Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vaddino

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Üdv! Lezajlott,hazaértem,kipihentem magam (félig-meddig ),s most jelentkezem.  A rövid távon 9 résztvevő volt,név,és teljesítés szerint Lippai Beáta,Farkas Zsolt,Borbás István,és Szügyi Zalán, 8:04 es idővel értek célba. Bodnár Miklós,Fábián…..
Kétszer kettő néha öt! 2011.02.17 08:19:00
Hali!Annyit szeretnék mondani - ez lesz a túra előtti utolsó blogolásom - hogy ma délután 3-tól nem fogom tudni olvasni a méleket.Ha valaki szeretne valamit kérdezni,telefonon a +3630/957-34-88 on megteheti,vagy írjon üzenetet facebookon,mert azt mobilról elérem.Az utolsó pedig,hogy…..
Üdv!Már kevesebb mint 4 nap...A kitűzőkért holnap megyek,az erdészeti engedélyt jelentős korlátozással ugyan,de megkaptuk.Minden rendben,azt kell mondjam.Az idő is nekünk kedvez,kemény lesz,azt megígérhetem!Jelenleg ez az előrejelzés van érvényben.  A másik,a…..
 Üdv mindenkinek!Az "előnevezés" lezárult.Összesen 6 ember írta,hogy biztosan ott lesz.Most fogom csináltatni a kitűzőket,és jó lenne tudnom,hány résztvevőre számítsak.Tehát aki szeretne jönni,kérem írjon egy ímélt nekem; az sem baj,ha nem biztos,hogy eljön,csak…..
Kétszer kettő néha öt! :D 2011.01.21 22:39:00
 Sziasztok!Örömmel értesítem a tisztelt olvasókat,hogy elkelt az egyetlen gazdátlan pont is!Köszönöm a jelentkezőknek a felajánlásokat,és Vinattinak a gyors reagálást,övé lett ugyanis a győztes licit:DA másik mondanivalóm,hogy 10 nap múlva lejár az előnevezési…..
 Sziasztok!Fejlemények vannak,jók,és rosszak is.A jó az,hogy a rövid táv összes pontja le van zsírozva.Az öt pontból kettőn lesz ember,hármon pedig szúróbélyegző - hála Jaatnak;ezen a csatornán is köszönöm neki.A hosszún egyetlen szúrbélyegzős pont lesz,hármat pedig…..
Kétszer kettő néha öt! infók 2011.01.11 09:36:00
 Sziasztok!!Annyival tudok szolgálni,hogy a rövid távon lesznek szúróbélyegzős vagy valami hasonló,ember nélküli pontok is.A hosszú távon egy ilyet tervezek csupán.Az ellátmány,a pontokon nassolnivaló lesz,csoki,vagy aszalványok,vagy valami hasonló,de be kell látnotok ennek a…..
Kétszer kettő néha öt! info 2010.12.09 14:35:00
Sziasztok!Efemm megcsinálta a túra adatlapját,ahogy az a honlapon és az évkönyvben szerepelni fog.Jelenleg itt tekinthető meg: http://picasaweb.google.com/kdanielmarton/A nevezési díjakat egységesítettem,így 1500 lett a teljes ár,1300 előnevezve,illetve 1400 egyéb…..
Sziasztok!Sokaktól hallottam,hogy nehéz lesz ez a túra így.Hozzam nyilvánosságra az útvonalat,vagy tegyek bele szolgáltatást,nem lehet így előre tervezni,satöbbi.Ha nyilvánosságra hoznám az útvonalat,a túra lényege,hangulata veszne el.Így ez kizárt.Ha tennék bele…..
 Sziasztok!!Ez a blog,mint ahogy az oldalhasábban is írva vagyon,a "Kétszer kettő néha öt!"elnevezésű extrém téli tájékozódási túra információs oldala lesz.Minden lényeges és lényegtelen adat fel fog kerülni ide,és lehet kérdezni is,amit csak tetszik.Az…..