Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsaladiNet.hu

51 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Bloglátogató!Köszöntünk az új évben, ez az első blogbejegyzésünk 2010-ben. Az új évet a legtöbb ember valamilyen fogadalom megtételével kezdi, ha Neked is van újévi fogadalmad oszd meg másokkal a fórumunkon, vagy a kapcsolódó cikkhez hozzászólva. Ebben az évben is sok…..
A "Paradicsom almáját" fogyaszthatjuk, ha eszünk egy kis paradicsomot. Miért? Mert ez a világon mindenhol termesztett zöldség kiváló fogyasztószer. Sőt "aranyalmára" is lelhetünk benne, mivel olyan aromákat tartalmaz, amelyeket semmilyen más növénnyel nem lehet…..
Az átlagosnál jóval magasabb hőmérséklet már nem csak a gyermekek, az idősek, vagy a keringési betegségekben szenvedők számára jelent megpróbáltatást. A hőség mindannyiunk szervezetét megterheli. Nézzük, hogyan tehetjük elviselhetőbbé!A folyadék fogyasztás fontosságát nem…..
Édesanyaként biztosan nap mint szembetalálod magad a feladattal, hogyan légy csinos és nőies, miközben a gyermekedről való gondoskodás szinte minden idődet lefoglalja. Ne keseredj el, találtunk neked néhány egyszerű frizurát, amelynek elkészítésére biztosan lesz időd. Nem…..
Hétvégi ajánló a CsaládiNet portál legfrissebb cikkeiből:Mi a hasonlóság az állatorvos, és az ingatlanadó között? A napokban megbetegedett az egyik öregecske kutyánk. Ijesztő tüneteket produkálva ébresztett rá minket, hogy mennyire szeretjük, milyen űr lenne utána, ha…..
Sokan olyan megfontoltak, hogy már hónapokkal indulás előtt összeírják az úti csomag tartalmát, mások viszont az utolsó pillanatban dobálnak be mindent a bőröndbe.Gyakorlott nyaralók már kívülről fújják a listát. Mégis, kisgyermekkel nem árt jó előre eltervezni, hol…..
Hetente egyszer járok egy szimpatikus párhoz a Villányi útra. A Holnembolt játékboltot üzemeltetik, és bent vannak a Sciennetben, mint Termékpartnerek. Nekik sem olyan egyszerű elsőre átállni erre a rendszerre. Sok az újdonság, amit meg kell tanulniuk. Aztán már csak pár klikkelés…..
Itt a nyár, fellélegezhetünk! Végre elérkezett a jól megérdemelt pihenés ideje, egész évben ezért dolgoztunk. Sajnos azonban nem mindenkinek ilyen örömteli a nyaralás gondolata. Az allergiás és az asztmás betegek számára nem kis odafigyelést igényel a nyaralás…..
A Családinet információs és közösségi portál ezen a héten sem szűkölködött a megszokott, változatos témájú cikkekben (egészségügyi-, életmódtanácsok, kreatív ötletek, programajánló, receptek, bulvár), íme egy rövid összeállítás a legjavából, akik esetleg…..
A CsaládiNet mindig kitalál valami újdonságot. Azért, hogy Neked és családodnak még jobb legyen.A friss hírek, programajánlók, nyári táborok, gyermeknevelési tanácsok mellett Szakértők várják kérdéseidet. De légy Te is aktív! Gyűjt ismerősöket, ossz meg képeket, küldj…..
A CsaládiNet.hu portál igyekszik mindig a legfrissebb, legaktuálisabb hírekkel ellátni olvasóit, néhány friss olvasnivaló ízelítőül:A NULLA forintból üzemeltethető készház!Szeretnéd, hogy a lakásod nyáron hűvös, télen meleg legyen? Ráadásul úgy, hogy mindez szinte nulla…..
Próbáld ki legújabb szolgáltatásunkat: CsaládiNet vonalzók! Választhatsz Születésnapos és Várandós vonalzót, amiket különféle csúcskával, akár gyermeked fotójával tehetsz egyedivé. Használd örömmel, Neked készítettük! ..
Megkezdedődött a nyár, így a már megszokott cikkek mellett - szakértői cikkek, életmód tanácsok, receptek, friss bulvár hírek - érdemes a táborajánlatok és a nyári családi programajánlók miatt meglátogatnod honlapunkat.Egy kis kedvcsináló a CsaládiNet portál Legfrissebb…..
12 kérdés a pajzsmirigy működéséről és betegségeiről - 4. rész Mit kell tudni dióhéjban a pajzsmirigyről és betegségiről? Befolyásolja-e a pajzsmirigy hormonjai a szív működését? Hatnak-e a pajzsmirigy hormonjai a hajképződésre, oka lehet-e a kopaszságnak? Tintaszív…..
Ne felejtsük el, h június 3. hétvégéjén Apák Napja. Emellett kitört a szünidő, elérkezett a nyári táborozások ideje, a CsaládiNet portál ezekben a támákban is remek információ forrás mindenki számára. Emellett találkozhatsz mindig új receptekkel, programajánlókkal, több…..
Június harmadik vasárnapja: Apák napja. Reméljük, beírtad a CsaládiNet Emlékeztetőbe, még nincs késő valami meglepetést szervezni. Akár az alábbi videóval is kedveskedhetsz az apáknak, nagyapáknak. Apák Napja Szeretettel köszönt a CsaládiNet minden Édesapát az alábbi…..
Ajánló a CsaládiNet portál legfrissebb cikkeiből:Miért olcsóbb így a vásárlás? Miért vásároljak itt? Mert megéri. Tudod miért? Turbózd fel magad!  - egyre több híve van egy új zsírégető diétának Bár olyan egyszerű lenne, mint a reklámban: az ember kétoldalról…..
Még tart az előző postban említett kuponakció, amiről bővebben a Családinet portálon olvashatsz:Nyár elején is kuponozzunk! Hamarosan itt a nyaralási szezon, és még utazás előtt számos dolgot meg kell vásárolni, hogy a vakációhoz minden kellék meglegyen. Nem mindegy azonban,…..
Június első vasárnapján a pedagógusokat köszöntjük! A CsaládiNet portálon találsz az alkalomhoz ajándéknak való ötletet, verseket, és még egy gyűjteményt is a diákok legmókásabb aranyköpéseiből! Nézz körül!A magyar pedagógusok napja Egy 1951-es minisztertanácsi…..
Ha iWiW felhasználó Vagy, csatlakozz Te is CsaládiNet közösség egyre bővűlő csapatához:  ..
Ismét számos cikkel és programajánlóval bővült a CsaládiNet portál kínátata, a legfrissebb közül szemezgetünk:A vércsoport diéta A vércsoport szerinti diéta nem a plusz kilók leadását célozza meg, hanem az egészségesebb táplálkozást, ennek ellenére ma már sokan bevált…..
Nem tudsz mindent észben tartani? Segítünk neked! Vidd fel azokat a dolgokat a CsaládiNet Emlékeztetőbe, amiket nem szeretnél elfelejteni: névnap, születésnap, hivatalos okmányok lejárata, és az általad megadott időben előre szólni fogunk, nehogy elfelejtsd. CsaládiNet…..
A CsaládiNet portál a legfrissebb témák, szakértői válaszok és programajánlók mellett még sok hasznos szolgáltatást nyújt, amit érdemes igénybevenned, például az  Adatlapot, amelyen keresztül ismerősökkel tarthatod a kapcsolatot, képtárat tölthetsz fel, akár cikket is…..
Az elmúlt héten is sok érdekes cikk került fel a CsaládiNet portálra: programajánlók, receptek, pályázatok, kreatív ötletek, olvashatsz a mostanában nagyon népszerű egy 90 napos diétáról és ha egy kis bulvárhír után vágysz, azt is találsz nálunk.Pár cikk ízelítőül:A…..
A CsaládiNet portál népszerűségét és folyamatosan növekvő látogatottságát mi sem mutatja jobban, mint az a tény, hogy egyre többen választják a portálunkat a reklámkapányuk felületéül, és helyezik el bannereiket nálunk. Csak néhány példa:        …..