Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hakami

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Egyelőre fogalmam sincs, hol folytatom pályafutásomat" – mondta blogunknak a válogatott kerettag csatár. Eric Johansson érkezésével egyértelművé vált, egy hokisnak távoznia kell a Fehérvár EBEL-keretéből. Csütörtökön derült fény a vezetés döntésére.…..
Jégkorong Villach–Fehérvár 7-3 2010.09.17 21:49:25
Messze volt attól a Sapa Fehérvár AV19, hogy megszerezze első pontját vagy pontjait Villachban, a magyar EBEL-csapat már az első harmadban nehezen behozható hátrányba került. A háromgólos mínuszból kétszer is faragtunk, előbb Kovács Csaba (1-3), majd Sofron István (2-4), révén,…..
Indulásunk óta úgy gondoljuk, a posztjaink alatti kommentek munkásságunk szerves részei, ezért is van, hogy bár kesztyűs kézzel, de irtjuk a durván ide nem illő tartalmakat. A Fehérvár EBEL-szereplése kapcsán nagyon sok probléma halmozódott fel az olvasói vélemények vonalán…..
Hakami 2009.09.23 17:01:17
Az Alba Volán hároméves névadó szponzori szerződést kötött a Sapa alumínuiumipari céggel – derült ki Ocskay Gábor szakosztályfőnök sajtótájékoztatóján. A vállalat az előző szezon előtt szállt be a klub támogatói közé, ezek szerint mindkét fél megtalálta…..
Sikertelen vb-pályázatunk után két kérdést kell gyorsan tisztáznunk. Az egyik: hogyan lehet, hogy az eddig 67, mostantól 69 tagú IIHF kongresszusán száz-egynéhány szavazatot adtak le a döntéshozatalkor. A másik: így is felépül-e Alba Aréna, vagy sem. Az IIHF-nél minden…..
Hakami 2009.05.09 19:21:41
@Borsy: Hogy hova folyik el a sok iparűzési adó? Eleve nagyon kevés marad a városnál, elviszi az állam. Ha jól tudom fűnyíró elv érvényesül, csak egy kis százalék marad nálunk.
Ilyen drámára nem emlékszem, mondta a pravda.sk-nak a szenzációs magyar–szlovák után Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány szerint a magyar csapat remek munkát végzett, kitűnő kapusa és megbízható védelme van. Lefordítottuk az interjút. – Hogyan értékeli a…..
A Magyarország–Oroszország edzőmeccs 19.15-kor kezdődik a svájci Sierre-ben. Az ígért közvetítésen órák óta dolgozunk gőzerővel, a helyzet nem rózsás, de még nem adtuk fel. Kis türelmet kérünk. Ha létrejön a kapcsolat, ebben a posztban találnak információkat. A magyar…..
Az UTE az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén is 100 százalék fölött teljesített – már ha ez lehetséges –, az Alba Volán harmadjára sem hozta azt, amire az EBEL-szezon közben képesnek tűnt, és ez az első két találkozóval ellentétben elegendőnek bizonyult a…..
A magyar bajnoki címvédő és első számú kihívója is 2-0-ra vezet az OB I. elődöntőiben. Mindketten idegenben győztek a második mérkőzéseken, az Alba Volán 5-3-ra verte jelentős nehézségek közepette a Dab.Doclert, az UTE pedig 4-2-re az NZ-Starst. A Dab.Docler alaposan…..
Jégkorong Hazai–Vendég 9-2 2009.03.06 01:42:00
Az érintettek az OB I.-elődöntők mindkét helyszínén kihasználták a hazai pálya előnyét. Olvasóink tudósításaiból-kommentjeiből és helyszíni embereink jelentéseiből egyaránt úgy tudjuk, Újpesten szorosabb volt a meccs, mint amit az eredmény mutat, Fehérváron viszont…..
Az Alba Volán a 2009/10-es szezonban is az osztrák bajnokságban indul, tudta meg a jégkorongblog id. Ocskay Gábortól. A szakosztály-igazgató közölte, két névadószponzor-jelölttel tárgyalnak, és van esély, hogy hároméves szerződést kössenek valamelyikükkel. Fehérváron olyan…..
Hakami 2009.03.04 22:57:48
Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14.…..
Hakami 2009.02.26 19:12:55
@forestjr: Ha csak azt nézzük hogy Csíkszereda mennyire uralta a MOL ligát akkor az egy magas színvonal? Én a legkevésbé sem szeretnék megbántani senkit de tényleg nagy a különbség a két liga között. Amit ugye 1 mérkőzésből nem lehet levonni. Szeretném ha több EBEL szintű csapatunk lenne, természetesen ide értem a Csíkszeredai csapatokat is. Jó lenne egy olyan MOL liga.
Hakami 2009.02.26 19:19:52
@celebesz: Attól félek, hogy egyszer sem fogják:( Pedig annyira nem bánnám, újra érezni a régi Dunaferr-es döntők hangulatát egy kicsit.
Hakami 2009.02.26 19:49:59
@rules: Örülök hogy láttál EBEL meccset és nem is foglak győzködni. Ez a te véleményed, szíved joga. Az SC elleni meccset nem is említettem, de tisztában vagyok vele, hogy miért alakult úgy.
Elnézve Alex Ovecskin Buffalo ellen szerzett gólját, vagy azt, amelyet az évezred találatának mondanak, felmerülhet, az orosz titánnak mindegy, hogy áll, fekszik, csúszik, mászik, ugyanolyan természetességgel juttatja a korongot a kapuba. A Montreal ellen ismét villant, tönkreverte a…..
A pittsburghi szurkolók és játékosok lelkesen várták a Toronto Maple Leafs elleni mérkőzést. A tét hatalmas volt, a tavalyi döntős Penguins 5 pontra került a rájátszást érő 8. helyről a Keleti Főcsoportban, így a kanadai csapat ellen egyszerűen nyerniük kellett Malkinéknak.…..
Hakami 2009.02.15 22:56:19
@molnibalage: Meglátszik, hogy semmit nem értesz hozzá. Egy ilyen vetődés össze sem hasonlítható a röplabdás vetődéssel. A védőfelszerelés pedig nem azért kell, hogy megvédje az eséstől. Nem mellékesen vetődni mindenki tud ahhoz nem kell bátorság. Vetődök én neked bárhonnan, viszont jégkorong kapuba az életbe nem állnék be.
Válogatottunk szövetségi kapitánya nagyot zsugorított az eddig 36 fős bő kereten, megnevezte azt a 8 hátvédet és 14 csatárt, akit a 3 kapus mellé vár a hétfői edzőtáborba, ahol már a lettországi olimpiai selejtezőkre készül a csapat. Ezúttal csak Benk András maradt ki a…..
Jól felkészülten érkeztünk a mérkőzésre, nem szálltak el a játékosok a pénteki siker miatt, kezdett a Villach elleni EBEL-meccs értékelésébe Énekes Lajos Alba Volán-edző. Matematikai esély még van a rájátszásra. Bónusz: videón a vasárnapi gólok."Az elején kaptunk…..
Hakami 2009.01.26 20:39:43
@Zsoldos: Akkor ezért volt olyan meglepően jó bíráskodás.
Kétszer egyenlített az Alba Volán a Villach ellen, másodszor négy másodperccel a vége előtt, Ocskay Gábor révén, az első magyar gólt Fodor Szabolcs szerezte. Csak eggyel gyarapodott pontjaink száma, a rávezetésekben a vendégek voltak jobbak, 2-3. A forduló további eredményei:…..
A magyar bajnok hősies mérkőzésen verte a kőkemény Olimpiját, a legnagyobb érdem a sikerben Szuper Leventéé, aki a szezon második shutoutját produkálta. De nagyon fegyelmezetten és összeszedetten játaszott az egész csapat. A Graz már beláthatatlan messzeségben van, de nem is…..
Kőkeményen megverte a magyar bajnok a szlovén Jesenicét az EBEL-ben, 5-1, a siker értékét növeli, hogy amióta a két csapat az osztrák bajnokságban játszik, a fehérváriak még soha nem nyertek. Az eddigi 8 mérkőzésen 8-szor kaptunk ki, 5-ször rendes játékidőben, 3-szor iksz…..
Három részben mutatjuk meg kedves olvasóinknak a zűrös Alba Volán–Red Bull Salzburg EBEL-mérkőzés kulcsjeleneteit. Nézzék meg őket, aztán vonják le a következtetéseket.A gólok:A Bonni–Siklenka-affér:Couture vs. Trattnig, Fodor vs. Sweatt:..
Az edzői stáb szombaton igyekezett a játékosok fejében még nagyobb rendet tenni – ezzel a mondattal kezdte Énekes Lajos, a válogatott edzője a horvátok elleni mérkőzés értékelését. A meccs alapján megállapítható, sikert aratott a magyar trénertrió. "Erre azért…..
Jégkorong Nagy és Budai kimaradt 2008.11.06 13:52:00
Pat Cortina meghozta a legnehezebb döntést: kialakította a végleges keretet. Az utolsó körben a kapus Budai Krisztián és a csatár Nagy Gergő nem fért bele a legjobb 22-be. Megírjuk azt is, milyen sorokkal áll fel a csapat a szerbek elleni mérkőzésen. Énekes Lajos, a válogatott…..
Hakami 2008.11.06 21:59:05
Mármint a szapporói győzők közül, és egyelőre – Pat Cortina szövetségi kapitány végrehajtotta az első keretszűkítést a jövő hét végi olimpiai selejtezők előtt. A több fiatal játékost is tartalmazó névsort a Magyar Jégkorong Szövetség honlapján találtuk.A…..
Egyszerre mutatjuk meg az Alba Volán jesenicei és grazi büntetőzését, nagy meccs volt mind a kettő, az éllovas otthonából egy pontot hoztunk, közvetlen riválisunkéból kettőt, de nem is szaporítjuk tovább a szót, beszéljenek a lényegről a mozgóképek, kattintsanak. ..