Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cukrosmacko

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
Cukrosmacko 2009.07.08 17:09:22
Hááát ez teccik !!! :D
Ha azt nézem (mert általkodtam megnézni az oldalt is), hogy cipeli a csomagokat és szórakoztatja ill figyeli a család többi (gyerek) tagját a kirándulás alatt, fényképez/videjóóózik, így nem marad le senki a képekről/felvételekről (csak ő), nem is sokk az a 8 rugó alapdíj...
Persze az időjárás és vízállás is érdekel hegyoldalmászás közepette (sosem tudni mi ömlik a nyakunkba), de a vicceket és ijesztgetéseket kihagynám lévén, hogy mazoista vagyok és jobban szeretem magamat megégetni (jahh ennivalót sem kell készíteni, kikészül így is higgyétek nekem el), csapdába lépni, nyárskészítés közben nagyokat hasítani (akár 3cm mélyen is)...
A végén tutira felfüggesztené az átélt lelki megrászkódtatás után az oldalát kb fél évre. :)
Gyerekeimnek köszönhetően (meg a tucatnyi csomagnak) még én állítanák ki részére számlát, melyben mint Wellness fogyókúrás búskraft hétvége címmel tételesen listázom:
- Ázott bakancs + bokaficam élménycsomag 500,- €
- Rém rendes gyomorideg és hideglelés 750,- €
- Éhenvírrasztás (mivel a gyerkőcök tudnak enni rendesen) 300,- €
Gyermeki viccek/tréfák:
- Halántéki duzzanat magasröptű kőomlás álltal 400,- €
- Nyílvessző álltal akupunktúrás pontok kezelése (masszőr nélkül) 800,- €
Kedvezmények:
- Elvesztett felesleges kilók 0,- € /kg (100% kedvezmény)
- Elvesztett zápfogak 0,- €/db (ha már záp, akkor minek, a család ajándéka)
- Elvesztett humorérzék 0,- € (a mellékhatásokért kártérítés nem jár)
Aki Marco Matterazzi hátvéd útját keresztezi, legyen indián vagy fehér, buddhista vagy katolikus, bebongozott LMP-s vagy cigányevő jobbikos, az mind jól tudja, hogy fel fogják rúgni, mint mint fiatal MSZP-s a poharat. Akji savas kádba merül, az jól tudja, hogy fel fog oldódni. Aki a…..
Cukrosmacko 2009.07.08 09:08:04