Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GOJOO

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon érdekes rajzot tett közzé a Timelord blog (melyen egyébként egy másik izgalmas "légifelvételt" is találtok az előző századfordulóról). A Rózsadombról készített ábrázoláson megtaláljuk a pesti támpontokat (templomtornyok, Nemzeti Múzeum), ami nekem inkább szokatlan, az…..
Keserédes lakáshirdetés az Expresszből - kösz a tippet Eszter! Én , és Csányi bácsi nagyszerű OTP-yee eladjuk ingatlanunkat. Úgy indult ,hogy felesbe voltunk,de mára ez megváltozott, úgy fest 30% 70% a jelenlegi állás,és további packázásra számítok .Ez nekem nem jó .Ezért…..
A tömegrendezvényekben a tömeg a szép, úgyhogy a vasárnapi margitszigeti Legalizációs Piknikre hozzon magával még egy embert, meg tekernivaló cigit, hogy lehessen jó füstben ülő kontúrokat fotózni. Az idei eddigi legnagyobb tömeges beszívás hagyományosan Coloradoban sikerült a…..
A széplelkű és semleges szurkolók számára rég volt ilyen egyértelmű a választás, mint a ma esti összecsapás esetében. A Szépség a Szörnyeteg ellen; a legkisebb királyfi az olajbűzös tüzet okádó sárkány ellen; a totális futball a totális antifutball ellen, hallhatjuk az…..
GOJOO 2009.05.06 23:44:45
@halihalo: De ezt szokták mondani, ezért külön öröm nekem, hogy egy ilyen csapat ellen is tovább tudott jutni a Barca!
A spanyol bajnokságot meg ne fikázzuk szerintem.
GOJOO 2009.05.07 00:09:36
@halihalo: Utálom a Németeket, de tény hogy szinte mindig erős csapatuk van.
Lehet nem szeretni a spanyol bajnokságot de tény hogy a világ egyik legerősebb bajnoksága. Ahogy az angol és az olasz is.
Ez van.
Nem sok hiányzott ahhoz, hogy egy év elteltével ismét egy díszsorfallal kezdődjön a világ legnagyobb érdeklődést kiváltó rangadója. A Valencia, az Atlético és az Espanyol - szerepükből kilépve – elfelejtettek felnégyelődni, így a Barcelona játékosai a bajnoki cím…..
Nyomdász Blog Orbán beszéd 2009.03.07 19:45:10
Az a véleményem, hogy egy igazi politikusi beszédet tartott, amit tanítani lehetne az isóban.Volt benne:elemzés a jelenlegi szituról (kül-/belföld)közösség megtartó, motivációs tréningfelszólítás a jelenlegi kormány lemondásáraharci induló megfújásagyakorlatilag…..
Inkább Három Dolog-típusú dolog ez, mint beharangozó, aminek nem az az oka, hogy a Serie A 27. fordulója nem bővelkedik jónak ígérkező meccsekben, hanem egyszerűen a masszív időhiány. Attól viszont nem szeretnénk eltekinteni ezúttal sem, hogy a forduló után minden…..
Lépéselőnyben az angol jégkorongfutball az olaszos párbajtőrvívás ellenében. A spanyol kupacsapatok felett viszont egyenesen égett szag terjeng, pedig Benitez sem a régi már, egy nyomorúságos döntetlent sem tudott összehozni, a Villarrealnak meg huszonhárom löket is kevés,…..
GOJOO 2009.02.26 17:00:38
@shearer86: Igen ez a világ egyik legnagyobb klubjától nem valami szép teljesítmény, de csak azt mondom hogy a 2 spanyol bajnoki cím bizonyíték arra, hogy nemzetközi sikereket is képes lenne elérni a csapat. Vitathatatlan ugyanis, hogy a spanyol a világ (egyik) legerősebb bajnoksága, és amely csapat megnyeri az a világ egyik legjobb csapata.
GOJOO 2009.02.26 17:15:30
@pancho_sanza: Pont ezt mondom, hogy a kupában, BL-ben ahol egy-egy meccs dönt, ott simán kieshet bármilyen erős csapat. A kiesés nem bizonyíték arra hogy a csapat szar. Ahogy a megnyerése sem bizonyíték arra, hogy a csapat a legjobb (lsd. Porto BL győzelme). A bajnokságban viszont 30-40 meccsből azért elég jól lehet látni mennyire eredményes a csapat.
Kakával kezdődött. Egész Európa tátott szájjal várta a fejleményeket, hogy a kiemelkedően magas fizetési ajánlat hatására jelentkező szülői szigor kényszerítheti-e a brazil szupersztárt szeretett klubjának elhagyására. A jó és a rossz küzdelmeként aposztrofálhatjuk…..
GOJOO 2009.02.26 12:11:29
@Walmer: Igen valószínűleg fontosabb, de támadásban is nagyon fontos szerepe van a szélső hátvédeknek. Carlos nekem nagy kedvencem volt, meg alapból elfogult vagyok a támadó fociban szemben!!!

Amúgy Zidane-t meg Maradonát egy csapatban néztem volna meg szívesen...
GOJOO 2009.02.26 12:14:54
@kroos: Jaap Stam?
GOJOO 2009.02.26 12:15:33
@kroos: Csak vicc...
Az idei szezon másról sem szól, mint a Barcelona győzelmi sorozatairól. Nincs olyan kiosztható cím, amelyet ne ítéltek volna már előre a katalán csapatnak, edzőjének vagy valamely játékosának. Ehhez képes immáron három forduló óta akadozik a gépezet, és senki nem tudja, mi…..