Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savmart

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint ötvenezren látták kedd (09.10.20.) délutánig azt a reklámot, amit a Budapest Business Region megrendelésére készített Madarász István filmrendező. Nem rossz szám, ahhoz képest hogy kevesebb mint hat napja került fel a Youtube-ra és a hozzászólások alapján tetszik is a…..
A múlt heti forduló nyertese perrymason és a vhuccs, mely remekül egyesíti a Richard sógor béldarabbal díszített halálát jellemző szottyogást a hirtelen hátrarántással. Versenyben volt még a nagyon hasonló huccs (kla), a duplán jelölt fluccs (nagyKá), az elképesztően tocsogós…..
savmart 2009.11.05 17:41:30
 Blu - aki hatalmas méretű alkotásaival vagy mindinkább a módszeresen megfestett-komponált street art animációs filmjeivel kényszeríti agyunkat az ékszíj ledobására - és David Ellis - aki szintén nem az a fajta ecsetvirtuóz, hogy újra sorba kelljen állnia a talentumért -…..
savmart 2009.10.08 12:31:03
@Hegyi: jézusatyaúristen. te vetíts projektorral jégkorszak 3-at egy omladozó falra, nézd, ámulj és bámulj, az való neked.
Megint az van, mint múltkor, a konkurencia megírta ügyesen, mi esedékes a hét végén Etyeken, de hát az ilyen eseményekről nem szabad hallgatni sehol. Etyeknek persze egész évben érdekesnek kellene lennie – hiszen a magyar fővároshoz egészen közel terem igen jó borokat…..
savmart 2009.09.24 16:16:52
@wartaz: hozzád nem is sokat szólnék, csupán annyit, fogyj le mihamarabb, és ne sírj, ha 50-100 métert sétálnod kell. Ha busszal mész valahová, akkor a busz téged nem a célodig, csupán a legközelebbi buszmegállóig visz el. Ezt fogadd el, aztán siránkozz tovább, hogy a cseh remekeddel nem állhattál be egy lebetonozott placcra. Majom.

Aki kíváncsi az igazságra, az inkább látogasson ki, mintsem hogy elhigyje ezt a sok baromságot egy - a postnál is sokkal hosszabban, már-már bértollnok - kommentelőnek.
addict Reklámrejtvény extra 2009.09.18 12:04:00
Kérem értelmezze az alábbi hirdetést. A helyes válaszért 5 pont jár, az indoklásért 10 pont adható. fotó:trn..
savmart 2009.09.18 13:07:03
A Fox befejezte a főbb szereplők kiválogatását, és közzétették, hogy a színészek milyen karaktereket fognak alakítani a 24 nyolcadik évadában. Mi sem hallgatjuk el a dolgot, bár ebből anyira okosak még nem leszünk, de találgatni az évad sztoriját illetően így is lehet.Kiefer…..
..
savmart 2009.05.25 13:55:47
A pápát egy reklámban felhasználni már önmagában is necces dolog, de ha azt úgy teszik, mint a POCHO könyváruház sajtóhirdetésében, akkor már kifejezetten botrányszagú. A Ratzinger életútját nem kicsit leegyszerűsítve és csúsztatva bemutató, a nagy fordulatokat egyes…..
savmart 2009.05.07 11:23:20
@elemes2:

Sajnálom, nem győztél meg ezzel az "elég kis halmaz, akik arcról felismerhetik" érveléssel.

Rengetegen ismerik az arcát.

A reklámot kizárólag a bigott, vérkonzervatív olvasótábor utasítja el, ők tartják felháborítónak.

A római katolikus hívők többsége ugyanis nem tud egyetérteni a brand new (...) pápa legtöbb kijelentésével és azzal sem, amit egyáltalán képvisel.

Ez a botrányos? Nem tévedek nagyot, ha azt állítom, hogy a hívő katolikusok többsége (akik egyáltalán le tudják futtatni a hirdetés asszociációs láncát) szerint pont a pápa által képviselt maradi "értékek" a botrányosak, az óvszerhasználattal kapcsolatos tézisei stb. Náluk betalál a reklám. Nem mondom, hogy mind úgy vannak vele, mint én, mégpedig hogy ez a minimum fricska, amit megérdemel a felelőtlen kijelentései miatt, de szerintem azért ebben is van valami...

Az arcképével ellátott óvszer ötletét tetszéssel fogadók NÉPES táborának üzen. Mindenki mást vastagon leszar. És ez így van rendjén. Bátor, de akit elér, annál üt.

Update: Na akkor jöjjön a megfejtés. Ez kérem szépen egy tengeri herkentyűket, így cápalesvest is kínáló étterem hirdetése (a képre kattintva megtekinthető), amelynek fősora: Seek revenge, azaz szabad fordításban Állj bosszút. Jó mi? Ami a nyereményt illeti, a csoki alakú…..
savmart 2009.04.14 17:31:44
addict Napi reklámdilemma: MAKSZ 2009.04.06 21:00:00
Vajon miért és kinek hirdeti magát a Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) szerte a fővárosban köztéri médiafelületeken?..
Ezen a héten a szokásosnál egy sokkal komolyabb témáról akarlek megkérdezni benneteket, mégpdig arról, működőképes-e egy csocsóasztal nélküli reklámügynökség. Személyes tapasztalataim szerint nem. Eddig akárhány ügynökségnél dolgoztam vagy jártam, kivétel nélkül…..
savmart 2009.03.19 15:16:50
savmart 2009.03.19 15:18:04
Egészen friss hír, a BKV bugyraiból érkező Tenczer kollégától: megvan a cég új überszlogenje, amit állítólag akár a járművek oldalán is viszontláthatunk, a rendőrségi "Szolgálunk és védünk" mintájára. A nagyközönség tippjeiből válogattak, az 500 ezer…..
savmart 2009.03.11 17:48:51
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
A Coen-testvérek talán felüdülésképpen, talán a klímaváltozás elleni harc elkötelezett harcosaiként, mindenesetre elvállalták a több nagy nevű amerikai szervezet (köztük az Alliance for Climate Protection és a National Wildlife Federation) által szervezett és a Crispin Porter…..
Néhány napja váratlanul egy hatalmas kerékpáros vasszobra jelent meg a Dunában, a Margit híd déli oldalánál. A filmen is megörökített alkotásban nem a nagyjából 15 méteres magassága a legmeglepőbb, sőt, még csak nem is az, hogy senki nem tudta, hogyan került a mozgó…..
A Kistehén annak idején, amikor a moziban futott néhány film előtt amolyan vizuális aperitívként, hatalmas siker volt. A teljesen debil figura egy pillanat alatt belopta magát a nézők szívébe, majd az internet és a szájmarketing útján gyorsan meghódította a többieket is.…..
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..
savmart 2007.07.23 12:53:03
általánosítasz, árpád, de keményen.

tudom, minden volt téeszelnök is géppuskával vadászik a mai napig, és vadászkalapban alszik.

ezek a kijelentések azért nem mindig állnak meg a lábukon.

apám téeszelnök volt. vadászik is, igaz. viszont a rendszerváltás környékén volt annyi eszük és jövőbelátásuk, hogy nem baszták szét a rendszert maguk alatt, hanem részvénytársasággá alakultak. kik lettek a részvényesek? a te traktorosaid. nem annyira járnak tüntetni se, demonstrálni se. jól megy nekik. művelhető méretű területek, közös, fejlett gépek, biztos felvásárlóhálózat, külföldi piac, stb.

távol áll tőlük az elégedetlenség. és csak hálásak, hogy nem osztogatták szét nekik a földet: nesze, műveld meg, ahogy tudod, paraszt. sajnos ez volt a jellemző, és ez a mai napig.

lehet ezt normális gazdasági társaságként is csinálni. jövedelmezően. biztosítást kötve.

az egyetlen bajom a cikkel, hogy hangulatot keltesz minden traktor és traktoros ellen. az nem jut eszedbe, hogy a te kajád alapanyagait 45 fokos vezetőfülkékből irányítva takarítják be, miközben fossa a port az arcukba a szél, míg te a bitjeid fölött a klimatizált irodádban sírsz és elégedetlenkedsz. meg törölgeted a párát a szemüvegedről, ha hideg szelet fújat az index. max.

lehet, hogy te is tüntetnél, ha kibaszott volna veled a gyökér téeszelnököd rendszerváltáskor.

egyébként meg a traktor tökjó gép, nem is értem, miért nem örülsz inkább, amikor prezentálják őket a közeledben...

amit én se értek, az a félpályás útlezárás. másokkal kár kibaszni.
w Eroica II. 2007.05.14 19:26:00
[Első rész itt.]Tehát eljutott hősünk a szkepszistől és a felfedezéstől a mindentudásig, súlyosbítva azzal az érvrendszerrel, hogy „azért, mert különben beverjük az arcod”. A világ azonban ettől még úgy maradt, Gyurcsány nem mondott le, a zsidók zsidultak tovább,…..
savmart 2007.05.15 13:01:47
w Egy ország hülyék nélkül 2007.04.18 05:30:00
Választójogi reformra semmi kilátás nincsen éppen. Hiszen még a nyomorult, mocskos, lényegéből fakadóan korrupt pártfinanszírozásuknak sem hajlandóak nekiesni ezek, hanem inkább úgy tesznek, mintha nem volna mindegyiküknek az arcán egy nagy pacsni szar. Hahó, de igen, látjuk! Na…..
w Hahaha 2007.03.20 11:32:00
Megbeszéltem a Kreatívval, hogy az eddig csak jelszóval olvasható, nekik írt cikkekről levegyék az Indapassnál is hatékonyabb bilincset. A Kreatív a reklámszakma havilapja, az én rovatom pedig Lakossági fórum címen fut, és laikus kritikai hőbörgéssel szolgálja a jobb…..