Regisztráció Blogot indítok
Adatok
6g

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai második játék nem feltétlen kicsi, inkább csak ezzel volt tele mostanság a fél internet, de ha már flashjátékokat posztolunk, illik megemlékezni róla. A GeoGuessr-ről van szó, mely a mi postaládánkba Skasami jóvoltából érkezett meg, de olvashattatok róla például az…..
Van az a street art, amikor a vicceskedő fiatalok otthon agyalnak, hogy miként tudnának egy matricával, felfújt mintával vagy plakáttal elgondolkodtató művészi objektummá alakítani valami utcasarkot. De az igazi street art nem ilyen izzadságszagú, egyetemi előadásokon kiérlelt…..
6g 2011.12.13 15:44:16
@mcs: Ez tűzfal. A Rádió épülete - az Ybl tervezte Károlyi-palota valamikori kertjének a végében álló ház fala, amit - azért hogy a palotából ne egy tűzfalat nézzenek, - oszlopokat imitáló vakolatdísszel láttak el, a palota építésével egy időben. Ennek a díszítésnek semmi köze a mögötte lévő épület szerkezetéhez, a falon vágott ablakok az épület állékonyságát nem befolyásolják. Vélhetően engedély nélkül készültek. A tűzfalon egyébként engedélyezhető nyílás, ha az építési szabályok miatt a tűztávolságon belül oda másik épület nem épülhet, de itt a palota műemléki védettsége miatt nem hiszem, hogy adnának engedélyt, pláne ilyen rendetlenül.
Gabi történetéből kiderül, miért nem adunk fel romlandó terméket postán. Pedig még ünnepnap sem volt, csak egy hétvége csusszant a logisztikai központba érkezés és a kiszállítás között, de ennyi idő alatt a fagyasztott dög rothadásnak indult:Az én édes jó anyám egy…..
6g 2011.03.30 21:29:29
@Thrasher: :)
  A múlt héten a kisfiamat kísértem el egy focibajnokságukra az újmátyásföldi Ikarus telepére, ahol meghökkentő élményben volt részem. Egy kisvárosi hangulatú sporttelepről van szó, amely azért elég nagy, mivel a hajdan világhírű buszgyáré volt, s bár az egyik fele…..
Nádasdy Ádám: Búcsú a nyelvhelyességtől Elolvasni, felfogni, megfontolni, jól megjegyezni! (Egyébként szegény Nádasdy, itten, azt hiszem, ki lett vele cseszve (ha én lennék Papp Sándor Zsigmond szerkesztője, leordítottam volna a fejét). B. G. meg, figyeljetek, bótot szimatol.)…..
6g 2010.08.21 16:44:49
@don B: az angolban melyik elöljáró elég erre a két esetre?
Ezt nem hiszem le! Alig telt el pár hónap a bírósági ítélet óta, amely kimondja, nem lehet mélygarázst építeni a Múzeumkertbe, mert felette csak 60 centi föld marad, amibe nem lehet fákat ültetni - így viszont megbomlik a lombegység, és a Kiskörúton belül ez a legnagyobb zöld…..
6g 2010.02.18 22:10:45
@városjáró:
A Roosevelt tér ügyében nincs igazad. A láncolás miatt egy fával sem maradt több. Eredetileg sem akartak csak 20 tiszafát kivágni. A tervek nem változtak a zöldek akciója után, ezeket ki is vágták, és ültettek helyette 40 másikat. A garázs felett 2,5 m földtakarás van.
6g 2010.02.19 15:20:55
@városjáró:
A tervek semmit nem változtak a tüntetés után. Előtte is 2,5 m földtakarás volt tervezve, és 40 új fa. A tüntetők azt hitték, minden fa ki lesz vágva, ezért tüntettek.
w Döbrögi országlása 2009.10.16 07:30:00
Abban a szerencsében volt részem, hogy élhettem a Kádár-rendszerben. Ennek annyi előnye mindenképpen van, hogy láttam valami egészen mást, és be tudok róla számolni. Igaz, hogy 13 éves voltam a rendszerváltáskor, viszont négyéves korom óta olvasok újságot. Háromféle lap…..
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
w Légy ostoba! 2007.04.27 04:00:00
Hitről, halálról, Jézusról. Őszinte, feltáró jellegű. Sine ira et studio. Bántó szándék nélkül, eredetileg az El Mondo című underground keresztény újság számára készült. Viszonylag hosszú, úgyhogy itt egy nyomtatható változat (kommentek nélkül). Nem szoktam ingyen…..
w Egy másik ünnep óhajtása 2007.03.15 08:30:00
Idén száznegyven éve, 1867 június 8-án játszódott le a kiegyezési folyamat zárójelenete: az elbukott szabadságharc és évtizedes elnyomás után a magyar nemesség elfogadta a Habsburgok autonómia-ajánlatát. Következett fél évszázad békeidő, a századfordulóra földalatti…..
Nem fogunk csalódni. Fiala új reggeli műsorán az ember még a fokhagymás pirítóssal a kezében és egy korty tejes teával a szájában is úgy elalszik, hogy legközelebb csak Szily Nóra hangjára riad föl, aki Fialát követi a műsorrendben. A Kelj fel Jancsi a vény nélkül…..
Szerintem még kezdők sem követnek el olyan idióta hibát, mint Aczél Endre a szerdai Nap-keltében. Persze hívhatjuk bunkóságnak is, nézőpont kérdése. Azt még az újságíróiskolákban sem tanítják, olyan egyszerű szabály, hogy ha két riportalanyunk van, akkor ne csak az…..
6g 2007.01.19 11:00:14
Alapvetően depressziós az egész rész, habár Alnek megint van egy jó beszólása a San Francisco cocksucker irányában (Then take your civilization the fuck out of here!), és a Johnny-Wu beszélgetés is megér minden pénzt. Az idegen cocksucker neve Lee, és ő áll a nyitójelenet…..