Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GifLand

9 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A szobor mozogni tanul 2013.11.17 06:49:27
A legnagyobb baj talán, hogy van végre egy igazán jó állólámpás Mercim. Nem, nem a Szobor, hanem a másik. Amelyik az utcán lakik, lóg az orra, horpadt az ajtaja, itt-ott elég szakadt, és a testét kézzel festettem pöttyösre a nyáron. Foltos annyira jó kocsi, hogy most már nem…..
Már a cím nagyon kíváncsivá tesz. Utána pedig szépen hátra dőlsz és nyugtázod, hogy neked nem is olyan rossz  :( Köszi Csabus! ..
GifLand 2013.11.14 22:38:35
Senki nem tudja pontosan, kik állnak a magukat Tax The Rich (adóztasd meg - vagy büntesd - a gazdagot) - csoport mögött. Az interjú-felkéréseket elutasítják, a minimálisnál kevesebb infót csepegtetnek magukról, annyi biztos csak, hogy van egy-két drága/ritka autójuk (vagy remek…..
Belsőség Pofonegyszerű megoldás 2013.11.02 06:52:26
Járós autóm, a negyven éves állólámpás nem szerepel sokat a Belsőség hasábjain. Nem véletlenül, hiszen teszi, amire készült, működik. Elviszi a családot Balatonra, az Őrségbe, megy Belsőség-találkozóra, viszi és hozza a cuccokat Egerből, hetente kétszer elszállítja a…..
Egy kő - két KO. 2013 junior világbajnoka Pontus Tidemand és a hazai pályákon versenyző ellenfele José Antonio Suarez is ugyanazon a szakaszon bukott a hétvégi spanyol ralivébé futamon.  Ráadásul ugyanarra a kőre mentek rá, melynek köszönhetően mindketten - szinte…..
GifLand 2013.10.30 13:04:29
Ne tévesszen meg senkit a cím, ez nem egy 2013-as fejlesztésű Mitsubishi Lancer Evo VI, hanem egy 1999-es, gyárilag jobb kormányos Evo VI. Japánból. Eredetileg eladásra hozták be 2007-ben, de hamar balosítva lett, és apró felújításokkal, egy DTA motorvezérlővel máris 341 lóerőt…..
GifLand 2013.09.19 07:54:45
Subba Subba másnap: Hapci 2013.09.07 10:48:26
..
GifLand 2013.09.10 23:28:59
Bemutatták a Galaxy Geart. Íme:  Én őszntén szólva majdnem elsírtam magam, amikor megláttam ezt a karórát. Két eset lehetséges szerintem. Az egyik, hogy a Samsungnál senki nem látott még szép karórát. A másik, a rosszabbik lehetőség, hogy ők maguk ezt az órát…..
Egy kis fekete hölgyemény nyávogására lettünk figyelmesek ma reggel az iroda parkolójában. Mivel láthatólag éhes és rémült volt, magunkhoz vettük és most az iroda terét tölti meg segélykérő szavaival. Igaz sokan vagyunk, de jelen esetben senki nem tudja elvállalni, hogy a…..
Webisztán A lassú dizájn 2013.08.29 13:34:36
A webszájt- vagy mobilalkalmazás-fejlesztés sokszor abban a szemléletben történik, mintha a felhasználó csak és kizárólag azt a webszájtot/mobilappot használná. Mintha a felhasználónak az egyetlen munkája az lenne, hogy egy adott webes vagy mobil szolgáltatást fogyaszt.…..
GifLand 2013.08.29 18:35:08
Ha már lassú design, www.origo.hu/techbazis/index.html ezt az élesítés óta nem sikerült átültetni.
Belsőség Kungur, már Mazdával 2013.08.28 19:19:23
Indulás után nagyon gyorsan kiderült, hogy itt nincs autópálya, és az út elég rossz. Konkrétan amolyan román-magyar átmenet, kilométere válogatja. Nekem furcsa volt, hogy épp itt, ahol az orosz földgáz 90%-a, ami sok lóvé, és marha sok kőolaj van, ami az útépítés alapanyaga,…..
Nézegessen képeket a Somon Air (The First Private Airline Of The Republic Of Tajikistan) gépeiről, köztük az Iszmail vezérről! Tádzsik-magyar két jó Borat. A magyar és a tádzsik valóság bárminemű hasonlósága csak a véletlen műve, mást el sem tudunk képzelni. (Via…..
GifLand 2013.08.26 18:47:25
Elég nagy kukacoskodás a sorozatokban látható karakterek zsebében turkálni és azon matekozni, hogy vajon hogy engedhetik meg maguknak azt a bizonyos életszínvonalat, amit a képernyőn látunk, de a Flavorwire.com belement a játékba. Az az alap, hogy New Yorkban átlagban 3000 dollár a…..
A nyár legforróbb napjának reggelén a Bajcsy-Zsilinszky út 18. és 24. számú házak lakói felkerekednek, és blokád alá helyezik a házuk melletti buszparkolót. Nem törődnek a nyúló aszfalttal, a negyven fokos levegőben fojtogató benzinbűzzel, és egyetértés van a szomszédok…..
A Microsoft és Nokia együttműködésének elején 2011-ben azt írtam, hogy ez volt a Microsoft legolcsóbb akvizíciója, hiszen nem kellett ténylegesen megvennie a Nokiát, „csupán” jókora nagyságú marketing és egyéb támogatás mellett szinte teljesen rákényszerítethette a saját…..
Charlie Sheen sorozatáról érdekes hírek láttak napvilágot tegnap este: a tmz.com jelentette, hogy a színész úgy összeveszett Selma Blairrel (a sorozatbeli dugópajtását/pszichiáterét alakítja), hogy közölte, ha Blair hétfőn megjelenik a forgatáson, ő otthagyja az egészet a…..
Subba Cukiság: Kígyó drop 2013.06.18 15:55:00
Kis ügyes, hogy kinyitja mi? Szarnád össze magad azonnal. Fürcsizni is szeret: ..
Az Égéstér 71. adásának (?) kommentposztja. Ez a friss, na :)Direktlink a letöltéshez...
GifLand 2013.06.06 14:00:57
@ommm: jah, igen, folyamatban van még, sorry, fene se gondolta volna, hogy adás közben kikeresitek. Ejnye, ejnye :)
Barczi "Blumi" Imre, Bellay Szilvi, valamint Gazda Albert és Uj Péter munkájának révén az Origo végre szakít az Index dizájn majmolásával (btw, érdekes, hogy ezt pont exindexesek lépik meg), és egy szerintem nagyon klassz és jól felépített, friss site-tal értelmezik újra a…..
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
Rudi Saldia macskája nemzetközi sztár lett gazdája go pro kamerás felvételeinek köszönhetően. Saldia MJ-vel, a macskával együtt kerekezik Philadelphia utcáin, és kézbesíti a leveleket. A 25 éves biciklis postás több száz kilométert letekert, miközben MJ a válláról…..
GifLand 2013.05.24 12:08:32
@cworm: szűjbajusz.

A macska pedig nagyon cukker, remélem be van kötve hátul valamibe, mert egy esetleges balesetnél bele sem merek gondolni mi történhet vele.
Az Index Tech rovata kapott egy Pixelt kölcsönbe, és el is játszottak rajta. Néhány idézetet gonoszul kiragadtam. Ismerős, már sokszor hallott kifogások az Amazonról, fórumokról, stb. Tudjátok: nekem nem kellene ez a VW Polo, nem fér el rajta a meggyszedő létrám, meg…..
Gyönyörű levelet hozott a posta, ami szerint a köztévé éjszakai Híradójában Szebeni István káromkodott egy isteneset, majd bakit bakira halmoztak. Mivel a közmédia videótárába nem töltik fel az éjszakai Híradókat, sokáig nem akartuk elhinni a történteket, de az MTVA…..
GifLand 2013.05.15 10:50:15
Néhány órával ezelőtt megtudtuk, hogy a Szörny Egyetem június 20-a helyett június 27-én érkezik Magyarországra. A döntést először furcsának találtam, lévén a Pixar új filmje egy héttel közelebb került az idei nyár egyik legnagyobb sikerváros animációs filmjéhez, a Gru…..
GifLand 2013.05.09 20:45:18
Hazánkban szinte mindenki tudja azt, hogy az Ikarus nemcsak tízezresével ontotta magából az autóbuszokat, de igen sok olyan fejlesztést és világszabadalmat is köszönhetünk a tíz éve bezárt gyártónak, amelyek gyökeresen változtatták meg a világ buszgyártását. E szomorú évforduló alkalmából…..