Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flakon

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A holokauszt tagadásáról szóló törvény mellett és ellen rengeteg érv elhangzott már, nem kívánnék ebbe a sorba beállni. Csak a tényeket rögzítem. Megnéztem a forgalomban lévő középiskolás tankönyveket, pontosabban a rendelkezésemre álló 5 könyvet, valószínűsítem…..
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
Van itt nekünk ez az állítólagos válság, a csapból is ez folyik, sokan sokféleképpen igyekeznek megmagyarázni, de legalábbis mindenki fejében minél mélyebben rögzíteni, milyen szörnyű nagy bajban is vagyunk. A válság rémképéből ráadásul nemcsak ötlettelen kiskereskedők…..
  Azok a svéd páciensek, akik az umeå-i egyetemi kórház ortopédklinikájára kerülnek, és nem hajlandóak letenni a cigarettát, elfelejthetik az operációt. Az egészségügyi tanács kritizálta az új követelményt, mondván ez ellene van az ellátáshoz való általános jog…..
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
A Mr. Skin nevű szakportál minden évben lehozza az év legjobb filmes pucérkodásait, azokat a jeleneteket, amikben ismert és ismeretlen színésznők vonaganak egyszál semmiben a kamerák előtt, ha kell, ha nem. Az idei listát Mr. Skin (ez milyen egy fasz név már) tévés jelenetekkel is…..
flakon 2008.12.03 19:06:06
A hétvége általában a Tv2-é szokott lenni, szombat-vasárnap családi üzemmódba vált az ország, és ugye a Tv2 még mindig úgy él a nézők fejében, mint a közszolgálati kereskedelmi tévé. A családbarát csatorna. Arról már nem is beszélve, hogy vasárnap Napló, amit legfeljebb…..