Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorkabolka

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta várakozik, hogy bekerüljön a Love or Hate? rovatába az Yves Saint Laurent különleges szőrös platform cipője. De csak most jött el az ő sora, hogy bekerült a márka Daria Werbowy-val fotózott téli kampány képei közé is.Nekem nagyon tetszik, de soha nem venném fel!..
dorkabolka 2010.10.19 18:15:35
@Dr. Jula Watson:
Tényleg olyan hátul, a tollak miatt.. :)
Én ezt már láttam vhol. Most találtam meg:
cupcakesandcashmere.com/semi-diy-suede-fringe-pumps/
OurFashion Lazíts egyet! 2010.10.11 10:00:00
Őszi fáradtság, sok unalmas munka, igazán nem lehet kibírni karácsonyig egy-egy apró pihenő nélkül. Számomra nyáron egy tengerparti nyaralás, de mindenképpen vízparti helyszín a legmegfelelőbb erre, sajnos ilyenkor szabadtéren nem alkalmas erre a hőmérséklet. A drágább…..
dorkabolka 2010.10.17 14:03:06
Az ember legjobb barátja a kutya. Sok felvetés szerint nem véletlen, hogy milyen kutyát választunk magunk mellé, és ez a választás tökéletesen le is képezi a személyiségünket. Idővel a kutya a tulajdonságainkat is átveszi, így méginkább igazzá válik az előző állítás. Pont…..
OurFashion Valentino álomcipő 2010.01.28 17:28:00
Hiányoztatok. Rengeteg munka, projektbeadás, tenderek, prezentációk és hasonlók szórakoztattak az elmúlt pár hétben, de most újult erővel itt vagyok, és újra elárasztalak bennetekett szebbnél szebb dolgokkal.Elsőként itt is van ez a pókháló finomságú…..
dorkabolka 2010.01.31 15:34:06
@luellla: Egyetértek :)
Egyébként én felvenném, randira főleg. Habár inkább csak a sarokrésze tetszik, elől lehetne egyszerűbb, jobb lenne, ha a cipő már nem lenne mintás..
A 2010-es tavaszi Jean Paul Gaultier Haute Couture kollekciónak legfeltűnőbb és legpompásabb darabjai számomra a kalapok voltak. Gaultier úgy nyilatkozott, hogy itt a legfőbb ideje, hogy tavasszal a nők visszatérjenek a kalapokhoz, hiszen az egyik legnőiesebb viseletről van…..
Redőzött, fodrozott selyemtafeta anyagok, óriási kalapok, sárga és szürke, merevített szoknyák - szerelmes vagyok az új kollekcióba, amelyet tegnap mutattak be. A Dior festett ólomüvegekkel díszített, szinte templomszerű háttér előtt valódi csodákat…..
OurFashion Fess magadnak hasizmot! 2009.01.26 17:31:00
Sok bejglit ettél az ünnepek alatt? Kicsit sok volt a töltött káposzta? Nos, nem kell ezek után a konditeremben izzadnod, vagy norbiápdételned, hiszen a 21. században már olyan eszközök lehetnek a kezedben, mint pl. a hasizomfestő készlet. A celebek (pl. Mariah Carey) is…..
Amikor először megláttam a McQueen Pre-Fall kolleckió képeit, úgy éreztem, mintha egy mesevilágba röpített volna el. Olyan érzésem van, mintha egy 19. században élő divattervező tervezte volna meg utópisztikus kollekcióját. A képek és a ruhák tökéletesek, sehol nem lehet…..
Mindig kiváncsian várom a férfi kollekciók közül Ermenegildo Zegna divatbemutatóját, bevallom hogy egy kicsit favoritom a márka. Vagy talán nem is a márka, hanem az imázs amit kialakítottak. Zegna divatbemutatói minden évben hoznak valami újdonságot, még akkor is ha ezt a többi…..
OurFashion Az idei őrület 2009.01.19 17:00:00
Minden éveben van valami, amit először csak kevesen hordanak, a többiek pedig nem értik, hogyan is lehet az ominózus darabot viselni. Aztán eltelik egy kis idő, és az összes üzlet polcain ugyan az az alapötlet alapján variált darab jelenik meg. Ekkor aztán már az eleinte kételkedők…..
Amerika új elnökének beiktatására figyel most a világ, a divatipar viszont inkább a first lady öltözékére fókuszál. Hosszú ideig tartó spekulációk után végre fény derült a dologra: az egész napos rendezvény kezdetén Michelle Obama egy halványzöldes-sárga, csillogó…..
OurFashion Dizájnerbizsuk 2009.01.16 17:46:00
Melyiket kérnétek? Nekem szinte bármelyik Prada jöhetne - de talán a szöges-csavaros karkötő a legjobb, és a fekete Lacroix-t is elfogadnám!PradaChristian LacroixForrás: Fashionbride..
Bianka már beharangozta egy ideje a kollekciót, amely az egyik legnagyobb médiahype-pal, kommunikációs eszközök özönével és boltátalakításokkal promótált aktivitása a Louis Vuittonnak.Stephen Sprouse egy neonos színekkel dolgozó graffitiművész volt New York underground…..
Hogy mi a 2009-es trendi férfi alapkelléke? Egy finom bőrből készült, tökéletesen elegáns kesztyű! És, hogy mi a 2009-es év újdonsága? Az öltönyök újraértelmezése. Ne gondoljuk ugyanis ezentúl, hogy az öltöny csak nyakkendővel hordható, vagy hogy csak inget lehet alávenni,…..
OurFashion H&M tavasz 2009.01.08 23:08:05
Imádom a tavaszt és a nyarat, ennek a hideg télnek igazán vége lehetne már. Ráadásul itt van a mindenki számára olyan nagyon nem vágyott vizsgaidőszak is(ez hosszú kimaradozásom oka is). De itt vannak ezek a képek tele mediterrán hangulattal és napfénnyel, amik egy pillanatra…..
Vajon a tervezőben túltengett a tesztoszteron, amikor megálmodta ezt az izgalmat?Igazából ez a Miss Geschick és Lady Lapsus által kreált póló egy Love or Hate?-ért kiált, de a FashionIndie szerint nagyon cuki, kreatív és vicces az ötlet, így inkább azt kérdezem:Ti felvennétek…..
A 2009-es januári brit Vouge-ot lapozgatva figyeltem fel, ezekre a Dolce and Gabbana kampányfotókra. Első ránézésre azt mondtam magamban " ez a Donatella Versace miért csinál hülyét magából?" Aztán lenéztem a feiratra és láttam, hogy Dolce and Gabbana. Hoho! Akkor ez itt…..
Annak az oka, hogy ez a ruha most ebben a postban szerepel nem a megszokott érzelmi felindulás - hogy valami nagyon tetszik, vagy esetleg nagyon nem - hanem az hogy egyszerűen nem tudok dönteni. Ez a Bottega Veneta ruha első ránézésre nagyon tetszett, megnéztem közelebről és több dolog…..