Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kitt206

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki Kínából az Interneten rendel telefont akkor sok meglepetés érheti. Főként, ha a vámhivatalnál derül ki, hogy hamisított a termék. De az ügyvédi fenyegetésben foglaltak talán egy kicsit túlzásnak tekinthetők. Tisztelt Zugügyvéd!A tegnapi napon szomszédom adott át…..
hErpEsz sajátos karácsonyi jóságban részesült, miután a bankja kártyamásolásra hivatkozva letiltotta kártyáját. Elképzelhető, hogy tényleg sehol nem vásárolt vele és már a bankfiókok automatáit hekkelik a gonosztevők?A mai napon szembesültem azzal, hogy nem tudok fizetni a…..
kitt206 2009.12.23 11:35:23
@..:: Gabesz ::..:
Sajnos ezek a másolások nem egyedi esetek, ahogy te is írtad. A bank csak téged véd szerintem, mert mennyivel jobb lenne neked ha kapnál egy sms-t hogy mondjuk levettek pénzt a kártyádról Angliában, Romániában, vagy Bulgáriában. Általában ide viszik a másolt kártyákat.
kitt206 2009.12.23 11:37:13
@Olman: Úgy ellenőrzik hogy visszakeresik a másolt kártyák tranzakcióiból mikor került fel a másoló berendezés és az összes kártyát tiltják abban az időben.
Pétert annyira felháborította a T rendszerleállás utáni, ügyfeleinek felajánlott kicsinyes "ajándéka", a hálózaton belüli 10 perc beszélgetés, hogy tömegmozgalmat indítana, megszégyenítendő a telefoncéget. Péter ötlete a piti ajándék beteg gyerekeknek való…..
kitt206 2009.12.09 08:15:34
autózz! Akkor meg kire tartozik?! 2009.09.30 09:52:00
Rendkívüli módon szokott bosszantani, ha arra valójában nem jogosult autós beparkol a mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyre, az egyik legvérlázítóbb pofátlanságnak tartom. Sokan azzal szoktak védekezni, hogy túl sok ilyen hely van a bevásárlóközpontoknál, úgyse jön…..
TÉ kedves-naívan csodálkozott rá a lenti telefonos átverésre, de mi mind biztosíthatjuk: biztosan nem nyert. Ami különleges a dologban, hogy az átverők egy újabb generációjával találkozott, vagyis nem egy élő hang próbál meg beetetni azzal, hogy sokat nyertünk ha felhívunk egy…..
kitt206 2009.09.28 08:30:22
Esztert tényleg sokkolhatta ami vele történt, mert több felkiáltó jelet használt mint pontot. A felháborodása azonban teljesen érthető, mert a másik autósban még csak fel sem merült, hogy oldalra kéne nézni, hátha ott van valaki. Pluszban pedig még annyit súgnék sztorink naív…..
kitt206 2009.07.29 15:37:31
Itt a jó idő, és vele együtt egyre több veszély leselkedik a biciklisekre, gyalogosokra és autósokra egyaránt. A kétkerekűvel közlekedők sokszor kerülnek összetűzésbe az négykerekűekkel, utóbbiakban pedig sokszor megáll az ütő az öngyilkos hajlamú bátor versenyzőktől. De…..
Darren az a típus, aki könnyen bepöccen, de ugyanolyan gyorsan túl is tud lépni az ideges fázison, hogy aztán minden mehessen tovább a régi kerékvágásban. Mindenesetre érdekes lehetett az autós arca, amikor az ordítozásának hatására nem egészen az történt, amire számított.…..
Bigyóblog Mini kártyaolvasó 2009.05.05 15:25:00
A Brandónál kapható mini kártyaolvasó azonnal beszerzendővé válik, ha nincsen a gépedben beépítve egy sok-az-egyben olvasó. Mivel manapság már minden telefon, sőt a nagyobb eszközök is micro sd kártyával mennek, ezért nem nagy dolog lemondani az őskövületnek számító CF…..
kitt206 2009.05.05 16:16:37
Érdekes, hogy Tamás felvállalja azt, ami sokakban valószínűleg visszatetszést fog kiváltani. Már csak azért is, mert tükröket lerugdosni autókról nem épp nemes cselekedet, akármi is legyen a kiváltó ok. Levélírónk pedig már magával vitt motoros pályafutása során hármat is.…..
Hogy mennyire volt jogos Kekecke bírsága, azt döntsétek el ti, hisz végülis szabálytalan volt, csak épp nem egészen azért kapott feljelentést, amit elkövetett, meg rá se tudták bizonyítani, így egy kis küzdelem árán megúszta a hatszámjegyű összegű büntetést. Lehet, hogy…..
kitt206 2009.03.27 11:09:52
Ezúttal a segítségeteket szeretnénk kérni. Egy sajnálatos eset kapcsán kerítettünk sort erre a posztra, mivel levélírónk, Hajni autóját igencsak leamortizálta egy kisteherautó. Aki használható információval tud szolgálni, kérjük írja meg nekünk az autozz@autozz.eu címre.…..
kitt206 2009.03.06 13:23:10
@107!: Sajnos a rendőrség meg bizonyíték hiányában lezárta a nyomozást. Nem tudták értékelni a felvételt.
kitt206 2009.03.06 13:27:02
@Pepe83: magyaroszág.hu keresőbe írd be hogy rendszám
Tamás mindenkit végigkérdezett aki csak eszébe jutott és számított a szava, de senki nem adott igazat neki abban, miszerint nem az ő hibájából következett be az alább vázolt baleset. Rajtatok a sor, itt lesz aki igazat ad neki? A Pesti úton a következő eset történt meg velem.…..
Belsőség Babarendszám 2.0 2009.03.05 11:31:00
Végül is nincs ebben semmi furcsa. Egy hátsókerekes, 3 literes, benzines sorhat mindenképpen az. Angyalföldön lőttük tegnap.(Mi lehet a SIKER-2? Egy 118d?)..
kitt206 2009.03.05 12:46:59
Én optimista vagyok és érzem a lassú javulást a főváros átlagos útminőségében, persze kivételek mindig vannak, Tibi is egy ilyen helyszínen akciózott és dokumentálta fotókkal és írásban az egyébként valóban elkeserítő helyzetet. Egyszer már megjelentettétek egy cikkemet,…..
Hagyjatok magatoknak egy kis időt, amíg összerakjátok a címet. Sándor ugyanis érdekes dolgot látott nemrég, aminek kapcsán várjuk tőletek az összeesküvés elméleteket! A minap olyan vérlázító történet szemtanúja voltam, amit mindenképpen szeretnék Önökkel megosztani. A…..
autózz! Lekoccolta a busz oldalát 2009.03.03 12:41:00
Na - gondolhatnátok -, már megint témánál vagyunk. Hiszen ismét BMW, ismét negatív hangú levél kapcsán és ismét valami egészen meghökkentő makacs közlekedési móddal. Agyalap úgy gondolta mindezt meg kell osztania velünk, de persze, mint mindig, ez sem ok az általánosításra.…..
autózz! A suzukis a hunyó? 2009.02.24 07:40:00
Alábbi sztorink megoldása Mókusélet kommentjével fog majd kiteljesedni, hiszen levelében nem árulta el a végkifejletet. Lehet találgatni, vajon az élet - vagyis a bíróság - ezúttal hogyan döntött. Tekintettel arra,hogy az itt írogatók nagy része A-Z-ig tökéletesen tudja a…..
kitt206 2009.02.24 08:20:57
Összehozza az autósokat a hó, én legalábbis ma reggel munkába indulás előtt egész jót beszélgettem hósöprés és jégkaparás közben valakivel, aki egy műanyag vakaróizével próbálta a tízcentis havat eltávolítani az autója tetejéről és felajánlottam neki a kefét. Vanek…..
A becsületesen közlekedők gyakran szenvednek hátrányt amiatt, hogy igyekeznek a szabályokat betartva előre haladni. Közben meg lehet szörnyülködni azon, hogy a kevésbé szabálytisztelők például a leállósávot használják a gyorsabb haladás érdekében, ami nem csak pofátlanság,…..
Minden bizonnyal sokan emlékeztek a Rossz helyen parkolt, kiszúrták a kerekeit című posztra. Az autó tulajdonosa, Ördög megtisztelt minket válaszával és bár érzek némi sértődöttséget a szavaiban, becsületére váljék, hogy elismeri a felelősségét a szabálytalan parkolás…..
Alábbi két történetünk ezúttal praktikus tanácsokkal szolgál a közlekedésben megfáradt idegrendszerű autósoknak. Richelieu írja le tapasztalatait némi "beletörődéssel" fűszerezve. Ti mit gondoltok, érdemes egy kicsit elhatárolóda közlekedeni, vagy ne hagyjuk annyiban…..
 A "C" típusú  nemzetbiztonsági vizsgálatok eredményét semmilyen reális jogorvoslattal nem lehet vitatni, mivel titkosak az információk, és érdemben ezért nem cáfolhatók. Tehát jogos a poszt írójának félelme, hogy munkajogilag vissza lehet élni ezzel az…..