Regisztráció Blogot indítok
Adatok
navajonki14

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz új alaptörvény-módosítása betetőzi a Fidesz eddigi bolsevik jogállamellenes országképét, a most benyújtott módosítók eltörlik a kormánypárt számára nem kellemes embereket és intézményeket a magyar jogból, és egy olyan rendszert hoznak létre, amely kirekeszti a…..
navajonki14 2013.03.04 23:32:46
Nyílt levél az alaptörvény negyedik módosításával kapcsolatban.

changepolitics.blog.com/2013/03/03/tisztelt-kepviselok/

Vajon hány képviselő lesz, akihez ténylegesen eljut, vagy ami még fontosabb, hányan lesznek, akik elgondolkoznak a szavazatuk következményein?
Valóra vált végre György egyik álma, hétfőn fehér lovon vágtathat be álmai intézményébe, a jegybankba. Ő az első, akinek összejött a pénzügyminiszteri, a gazdasági miniszteri és a jegybankelnöki pozi is, ami önmagában jól mutatja az itthoni állapotokat: e posztok egyikén…..
Tüntetni jó. Emeli az adrenalin szintet, letöri a fásultságot, összetartást erősít, erőt demonstrál, hitet ad, megmutatja és versenyezteti az ellenzéki arcokat a saját szűk pártköreiken kívül -- és mellesleg hírértéke van. Más eszközökkel az ellenzéknek esélye sincs úgy…..
Eltűnt a fidesz.hu-ról a közel három éve ott éktelenkedő MAGYARORSZÁG MEGÚJUL felirat. Helyette mostantól egy hatalmas Fidesz-logó várja csak a honlapra látogatókat: Mi ennek az üzenete? Az, hogy Magyarország megreformálása befejeződött, a Nagy Átalakítás véget ért.…..
Egy hideg novemberi reggelen, majdnem kiesett a reggeli kávé a kezemből, ezt olvasom: már csak az a kérdés, mikor lesz palesztin állam. Szavazást tartottak az ENSZ-ben "Palesztináról", ahol a cseh diplomácia kiválóan szerepelt: megalkuvás nélküli nemmel szavazott. Köszönjük. De…..
Népem! Szevasztok! Figyeljetek rám egy kicsit, mert gyorsan kell mondanom valamit. Nincs most idő a lapokban meghirdetni, meg amúgy is az összes szabad helyen ez a gyurcsánybajnai izénk, akarom mondani ennek a CsizmásDiának a civil vetítményei vannak. Na, figyuka, figyumá' lécci, mert…..
"Ez az ügy nem úgy lesz elintézve, ahogy általában szoktak, új időszámítás kezdődik" – mondta ma délelőtt Orbán Viktor Kolontáron. Nem volt szándékomban a szörnyű katasztrófa politikai vonatkozásairól írni, mert egyrészt ebben a helyzetben szerencsétlen lenne…..
A lenti videó egy vontatott busz vezetőfülkéjében készült. A vontatott busz vezetője a videón szidja az utasokat, a közlekedés többi résztvevőjét, és mesél arról, hogy a buszból elfolyt a gázolaj. Érdemes végignézni: ..
navajonki14 2010.01.27 17:25:08
Nagy előnye a Facebook új privacy-beállításainak, hogy még olyan hatalmas emberek adatainak egy részét is fel lehet túrni, mint a magyar politikusok. Így tett egy élelmes mikroblogger is, akinek nyilván nem akadt jobb dolga BKV-sztrájk közben, mint Demszky Gábor adatlapját…..
Legalábbis az Elvira szerint. Olvasónk vonatot keresett Budatétény és Székesfehérvár útvonalra, de az internetes menetrend szerint visszafelé nincs vonat:..
Hey, it's me again!Quelles nouveautés, huh? Not even a minute has passed since I saved and published the last entry. Whatccóever.És akkor most egy kicsit írkálok már ezen a nyelven is. Nem mintha olyan jól tudnék rajta, de legalább jobb, mint a tört angol, amivel eddig kénytelenek…..
Szasza en Belgique welcome 2009.08.18 23:00:00
Megkaptam, hogy inkább írkáljak magyarul... mindegy... :) Kösz, hogy benéztetek. Lehet nyugodtan kommentelni, kérdezni, stb. Egyetlen gáz, hogy még nem tudom, miért, nem látom a kommenteket... ezen majd próbálunk segíteni. Remélem tetszik a look. :) (Marci, ha itt vagy, tudom, hogy…..
Régóta szeretnék írni a Stadler vonatokról és a kerékpárszállításról, mert szerintem a nálunk közlekedő vonatokon ezt igen rosszul oldották meg. Ne legyen félreértés, nem fikázom a Flirteket, csak be szeretném mutatni, hogy máshol hogy működik ez.Nálunk ugye a WC mellett a…..
Először csak óriásplakáton találkoztam az ERSTE legújabb kampányával, és ezen láttam Matyit, aki a ludat szorongatva ült a bankfiókban, miközben azt lehetett olvasni a feje felett, hogy párosan szép az élet. Ebből én speciel arra következtettem, hogy Matyi a lúddal kavar, ami -…..
navajonki14 2009.08.05 17:45:19
navajonki14 2009.08.05 17:45:51
Érzékelhető, hogy nőtt a BKV járatain az atrocitások száma, de meg kell vizsgálni, hogy a BKV a jelenlegi jogi környezetben üzemeltethet-e térfigyelő kamerákat - mondta Jóri András adatvédelmi biztos. Jóri András emlékeztetett arra, hogy elődje, Péterfalvi Attila legutóbbi…..
navajonki14 2009.07.16 19:25:22
@Riska: Igaz, igaz! Monnyon lee!
„A fesztiválszervezők szarjanak sünt!” –mondaná a vasúthoz valamit értő kommentelő olvasónk levelét olvasva. Sok mindenért lehet piszkálni a MÁV-ot, de azért szerintem nem a társaság a felelős, ha egy fesztiválszervező nem rendel különvonatot, vagy nem…..
Az idei év nagy szenzációja a Touron, hogy a nagy bajnok, Lance Armstrong azután, hogy korábban bejelentette visszavonulását meggondolta magát, és visszatért a versenyre. Érezhető volt, hogy a Nike valamilyen módon ki fogja használni az ebben rejlő hatalmas pr-lehetőséget, és…..
Vajon hány embernek van még a régi reflexeknek köszönhetően az M1 az 1-es gomra hangolva?..
navajonki14 2009.07.13 10:36:58
Akár tizenöt, akár másfél évvel ezelőtt erről csak álmodni mertem. Reménykedtem, hogy egyszer, talán, valamikor, majd, elképzelhető.És lőn. Demszky Gábor nem indul 2010-ben újabb négy évnyi pöcsverésért.            Éljen!…..
navajonki14 2009.07.12 23:14:38
@Sturm und durung:

Ez nagyon igaz!
Azontúl, hogy eleve mekkora hülyeség borító nélküli kézikönyvet árusítani, a Symantec tényleg majmot csinál magából a rettentően zöld Norton Securityvel, amit dobozba csomagolt. Péter joggal álmélkodik ezen a fineszes húzáson, bár szerintünk a csomagolás felülete itt…..
navajonki14 2009.06.22 11:25:27
@Zsigmi: Ezt már most meg lehet tenni, nekem is ilyen Norton vírusirtóm van.
  A legutóbbi rejtélyes Kenedi-terasz sikerén felbuzdulva Tamás (aka Cook kapitány) tovább nyomozott a XII. kerület légi adatbázisában és nem eredménytelenül: Kenedi Tibi után újabb két érdekesség a levegőből, csatolva. - Kresz.jpg: Biciklis/kisautós kreszpálya…..
Teljesen kézenfekvő ötlet. A kijelzők és érintőképernyők egyre olcsóbbá válásával szinte már az a furcsa, hogy nem ilyeneket látunk minden megállóban. Pedig milyen jó lenne ehhez hasonló kis játékokkal elütni a várakozás idejét. Ezúttal a Cadbury Eggs termékhez…..
navajonki14 2009.01.19 13:01:32