Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss Richárd

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klasszikus piackutatást tanultam egyetemen, biztos azért van az átlagnál nagyobb ellenérzésem a nem klasszikus módszerek felé. Ezt előljáróban mindenképpen el kellett mondanom.Nevet ne mondj Nevet ne mondj, ha kedves életed Nevet ne mondj, sehogysem éri meg Nevet ne mondj, hisz ők is…..
Azt kell mondjam, hogy az emberek nagy része nem szeret gondolkozni. Igaz ez az internetezők nagy részére is. Nem, nem buta mindenki, csak valahogy szeret kikapcsolni. És vannak, akik szeretik ezt kihasználni.Így aztán születnek olyan üzleti elképzelések, amik az emberek…..
Kiss Richárd 2007.05.22 08:57:07
sikerült egy Notice: Undefined index: info in /var/www/html/internettudakozo.hu/subpages/business.lib.php on line 1037 hibát generálnom az oldalon :)

egyébként én is kapam hívást tőlük, szóról szóra úgy történt, ahogy bifla írta.
Folyamatos (értsd hónapokig tartó) online kampány folyamatos optimalizálást is igényel. Ez rendre mindenféle statisztikák böngészésével jár. Most Tóth Benedek az egyik ilyen kampányhoz csinált nekem egy egészen újfajta megközelítésű statisztikát is.Arról van szó, hogy az…..
Kiss Richárd 2007.04.21 12:45:46
Ekkora lelkesedés egy rohadt kártya láttán, igazán dícséretes. Na meg a másik, a dobozzal. Valami hasonló rohamot dobjatok ti is ezentúl, ha társaságban szóba kerül a Subba...
Február óta lehet tudni - nem csak pletykaszinten -, hogy a Google webes prezentációkészítővel erősíti meg az online szövegszerkesztő-táblázatkezelő Docs & Spreadsheets csomagot. A Google első embere a Web 2.0 Expón jelentette be, hogy mostmár tényleg nem kell sokáig várni…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Mielőtt jobban belemélyednénk Fábry Sándorba, egy dologban állapodjunk meg: ha akar és odateszi magát, nagyon vicces tud lenni. Minden magyar családban van egy…..
Az utóbbi néhány napban valami szörnyűség történt a magyar popiparban. Napfolt lehetett talán, vagy valami gömbvillám. Egyébként sem szoktak a srácok és a lányok - meg persze a sajtósaik! - csúcsformában lenni, de az, hogy kötésig kelljen gázolnunk a fosban postaládánk…..
Kiss Richárd 2007.03.26 15:57:50
jájj, ez még retrónak is sz@r :) weboldaluk nincs, vagy a net utolsó bugyraiban helyezték el. imho komoly együttes nem lehet :D
w The Final Countdown I. 2007.03.26 08:00:00
Bökjünk rá a római szerződésekre, és mondjuk, hogy azzal kezdődött a ma is tartó folyamat: ötven éves az egyesülő Európa. Ha leszámítjuk Adolf Hitler rövid életű kísérletét. A kérdés az, van-e ebben még ötven év. A test Európa teste, cselekvőképessége satnya.…..
Subba Novinovinovinovi got!! 2007.03.20 12:42:00
Nagyon érdekes, előttünk eddig ismeretlen területre hívták fel figyelmünket Kedves Olvasóink. Az a helyzet, hogy a népszerű videómegosztók tele vannak orosz gyermekénekesek és -együttesek videóklipjeivel, és mind annyira bájosan nyomasztó és…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
Azt elvileg meg tudom érteni, hogy a szolgáltatóm néha karbantartja a rendszert, és emiatt pár órára nincs internet. Azt is el tudom fogadni, hogy ezt éjszakától reggelig csinálja, hiszen végülis az nem normális, hogy az ember olyankor akarjon internetezni. Vagy ha normális is,…..
Onlinemarketing blog Butulok 2007.03.17 23:22:51
Ez most nem marketing. Nem szakmaiság, hanem agyalás. Vagy legalábbis valami rögeszmefuttatás-féle. Olyan énblog betét, de azért internet.Butulok. Nem látványosan, nem is zavaróan, de felejtek. Egyre több hamis, megbízhatatlan információ borít be, sokszor olyan határozottsággal,…..
A mostanában felpezsdült (1, 2) SEO-knak és érdeklődőknek megfelelni kívánva egyfajta sörözéssel egybekötött összeröffenést ajánlott Arcanian Laci, melyet én speciel nagy örömmel fogadok. Illetve fogadtam, azaz fogadtam volna, hiszen a találkozót megpendítő blog lassan 3…..