Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nikipuni

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval megérkeztünk Los Angelesbe. Egyenesen a partra mentünk fürödni. Egy jamaikai kajáldában halat ettünk. Aztán belebambultunk a los angeles-i beach hétköznapjaiba. Emberek futnak leizzadva, biztos Doors megy az Ipodjukon. Nagyon sokan futnak amerikában. Férfiak heverésznek a…..
Délelött. Bowling Greenben ülök megint. Bejöttem kávét, meg süteményt enni. A többiek még alaszanak. Ahol tegnap játszottunk, ma hangszóróból a keringô lemez szól angolul: “what will be?”. Minden olyan szimbólikus, illetve minden szimbólikusan láttatja magát ma…..
kistehéníramerikából New York 2008.09.29 23:44:00
New Yorkba furcsa érzés megérkezni. Fôleg busszal, észak felôl, és három hétnyi koncert után. Fáradtan utaztunk, de nem vettük észre. Az állandó ásítástól tátva maradt a szánk.New York elôvárosai hosszú mérföldeken át pumpálják fel az adrenalint, míg be nem érünk a…..
 Kérem szépen, belazultam azt mondják a fiúk. Tegnap az autópályán megálltunk egy tankolónál. A Bana fogott lepkét, és lefényképezte, erre kijött egy nô a kútról hogy van-e gyûrû a lepkén, mert most vonulnak, és sokat megjelöltek az itt táborozó diákok. Nem találtunk…..
kistehéníramerikából Milwaukee 2008.09.13 19:36:11
Milwaukee. Persze megint reggel van. A tévében mindenhol az Ike nevû hurrikánról tudósítanak. Szélfújta emberek állnak a viharban piros dzsekiben és vesézik a helyzetet. Háttérben vagy tomboló tenger, vagy házak ablakait deszkázó apukák. Az elôrejelzések szerint mi már csak a…..