben Halle Berry átvette az Oscar-díját, akkor tudja, miről beszélek... Az idei őszi…..
diab 2008.07.04 12:06:25
Tegnap bemutatták a Dior divatház legújabb, őszi couture kollekcióját. A darabok fő ihletője Lisa Fonssagrives, az első szupermodell, illetve Carla Bruni, a jelenlegi francia first lady.Elképesztően tetszik (megint), amit John Galliano alkotott: klasszikus, nőies vonalak, melyek nekem az…..
Már majdnem elfelejtettük, hogy hogyan is került Zimány Britni a köztudatba. Nem is olyan régen még valahol vidéken a szobácskájában Britney Spears-t hallgatott, és úgy érezte jó ötlet lesz a hasonlóságából sikert kovácsolni. Budapestre…..
  A Szellemekkel suttogó c. sorozat (amit jelen pillanatban rettenetesen utálok, mert anyám mindent ahhoz igazít... ennyit a friss nyugdíjasokról) főszereplőnője nagyon csinos ebben a különleges hátmegoldású, egyszerű ruhában. A cipője is nagyon tetszik, és a haja meg a…..
Nagyon reggel van a tegnapi szakítósbuli után, ahol reményeim szerint többen jöttek össze, mint szakítottak. Még a kossuth rádiónak is nyilatkoznunk kellett a bloggerbarátainkkal. A mai sztoriban van szemét csávó, érzelmes lány, meg még egy srác, és ugyanaz a lány. Lássuk be,…..
diab 2008.06.27 12:52:35
Subba Csak vészhívás 2008.06.26 07:22:00
Bemutatjuk heti szupersztárunkat Jeffrey Barrier-t! A 41 éves ohiói férfi tegnap besétált egy szoláriumba és a kamerás telefonjával megpróbált lefotózni egy éppen szoláriumozni készülő szexi hölgyet. Persze lebukott és rendőrt hívtak rá, ám…..
Subba A hét weboldala: Costella 2008.06.25 09:51:00
Ezek a Costellás fiúk tudják okozni a kellemetlen helyzeteket, megjelennek a szélesvásznú pólóikban - a Costella egy BEHAJTÓ IRODA azoknak akiknek elkerülte a figyelmét a feliratozás. Homlapjuk felvilágosítást ad a működésükről mert sosem lehet tudni mikor kerül az ember…..
Subba Képrejtvény: Ki ő? 2008.06.24 10:02:00
Az alábbi képen Magyarország vezető női egyéniségét láthatjátok. Felismeritek ki ő? Megfejtés délután várható...
A bukaresti Köztársaság Házáról (KH) szóló első posztunk (melyben az előzményeket, illetve a külcsínt mutattuk be) elég komoly olvasottságra tett szert, aminek természetesen nagyon örültünk. Folytassuk tehát a világ legnehezebb épületének bemutatását egy belső sétával…..
diab 2008.06.24 13:10:00
Lássuk csak:- "Majd eladom ezt a randa kannát az interneten" közepes ötlet- Fotózáshoz előkészített terep: fotelra terített bézs színű asztalterítő jó ötlet- Nem felöltözve tükröződő felületet fotózni KIBASZOTTUL ROSSZ ÖTLET..
Lehet szeretni, lehet nem szeretni, az viszont tagadhatatlan, hogy David Beckham jól néz ki az Armani új fehérnemű-reklámjában...Ez pedig bizonyíték a hisztériára, amit a hatalmas Beckham plakát váltott ki a rajongókból :-)..
diab 2008.06.19 12:31:38
Christian Louboutin őszi kollekciójának darabjai ezek a csizmák. A fekete bőr, a szürke hasított bőr. A talpa mindkettőnek narancssárga, a sarkuk 16 centiméteres. Love or hate? ..
Subba Párzó sellők 2008.06.17 07:57:00
Rajongunk a természetfilmekért, de a családi kisvideókat is imádjuk. Ha együtt van a kettő akkor szinte maga körül forog a fejünk az örömtől! Ezt a rövid videót a két játszadozó sellőlányról munkakezdéshez ajánljuk. Ne irígykedjetek a nyaralókra, ezt az élményt…..
Subba Szuperbéna 2008.06.16 09:44:00
Ha még nem definiálta senki sem a teljes bénaság fogalmát, akkor a következő videó alaposan bemutatja mire képes kettő darab rengeteg idővel rendelkező idióta. Amennyiben a felvételt óvodások követték el akkor visszavonjuk, azonnal felfokozzuk őket szuperpumává. Mivel nem…..
diab 2008.06.16 10:02:40
Tudjuk, hogy hiányzott mindenkinek a Subba (L) iWiW. Képzeljétek, egy páran már a saját haverjukat küldték be hogy legyen ma is válogatás. Gyönyörű és tehetséges emberek, csak most, csak nektek. - Szent Biblia - Mint két tojás- Szabadíts fel- Bütyök- Tortám-…..
Véreink! Kárpát medence utasítása: hallgassátok végig az alábbi videót! Először azt hittük, majd valami unalmas humorkodás lesz Attistól a számok között, állítottuk is majdnem le de akkor valami olyan lendületet vett Attila monológja, hogy nem hittük el. Mi a jó életet ivott…..
Subba Öregek vagyunk mi már ehhez 2008.06.10 12:20:00
Most döbbentünk rá, hogy lemaradtunk valami nagyon fontos fejleményről rocker-vonalon. Hol vannak ma már a farmerdzsekis, kannásboros, póverzsófis, szimatszatyros rockercsávók? A metroszexualitás (vagy mi) a jelek szerint teret hódít az amígaföldkerek táborban is...