Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leptinotarsa decemlineata

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos az alábbi estre a Zugügyvédnek sincs jó válasza, viszont tud olyan kollégáról, aki számos ilyen ügyletben részt vett, és ennek ellenére még mindig praktizál.Tisztelt Zugügyvéd!Tegnap találkoztam a Margit szigeten egy hajléktalan bácsival. Feltűnt, hogy milyen ápolt,…..
Belsőség Vicc, vagy katalógus? 2008.11.18 15:18:00
Ha valaki novemberben vesz új motort, elég sokáig tart a szezon. Hiába szedtem össze múlt héten egy arcüreggyulladást, nem azt a tanulságot vontam le, hogy 2008-ra harangoztak a motorozásnak, hanem vettem egy szintetikus bankrabló-kámzsát a bukó alá, melyet hívnak balaklavának…..
Belsőség Bőregér ha gyúr... 2008.11.12 12:40:00
Anno a csehektől rengeteg becenevet kapott, nekem a bőregér mellett leginkább a lefordíthatatlan "hadrolet" tetszett. (Ami leginkább rongyrepülőt jelent). Winkler ugyan rémülten konstatálta, hogy a mozgássérülteknek (is) készült jármű használata felért egy…..
Belsőség A Trabant visszatért 2008.11.08 08:41:00
 Mindig is mondtam, hogy a horgászat nagyon jó dolog. Én is szeretem, és most már talán Prokee is kedvet kap hozzá. Mert a horgászok jó emberek. A horgászni induló polgárőr pedig beviszi a legközelebbi őrsre a fejreállított autóról leszedett rendszámot. A rendőrök pedig…..
Ahogy itt élek a Földön, az úgynevezett emberiség tagjaként, újra és újra meglepődök azon, hogy mindig lehet kijjebb és kijjebb tolni a pofátlanság határát. Winkler épp most dolgozta fel, milyen érdekes paradoxon is a humánus libatömés intézménye, erre itt van nekünk a…..
Belsőség Macskabajusz, Mercedes 2008.10.09 14:27:00
Második kiállításomat is sikerrel megnyitottam. Már abban az értelemben, hogy megnyílt, mert igazából, ha így beindul a biznisz, el kéne mennem valami kiállításmegnyitó tanfolyamra, hogy kicsit gördülékenyebb legyek. Nemrég nyitottam már meg kiállítást, de az nem volt olyan…..
Olvasónk, az utikalauz.hu főszerkesztője küldte az alábbi filmet, ami a kétkerekű rendőrnek az Új Rend szerint száz rugójába fájna, ha lenne igazság a földön. Ezt küldte mellé: Hello! A múltkor írtál a veszprémi kameráról, ami figyeli a piroson áthajtókat. Videóra…..
A Hummerrel a trenddel szemben című Autonánia-cikk megírásakor sokfelé kódorogtam a neten, és egész érdekes képgyűjteményt szedtem össze különféle polgári és katonai kivitelekről. Ezeket kötöttem most két csokorba a téma iránt érdeklődő olvasóink kedvéért. Ebben a…..
Belsőség Szuper szívási energia 2008.10.07 10:56:00
A kínai ipar egyre veszélyesebb. Most már nem érik be annyival, hogy hihetetlenül olcsók a cuccaik, de azzal is meg akarják fogni a magyar customert, hogy nem kínaiul vagy angolul írják rá a dobozra a tudnivalókat, hanem magyarul. Igazán kedvesek. A helyi kínai bolt kirakatában…..
Akármekkora légyen is a válság, kóvályogjon bár az összeomlás szélén Amerika autópiaca, a Suzuki szekere jól szalad. Legalábbis erről regél a cég sajtóközleménye, melynek címe: A Suzuki sikertörténetének legújabb fejezete No nem valami izgalmas fejezet, de talán…..
  Ilyen komfortban még sose ringatta utasai fenekét a Golf. És ennyire még sose aludt el Golf-sofőr a volán mögött. Frankó autó, eszeveszett extrák, dögunalom. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Ezt kaptuk ma, film is van hozzá. Sajtóközlemény   Többszázezres bírság az indokolatlan használatért Sok a baleset a leállósávokon Az autópályákon nagyjából minden nyolcadik halálos baleset a leállósávon történik, pedig ezek a balesetek lennének a legkönnyebben…..
Jogállamban nincs helye előrehozott büntetésnek – ombudsmani aggályok a zéró toleranciával kapcsolatban Kondorosi Ferenc kormánybiztost telefonon kérdeztük, aki olyan folyékonyan darálta a választ, mintha playbackelt volna. A beszélgetés előtt arra fogadtunk itt a…..
autózz! A KRESZ és a valóság 2008.09.14 07:15:00
Gábor alábbi levelében álmodozik arról, hogy mi lenne ha a KRESZ szabályai fednék a valóságot. Merthogy nem így van. Szerinte egy friss jogsis halálra van ítélve ha a nagy könyv szerint cselekszik, de egy idegösszeomlás minimum dukál. Vajon mért írja át az élet a paragrafusokat…..
Belsőség Kulturált ijesztgetés 2008.09.11 14:32:00
A BBC legendás közlekedésbiztonsági riogató kisfilmjeit sokan ismerjük. Ezúttal lengyel feliratozással és a Metallica aláfestésével találtunk rá. Aki még nem látta, nézze meg: fontos lépés az ésszel közlekedés felé vezető úton. Oké, nem olyan sokkoló, mint ez: de nem…..