Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kun

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Véget ért szeptember huszadika. Minden oldal készült a maga módján, nemzeti oldal, magyar kartások, ocö-sok, illetve rendőrség szombati napra beosztott tagjai. De, hogy ki mire készült az persze eltérő.  Volt, aki arra számított, ami történt szombat este, volt, aki…..
 Ján Slota címeres barom.Bár címert nem adnék neki, maradjon az a libamájon, az mégiscsak jobb, mint Slota. Slotáról sokat hallhattunk már, ugyanis ő magyarellenes szlovák kormánypárt (SNS) vezetője, aki már annyiszor ócsárolta a magyarok történelmi jelképeit, és…..
Abszurdisztán Metro(nóm) 2008.09.14 20:55:00
Metronóm: Zenében használatos időmérő műszer, amelyet egy felül lengő inga segítségével a percenként előírt kattanásszámra lehet beállítani. A zeneszerzők által megadott tempót a metronóm segítségével gyakorolhatja be az előadóművész. Egy, két, há', négy te kis…..
Abszurdisztán Szeptember húsz 2008.09.14 19:41:00
Szeptember huszadika. Nem is lenne különleges nap hazánk számára szeptember 20., kivéve, aki a születésnapjukat ünneplik aznap. Előre is sok boldogságot azoknak, akik enapon ünneplik születésük napját. No de, mi is lesz szeptember huszadikán? Tüntetés bizony. A tüntetés szó…..