Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. bíbic14

78 bejegyzést írt és 288 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
az erősebb kutya baszik... rá, hogy mit mond a másik. Mikrovalóságaink páncélbuborékjai kippukaszthatatlanok - de volt ez valaha másképp?..
Tintahal Design Az őrület 2023.10.10 10:56:19
segít leküzdeni a normális élet egzisztenciális válságait...
Minden ép volt, és minden épnek is látszott a kolostorban. A kondo belső csendjét nem sértette semmi, kintről, az imént meggyújtott füstölőedény felől lassan kígyózott be a szantál illatos füstje. Maga a Buddha is, melyet egykor egy kisgyermeknél nem nagyobb drága kashitölgyből véstek ki,…..
Igen Magyarországon az alkoholizmus valódi népbetegség és igen az egészségügyi- szociális- és gazdasági hatásaival pontosan tisztában van mindenki és igen a legmagasabb szinten harcol nemzetünk ezellen. Vagy nem is? Unortodoxiában jártas nemzetfőink a házi pálinkafőzés adómentessé tételével kezdték…..
Ikertornyok rovat! Réka tegnap megreccsentette az elmémet instasztoriban egy olyan videóval, amin éppen demózza hátizomzatát, erről pedig egyből beugrott a Mátrix számomra legtraumatikusabb jelenete, amikor Smith ügynök elnémította szegény Neo-t a Mátrix film elején a vallatáskor. Abban nem vagyok…..
Tintahal Design Vannak olyanok 2023.08.02 09:06:46
Vannak olyanok, akik szerint a kapitalizmus a cégeket azért ruházta fel emberhez hasonló jogokkal, hogy többek között az azokat vezető személyek lelkiismeretét ki lehessen szervezni ebbe a konstrukcióba. Bár a cégek működését törvények szabályozzák, de ezeket a törvényeket olyan emberek hozzák,…..
még nem kel fel a Nap...
Ikertornyok rovat! Remélem több Attack on Titan fan is van odakint, akik látván a Telekom új hirdetését nagyot csaptak a levegőbe hogy ez aztán a főhajtás a kiváló manga előtt! Ezúton is hatalmas pacsi a stábnak, remek a casting, egy élőszereplős Titan filmben biztos helye van emberünknek Dina…..
Olvasom a wmn cikkét a testszégyenítés témában a kövérfóbia nyomában címmel és megihletődtem - ha nem is pont a linkelt témában de ahhoz kapcsolódóan, mivel már elég sokat beszélgettünk erről pár kampány kapcsán a Tintahalban. Onnan kezdeném, hogy a XX. század közepi/végi testideál, amit a…..
Tintahal Design Cancel culture 2023.07.27 20:19:35
Visszautalván a hét eleji reboot-posztra, azért mégis csak volt valami nagyon fontos történés a bloghibernációnk alatt, ami alapvetően megváltoztatta mindenki buborékját. Ez pedig a cancel culture megjelenése és azóta is tartó "diadalmenete". Nyilván képtelenség kitérni minden aspektusára a…..
Tintahal Design Te Az vagy 2023.07.26 14:28:02
Nemlétem  Már nem érdekel A parttól messze sodródom Már nem érlek el Léket kapott csónakomban Fuldoklókat hátrahagyva  Akik nem férnek el Mindannyian én vagyok? A kérdésre senki nem felel   Álomtalan álom vár Az örök és tiszta létezés Feltétel nélküli végtelen szabadság Éjsötet…..
Tintahal Design A fekete toronyból 2023.07.24 12:08:58
A nyugati fekete toronyból a vár előtti felperzselt mezőre letekintő őrző szürke palástja szétszabdalva, féloldalasan lógva leng a vállán. Három aranysárga szemébe évezredek óta rothadó óriások csontjainak hamvát sodorja a délről megerősödő mindent elemésztő tűzforró szél. Egyedül van, de annyira…..
Kis hazánk teljes influenszernépességének közel 99%-a azt próbálja többé-kevésbe hitelesen eladni (nemre, korra és eddig betöltött márkazsoldosi tevékenységükre való tekintet nélkül), hogy ők óriási kólafogyasztók - vannak olyanok hangok amik azt sejtetik, hogy valóban azok, de abban meg nem volt…..
Picivel több, mint 10 éve jártam itt utoljára - és ó anyám! - mi minden lefolyt a Dunán és megannyi folyókon! Annyi viszontagság és öröm, annyi könny és vér, születés és halál. Keresném a szavakat, de először is system check - a visszajelzőfények metsző zölden virítanak, a tizenpárévnyi hibernációt…..
Tintahal Design tokyo revisited 2012.04.11 00:32:00
Van az, hogy az ember elgondolkodik valamin.. No nem sokszor, valljuk be őszintén, hisz a mindennapi élethez általában elég a zsiger. Bőven. Sőt sok is. Most derült ki, hogy az pl direkte hártány, hogy el is gondolkodok valamin építőipari szempontból, mert szolidaritásból egyből…..
Aztmondja a straight edge társadalom, hogy nó cukor nó sóska, nincs gomba, alkohol meg felejtős. Hát nemtudom. Lehet hogy tudnak gátlástalankodni ezek nélkül is. Az jó? Belőlem mindig akkor buggyan fel az ész vagy annak valami degradált vetülete, ha bepróbálkozok a lefojtással…..
dr. bíbic14 2012.04.17 12:33:19
Tintahal Design Védett digivilág 2012.01.09 23:06:00
Annyira félünk mindentől (ha más nem akkor kényszerből), hogyaztán folyamatosan adhatjuk magunknak az új jelszavakat, nomárha proper az e-mail címünk amit anno behazudtunk a megfelelő rubrikába. Új év új jelszó, vagy minden bejelentkezés új jelszó.. Hálistennek a böngészők…..
Tintahal Design Nem mondtad 2011.12.30 04:14:09
Így honnan is tudhattam volna? Mi vagyok én, tán egy médium az RTL klub krimihétfőjéből vagy mi a mák? Nademost, hogy előkerült a jobbalsósarokból a naptár boldog évvégét kívánok magunknak! Éljen az új év - húzzuk magunkra a vánkost és a sublótot jól, mert új magyar…..
dr. bíbic14 2012.01.02 22:58:28
@Gecckopé: szellemed járja át a szívem újra csak egy szál bikcsunájt hoztam el az ultra. nem azért mondom ,de nekem is jól áll a dadaizmus. ital nem volt, gyerekkel a kézben nehéz pezsgőzni kokira. viszont megnéztem tegnap az Utazó című filmet. ha néztél már szart (és én tudom, hogy nem is keveset néztél) akkor ezt ne hagyd ki. J.Depp és A. Jolie. mainstream púzó.
Az van manapság már megint, hogy lehet, hogy így se jó ez ahogy van. Pedig már majdnem... Az van ugyanis, hogy számos jel arra mutat, hogy valami nincs rendjén a régi világszemléletünkkel. Az van, hogy kéne - mint falat kenyér - a paradigmaváltás, meg a szemléletváltás, de…..
Tintahal Design Túszmarketing 2011.10.17 13:56:00
Most egy kis szakma. Többieknek már mondtam, de nagyon tetszik az a fajta marketing/PR közelítés, amivel nemrég a cégünk egyik biztosítója az Allianz is élt egyik eDM-jében. Hozzá kell tennünk - mert ez fontos lesz még, hogy ez a biztosító a cégautóink 50%-nak kötelező felelősség-biztosítását végzi…..
Tintahal Design Vezeklés 2011.10.12 22:23:00
Ma belefutottam egy fura progresszívnek mondható városi kezdeményezésbe, ahol hangsúlyozottan olyan népek tikkálják a rempőt (v.ö.: diktálják a tempót), akik a sötét oldalról érkeztek és köpönyeg-fordultával a vélt jót szolgálják. Bár a célt nemesnek is…..
dr. bíbic14 2011.10.13 12:57:26
@Gecckopé: nem tudom miről szól. a többi miről szólt? :):)
Tintahal Design 6 2011.09.22 22:16:00
Kezdjük így: láttátok "A Kocka" című mozifilmet? A lényeg, hogy random emberek be vannak zárva egy nagy kockába, ami sok száz kisebb kockából áll. Ezek ide oda mozognak a nagy kockán belül. A bezártak közül senki nem tudja, hogy kerültek oda. Ezek a kockák (lényegében kis üres szobák) egy be és egy…..
Tintahal Design Minden egy 2011.09.21 10:31:00
Egy hal vagyok az óceánban. Úszok az áramlatokkal, figyelem, hogyan mozog a raj, eresztem be a számba a táplálékul szolgáló apróbb vízinövényeket, hulladékot, vígan anyagcserélek a hullámzó mindenségben. Ívok, ha az ösztön azt diktálja és nevelgetem száz porontyomat. Ők a jövő ők erősítik tovább a…..
dr. bíbic14 2011.09.21 21:27:05
@Pali: ja minden oké szép az élet
dr. bíbic14 2011.09.21 21:30:16
@Gecckopé: nem. egy ügynökségi lányka tetoválása ez. hiperideológiai körítéssel. lehetett rá szavazni. de én inkább erre a tetkóra szavaztam

www.kreativ.hu/galeriapopup.php?g_id=4012227&p_id=94948