Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DEf0

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen szerencse hogy az ilyen vasak gazdái inkább távolabb parkolnak a bejárattol (már amelyik) nehogy megkarcolja valaki, nekem meg nem kell kiszállni egy fotóért, kényelmesen ablakból nyomom :) Csinos darab, és egyedi MAGYAR!(Nagy szó) rendszám van rajta, amit természetesen nem…..
Mit találtam, egy csinos malac :D Eközben 20méterrel arréb:  OMG:D..
  Nézzünk körül mivel járnak a népek Budapesten. Hol is futhatunk bele valami érdekesbe, egy luxus hotel elött? - Lehet... Gyorsulási versenyen? - Á, az olyan általános... Plázában? - Hát persze! Minden pláza parkolóban vagy emeletes garázsban áll valami csemege, meg néhány…..
Öveket becsatolni! Indulunk!  Régi hobbim már a fotózás, és nem kicsit autóbuzi vagyok, tudjátok az a fajta aki "a hosszabb úton megy haza mert arra több a kanyar". Képek, videók szerkeztésével is szoktam töltögetni az időmet, gondoltam egyszer kéne valami olyat csinálni ami…..
Vaku - pix'n'vidz Virág 2014.07.26 21:33:09
Mintha festve lenne. A kép a blog logójában is szereplő géppel készült, nagylátószögü objektiv-vel. ..
Összeömlesztettem az utóbbi néhány év kedvenceit, ezután már csak aktuálisok jönnek majd :)    ..
..
Miközben a szoknyás bringázás New York-ban is érdekvédelmi hívószó lett, Romániában országos mozgalommá nőtte ki magát a Skirtbike nevű mozgalom, ami nem csak a bringás közlekedést népszerűsíti, hanem érdekképviseletként harcol a jobb infrastruktúráért. Két testvér,…..
Vaku - pix'n'vidz Előszó 2008.09.13 18:56:00
Üdvözlet! Már korábban is volt egy fotóblogom, és most kedvet kaptam hozzá hogy ismét legyen egy hely ahová összetudom gyüjteni egykori és mostani "műveimet". Elöre is köszönöm mindenkinek aki néha befog látogatni erre az oldalra valami fincsi új anyagot keresve:)…..