Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sabeszre sapka, farkamra kalap

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rasszista jónapot minden sztrájk miatt otthon internetező olvasónknak! Mai sztorink főszereplője az ezek szerint beszélő nevű Honi Élelmiszer üzlet Budafokon. A rokonszenves kereskedők a fejükben élő, cigány=tolvaj egyenletet nem egy matematikai formula, hanem két cigányvicc falra…..
 A Heti Hetesben politikust aláznak, de nagyon. Fletókát. Hogy ugye kampec. Vége. Alkalmatlan. A Népszavában Debreczeni kesereg és félti az országot, hogy most mi lesz. A kőbalos kolléga mondja: „ezekre nem fogok szavazni 2010-ben, jöjjön inkább e Fidesz”.  Hát…..
"Az életem úgy alakult, hogy a zsidóságom akaratlanul mindenütt jelen volt. (...) Ez problémát sosem okozott (vagyis mint később kiderül, egyszer azért mégis)." Ezzel zárom a hetet, sziasztok!Sziasztok, az én történetem egészen friss, úgyhogy gyorsan kiírom magamból,…..
Sabeszre sapka, farkamra kalap 2008.03.02 14:48:46
Az én történetem hasonló, mégis teljesen más. Volt egy legénylakásos időszakom, meg egy koktélreceptem (Raszputyin bosszúja), nem panaszkodom, nők is voltak. Sokan zsidónak gondolnak, bár ezzel soha nem foglalkoztam, sem nekem, sem a családomnak nincs zsidó identitása, zsidó rokont is csak most találtunk néhány hete, az sem vér szerinti. Szóval megismerkedtem egy lánnyal, elmentünk hozzám, zene, Raszputyin bosszúja, csokolgatás, simogatás, pici mellei voltak, de széles, vastag ajkai, a lényeg, hogy amikor fény derült arra, hogy nem vagyok körülmetélve (nem mintha bármiféle faji, vallási kérdére sor került volna korábban), a nő visszakapcsolt hűtőszekrény üzemmódba, és gyorsan lelépett. Primitív poénkodásokat kerülendő, sem a mérettel, sem a higiéniával nincs gondom. Volt valami gyenge magyarázkodás a részéről, hogy körülmetélten tovább bírják a pasik, meg ő ahhoz szokott, de végülis nem nagyon érdekelt az indoklás, dühös sem voltam, mert azt hiszem maga a vadászat sokkal jobban izgatott, mint a dugás, gondoltam egyszer majd írok belőle novellát, vagy valami hasonlót. Ami a topicindító írást illeti, itt a szakításhoz vagy együttjáráshoz a lány zsidóságának köze nem volt. Ez itten nem egy antiszemita atrocitás története. Sértetség okán mindenképpen lepicsázták volna, ilyenkor a választék a katolikus fapina (szűzkurva) vagy a zsidó ribanc, nála a második tűnt adekvátnak.
Dél-Afrikában kardinális kérdés volt, hogy hordhatnak-e magukkal a zuluk lándzsát a tömegközlekedésben. Budapest zului a jelek szerint a korisok: bérlettel amúgy rendelkező Naiv Ügyfelünket állítása szerint testileg inzultálta két ellenőr, amiért a hátizsákjára kötve vitte…..
Íme az első egészségügyi probléma a sztrájk miatt.. Tisztelt Illetékesek! A 2008.02.04-re tervezett vasutassztrájkot teljesen felháborítónak tartom. Sehonnan sem tudtam információt szerezni még ma, vasárnap este 19h-kor sem. Holnapra van időpontom, hogy a beteg gyermekemet…..
Kedves Kommentezők, most Zugügyvédnek lenne szüksége segítségre. A múlt héten vásárolt Honda Accord Tourer (frsz: IVP 410, szín: ezüstmetál) típusú autóját tegnap, 2007. december 20.-án 18-21 óra között a Bp. III. Kunigunda u. 35. alatt található Márton Áron szakkollégium…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
w Találkozás egy fiatalemberrel 2007.09.26 19:00:00
163 millió forinttal támogatja az állam az MTV új animációs sorozatát, a Modern Képmeséket. Mint a WBlog megtudta, a sorozat szövegét Tóta W. Árpád, az Index főmunkatársa írja. Exkluzív interjúnkban tetemre hívjuk a fenegyerekként tetszelgő publicistát: miért és hogyan…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
Újabb agyszülemény, avagy eszköz, mellyel időt lehet pocsékolni. Az alábbi kalkulátor azt számolja ki (miután válaszoltunk 20 kérdésre), hogy mennyit érnénk, mint szervdonorok. Rákérdez a dohányzásra, a szedett gyógyszerekre, műtétekre, szokásokra, táplálkozásra.  Íme…..
Új MÁV blog KARÁM 2007.09.11 10:46:09
Tegeződünk, tegeződünk? A mai napon (09-11) történt meg a következő eset. Nem olyan régen sikerült vennünk egy házat Üllön ami azt eredményezte, hogy a napi közlekedést kocsival sajnos nem tudjuk megoldani a dugók miatt, ezért "kényszerültünk" a MÁV…..
Sabeszre sapka, farkamra kalap 2007.09.11 19:57:11
Nem vonatozom, hanem metrózom, szóval ne vegyétek offtopicnak a hozzászólást. Nem az a probléma, hogy a szolgáltató igyekszik csökkenteni a bliccelés okozta veszteségét, és ilyenkor ellenérvként a szolgáltatás minősége sem hozható fel. De a szakszerű, hozzáértő, civilizált, ügyfélbarát eljárás - mintahogy a menetidő betartása vagy a kulturált közlekedési környezet - igenis megkövetelhető. Akik a metrólejáratoknál állnak, kinézetre, stílusban akár az állatok. Nagy valószínűséggel, ha nem ott állnának, ők lennének azok, akik megpróbálnának bliccelni. Jogos, de nem szerencsés olyan emberekkel vizsgáltatni azt, hogy Te becsületes vagy-e, akikkel este, sötétben nem szívesen találkoznál. A magázódással senkit nem sértenek meg, tehát magázódni kell és kész. Gondolhatja rólam, hogy felvágós köcsög vagyok, mert azt gondol, amit akar, de ő ott ügyfélszolgálati munkatárs (mobil, meg outdoor, de akkor is). És hosszan tételesen lehetne ezt sorolni, de minek, úgysem változik semmi, amíg az embereknél el nem szakad a cérna és nem lesz néhány durva lincselés, akár a metrón, akár a pályaudvaron. Elég, ha egyszer rosszkor rántanak le egy utast a földre (ahogy azt ma a Ferenciek terén láttam, a mozgólépcső aljánál, megdöbbentő volt, gyomorszorító, felháborító, undorító), mert szakszerűtlenül nem tudták megakadályozni (mert csak önelégülten, lustán, tahó módra nekidőlnek a korlátnak a mozgólépcső felső, beengedő zsilipénél, ami cca 1 méter széles lehet), hogy lejusson a ozólépcsőn. Addig üldözték, ott ráncigálták. Nekem ez a fasizmus: egyneruhás ver civilt, amihez akkor sincs joga, ha adós marad 230 forinttal.
Nem szép dolog más betegségén röhögni, de hát Verebes Istvánnak sikerült elérnie, hogy a néző a padlón fetrengve röhög azon, hogy Albert Györgyi talán öngyilkos lesz. Amikor Verebes hosszú hatásszünet után kimondja: "Félő, hogy maga öngyilkos lesz", na,…..
Én valamikor február elején vesztettem el a lelkesedésem a Kossuth tértől körülbelül ötven méterre. Hideg volt, az árpádsávos zászlók fagyottan csapdostak a szürke szélben, a tévériporterek csak az élő bejelentkezés idejére vették le a vastag, horgolt füles sapkát és a…..
Sabeszre sapka, farkamra kalap 2007.08.30 12:48:51
Nem baj az, hogy Polgár Tamás vagy bárki más elmondhatja azt, amit gondol. Egyrészről, legalább tudjuk, hogy van aki azt gondolja, másrészt azt is tudjuk, ki az, aki azt gondolja. Nem a szólásszabadság a bűnös, hanem a TV2 szakmai hiányosságai. Mert Polgár Tamással EGYIDŐBEN kellett volna meghívni olyan HITELES és SZAKÉRTŐ vendégeket, akik civilizáltan lenyomják Polgás Tamás hülyeségeit. Valamikor ezt hívták tv-vitának, aztán jöttek az olyan televízióműsorok, amikor ül három-négy ember a stúdióban és egyetértenek. Hát ez most tényleg el lett kúrva! Persze az is lehet, hogy nincs már olyan hiteles szakértő, akit Polgár Tamás ellen csatasorba lehetne állítani. Mert már mindeki (aki legalább szakértő lehetett volna) kapott valamilyen miniszteri különkeretből külön uszonnapénzt. És akkor bizony a hitelességnek annyi. Ami a TV2-t illeti: Polgár Tamás olcsó (ingyen van) és kell is a népnek, mert kimondja, amit a nézők 30-40%-a egyébiránt hallani is akar és amin a nézők cirka 10%-a dühöng. Ez így akkor is közel 50%, tehát a marketingterv teljesítve van. És jó ez a két dilettánsnak, Gyurcsánynak és Kókának is, mert most két hétig tényleg alig foglalkozunk velük. El is adták gyorsan az FHB-t, nyilván átláthatóan, majd üvegszemszerűen nézhetjük is. Kóka elkúrt valami autópálya tendert és lehet, hogy a Veres-gyerekek is, hogy kihasználva a náci veszélyt, újabb büfést fojtogattak, bár a strandidénynek már vége. És jól járt a FIDESZ is, mert miután végre elhatárolódott a náciktól, esélyt kapott arra, hogy a bizonytalanokból és Dávid Ibolya 7%-ból kölcsönkérjen valamennyit, miközben a radikális 3-4%-ot pont úgy veszette el, mint ahogy Torgyán kisgazdáit. Istenem, majd legfeljebb koalícióra lépnek, hiszen ha nyertek, négy évig maradhatnak akkor is, ha előtte azt hazudták, hogy a jobbikkal soha. És hogy kik vesztettek az ügyön? Hát néhány érzékenyebb zsidó, akiknek tényleg összeszorul a gyomruk, amikor néhány martens-bakancsos villamosra száll, pedig csak punkok a nyomorultak...