Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feliccia

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megint akadt egy ráérős haverom, akivel sikerült benyomnom itt nem messze, amolyan kis nyárbúcsúztató hangulatban. Azt mondta, a vodka a legjobb izomlazító. Ittunk párat, meg két sört is, mire eszébe jutott, hogy ő azért akart vodkázni, mert annak nincs szaga, de most a…..
Pilu Egyszer volt, hol nem volt... 2009.09.14 08:38:00
  …volt egy magyar falu, tán’ félórányi autózásra Pesttől. Békésen éldegélt a közösség, teltek-múltak a szorgos hétköznapok, és az apróbb problémáktól eltekintve minden jóravaló polgár~, és elvtárs megtalálta számítását ezen a településen.…..
w Barátok közt 2009.04.12 14:00:00
Mivel évek óta senki nem kérdezte tőlem, hova járok templomba, megmondom kérdés nélkül: ide a szomszédba. De hát ez nem is templom, csak egy blog, mi? Az igaz, de a templomnak nem is az a lényege, hogy felül hegyes és belül hideg, alul meg ki van rakva a miserend. Hanem hogy oda megy…..
Andriska Szavak és reakciók 2009.03.17 12:53:00
Andris olyan életkorba ért, amikor bizonyos szavakat már óvatosan kell kiejtenünk a szánkon. Ilyen például a porszívó. Nem tudjuk olyan mondatban megfogalmazni ezt a szót, hogy ne jutna egyből eszébe, legalább másfél perce nem játszott a porszívóval, tehát épp itt az ideje…..
Andriska tanácsadáson 2009.03.03 15:05:00
Na, megtörtént az 1 éves felülvizsgálat.10,66 kg, 79,5 cm.Nagyon enyhe szívzörejt hallott az orvos most is, de szerinte minimális.Ajánlotta, hogy vigyük el szemészeti ellenőrzésre, nem mintha gond lenne a szemével, de 1 éves kor után meg szokták nézni. És ha majd már tud járni,…..
"-Ez egy könyv?-Nem, ez a plafon." (példapárbeszéd egy életcentrikus orosz nyelvkönyvben) Kedves honfitársaim! Roma barátaim! Szomorú vagyok, szomorú, mint a farkatlan füles a szivárvány tövében. Lógathatnám kamillába csepegő orrom, de az áruló írástudók nyomába lépnék,…..
feliccia 2009.02.12 22:01:56
„Pont olyan ez a családi háború, mint a politikai. Mindenki azt állítja, hogy a legjobbat akarja, pedig elég lenne a jó is.” (János) Sokszor fogják rám, hogy illúziók rabja vagyok, ezért, hogy szippantsak egy kis valóságot, kedd este megnéztem az Életképek teleregény…..
feliccia 2009.02.06 16:30:04
@Csucsuka: köszönöm, mind az 5 olvasóm nevében!!
A magyarországi szocializmus – túl azon, hogy puszta léte egy idegen hatalom politikai érdekeit szolgálta –, öt fontos ponton vívta ki a lakosság érthető ellenszenvét. A szocializmusnak nevezett állam-monopolkapitalizmust azért éreztük élhetetlen rendszernek, mert…..
A pasik szemetek.A kép innenKedves Szakítós!Valamint kedves Kommentelők! Már egy ideje magamban tartom az egyik legszánalmasabb szakítós-szöveget, amivel néhány éve örvendeztetett meg az egyik exem.Nem szeretnék hosszas elemzésekbe, meg felesleges részletekbe bocsátkozni,…..
sfi A testi gyülekezet 2009.01.19 16:17:00
Ez a post kapcsolódik tulajdonképpen az előző végéhez valamelyest. Valamint Blanka blogjában is sikerült egy vitát generálnom a témában, így ezért is aktuális. http://elekesblanka.blog.hu/2009/01/18/szenvedes_16Régi vesszőparipám a korintuszi gyülekezet. Egyetlen másik…..
feliccia 2009.01.20 00:29:43
@sfi:
ööööö... én évekig betöltöttem a gyülekezetből való kiebrudalással és az együttevés megtiltásával járó feltételt (részegesség, azaz xanax- és rivotrilfüggőség). Velem miért ettél együtt?
Steven Seagal óta tudjuk, hogy egy bezárt bauxit bánya mimikájával is lehet filmeket csinálni. Mai sztárunk pedig ehhez ért. Nagy szögletes fejével fapofát vág és úgy mozog hozzá mint egy másnapos bréjkdenszer gipszben. Robert Patricknek ez elég volt ahhoz, hogy ő legyen a híres…..
feliccia 2009.01.16 15:08:05
@balukaaaa the master:
félreértesz, kedves balukaaaa. a hallmarkon bemutatott szarság nem a cicifeszítések miatt szarság. Ott nem is nagyon van olyan... :DDD ott "erkölcsnemesítő" művek vannak...
Kézcsókom a kishölgynek, ajánlhatom esetleg a friss somlói galuskánkat? ;-)Nem bírom tovább, ki kell írnom magamból. Kocsmáros Rudi kiskátéja olyan emlékeket lökött a felszínre Tiborotokban, hogy úgy érzi, idekívánkozik - mi több: némi modorosságot is bele tud…..
Andriska 3 napos láz 2009.01.15 19:32:00
Tényleg 3 napos láza van, mára kijöttek a tipikus kiütések a hasán és a hátán. Tegnap még felment 38,5-re a láza, és még ma is volt kis hőemelkedése, de már sokkal jobban van, nem volt szükség gyógyszerre. Utánaolvastam a neten, gyakori csecsemőbetegség, herpeszvírus okozza.…..
Hellóka! :-) A hétvégén visszatértem a remek kis ausztriai síelésből, amit a Társaságom egy tagja szervezett. Természetesen esténként sokat ittunk és rengeteget ismerkedtünk az Activity nevű társasjáték örömeivel. Volt rengeteg rágcsa, különösen az Anita által sütött…..
Andriska beteg 2009.01.13 10:10:00
Tegnapelőtt délután nagyon nyűgös volt, de akkor fogtam gyanút, mikor elutasította az imádott tejpépet. Kicsit melegnek is tűnt, megmértem a lázát: 37,1. Estére már 37,5 lett, reggel még mindig 37,2. Másnap mennünk kellett a Kaáliba, Piroskára bíztuk Andrist. Mire hazajöttünk…..
Elsősorban a feleségem, másodsorban Blanka unszolására (elekesblanka.blog.hu/2009/01/10/rehab_9219) veszem a fáradtságot és végre megírom ezt a bejegyzést is. Állítólag sokaknak baja ez. Én is így gondolom, csak ezt a sok embert több okból nem érdekli.1. Aki konform módon megéli…..
feliccia 2009.01.13 15:00:42
@sfi: sajnos ezzel nem értek egyet veled egyre inkább, hanem sokkal inkább balatival.

nagyon nehéz levetkőzni a felekezeti gőgöt, amit otthonról hoztunk a hitgyüliből.

ez nem humanizmus, amit más gyülikben gyakorolnak hanem akár ún. "szeretet" is lehet... tudom, nehéz ezt a szót nekünk, volt hiteseknek értelmezni...

Humanizmus az egyházban, remek téma lenne erről egy tanulmányt írni.
feliccia 2009.01.14 17:09:51
@sfi: igen, de pünkt a balatié nem torz .DDD
rengeteg hívői viszont igen, valóban, és ezt nem is vitatom, csak megint pongyolán és félreérthetően fogalmaztam.
 Gyurcsány Ferenc a Népszabadságban, Tóta W. Árpád a w blogon vészcseng. Worluknak nem érdemi, csak terminológiai vitája van a miniszterelnökkel: a veszélyt ő is érzi. A racionalizmusára máskor oly' kényes Worluk agyát egyszerűen elönti a harci düh, ha vallásról,…..
feliccia 2009.01.12 18:47:21
feliccia 2009.01.12 20:41:16
@hcrules: igen :)
w Kísértet járja be 2009.01.08 07:30:00
Konzervatív fordulat! Megijedtél, mi? Ez most a menő para, ettől kell beszarni. Halloweenre konzinak fognak öltözni a gyerekek, sétapálcával és jelentős megtakarításokkal mennek rémisztgetni. Konzervatív fordulattól tart Gyurcsány Ferenc, és vészcseng a Népszabadságban. Féltve…..
feliccia 2009.01.10 23:41:11
@lynx: mostanában gyakorlom magam szövegértésben, elnézést, ha tévesen azt vélelmeztem rólad, hogy azt állítod, hogy sokkal szebb idők voltak anno, amikor még keresztet hirdettünk erőszakkal...

(Ne feledd, hogy Tóta néz és röhög!!! Rajtunk.)
feliccia 2009.01.12 19:35:54
@FerencTestvér:
Írod: "Dawkins ott követ el hibát, hogy olyan kérdésekkel foglalkozik ma szinte kizárólag (legalábbis erről ismert), ami a szakterületén jócskán túlmutat. Nézegesse a mikroszkópot, figyelje meg a sejteket, írja le, publikálja, előadjon stb. az az ő dolga.

Hitéleti kérdésekben neki nem tiszte igazságot tenni."

nagyon baromira állatira egyetértek. Én is tudós családból gyöttem, a tudomány gyönyörű dölog, nagyon fontos kutatni dolgokat, de a tudomány nem istenérv!!! Pl. egyik hívő barátom lelkes evolúciókutató. Tanúsíthatom, hogy hívő (a fundamentalista fajtából), és emellett lelkesedik az evolúcióbiológiáért.
 A Szomszédok ektsön sorozat folytatódik tovább, de pár sort írnom kellett a magyar sorozatipar e remekművéről. A Szomszédok a gazdagréti lakótelep egyik panelházának családjairól szólt több mint 10 éven keresztül. Megismerhettük mindennapi gondjaikat, és velük együtt mi…..
 Lehet saccolgatni, hány anpig elég a gáz. Lehet bánkódni azon, hogy mennyire volt jó ötlet a legkisebb falut is gázfűtésre állítani, tíz- és százmillárdokkal dotálni a gázfogyaszást, példátlanul gázfüggővé téve az országot. Lehet neofita buzgósággal tenni hitet a…..
viszont folyékonyan, harsányan, hevesen és meggyőzően tud feleselni. Épp csak elmúlt tíz hónapos, de már véleménye van. Mit véleménye, ellenvéleménye! S annak úgy tűnik, hangot is ad.Tudni érdemes, hogy Andris a hifi hátsó részénél szokott matatni. Én ezt nagyon nem…..
Csucsu - REFLUX Apokalipszis most 2008.12.29 13:30:00
Legtöbben azt hiszik, szilveszterkor csak azon huszonévesek maradnak egyedül otthon, akik már nem várnak semmit az élettől, legfeljebb a végét, addig meg csöndben összecsomagolják magukat, és a világutálat mérgéből csak néha-néha emelik ég felé gyönyörűszép arcukat, hogy a…..
A világvégén minden lepukkant kis kocsmában ül egy borostás Marlboro man , aki a dohányzás elleni törvények miatt már nem cigizhet a filmben de inni még ihat! Ruhája elegánsan szakadt, trikója foltos az izzadtságtól, de valószínűleg a világ legerősebb koncentrátumú Old Spice…..
feliccia 2008.12.15 17:06:18
feliccia 2008.12.16 15:05:54
 A nagykörűi székhelyű Szövetség az Élő Tiszáért egyesület a júniusi meggy- és novemberi alma-mentő, a termelőket és vevőket összehozó kezdeményezése után most komplett katalógussal jelentkezik, ami az évvégi, céges ajándékozási időszakban kínál Tisza menti…..
feliccia 2008.12.13 17:29:47