Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vogon

0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint azt egy bejegyzéssel lejjebb írtam volt, Marioval Pc-n játszottam először, de már jóval korábban ismertem. Felénk nem igazán terjedtek el anno a konzolok, nem is tudtam senkiről, aki Nintendoval játszott. Viszont a TV-be akkortájt kezdett beszivárogni a nyugati (ez esetben keleti)…..
 ...ahol megtapasztalhatod, milyen a felnőttek valódi élete a mai rohanó világban, amikor a gazdasági világválság miatt tombol a munkanélküliség, amikor a legegyszerűbb munkára is tömegek jelentkeznek, és könyökölni kell a legaljább pozícióért is! Kipróbálhatod magad a…..
A Globetrade Hungary Kft. állítólagos csődjéről szerzett tudomást naiv ügyfél, amikor már 2 hónapja várta meghibásodott SSD-je cseréjét. Azt javasolták neki, várjon türelemmel, amíg újra működőképes lesz a cég, akkor majd visszafizetik a pénzét. Annyira mégsem naiv…..
Juj, júúúúj, azt hittem a nap baszott ennyire fejbe, de nem! Ugye volt ez a kis benézése kínában a műpunának és erre mi történik két utcával arréb? Elkezdik árulni a műpunát, mint húsgombát potom 2800 zöldhasúért! Nagyon jó!:D Az árus elmondása szerint kb. 10 év alatt…..
Szép kerek szám ez a húsz év, de ne feledjük, ez csak a nyomtatott magazin életkora. A guru valamikor még korábban, amigás, lemezes olvasnivalóként kezdte pályafutását. Mindazonáltal, ha nem haragszotok meg, most nem kezdenék bele egy komplett történelemórába, már csak azért…..
Lehet új kocsid 25 éves fejjel, kápére. Elmesélem hogyan. Kamasz gyerekként nyaranta vállaltam diákmunkát. (Ne hamarkodj kishaver, várd meg míg befejezem a mondókámat. Na.) Hordtam ki telefonkönyvet, terjesztettem szórólapot, kisegítő felszolgáló voltam, kölykökre vigyáztam.…..
Örülünk, Vincent? El lehet menni 2012.05.11 22:28:00
Pár hónapja védte meg a doktoriját egy fiatal kollégánk. Nagyon jó munkát végzett, egészen biztos lehet benne, hogy az eredményét komoly folyóiratban publikálhatja. Nagyon, nagyon tehetséges matematikus és mellékesen a svájci egyetemi programozóbajnokságban is a legjobbak…..
Vogon 2012.05.12 14:04:26
@Blogerovac: Drága barátom! Egy gond van azzal amit írsz. Az a nettó 300e se elég semmire, csak egy átlag életvitelre, vagy arra se ha éppen jön a gyerek és az asszony kiesett a munkából pár évre, vagy ha van pár gyártási hibás háziállatod mint amik nekem voltak/van és statikusan viszed fél -egy évig állatorvoshoz a 10-15e forintos körökre. :(
Szerintem nem mi vagyunk az egyetlenek, aki pár havonta beírják az Android Market keresőjébe, hogy VLC, hátha meglepetés jelleggel megérkezik a mindenevő médialejátszó kedvenc platformunkra is. A market már tele van VLC kiegészítőkkel, csak hát maga a VLC várat még magára. Aki…..
Frank Wilczek Nobel-díjas fizikus szerint lehetséges a természetben a perpetuum mobile létezése – sőt, nemsokára akár létre is hozhatjuk.   A természetben az anyagok egyik legközönségesebb megjelenési formája a kristályos szerkezet. A kristályok közös jellemzője,…..
Onlinemarketing blog A nagyobb jobb 2012.02.03 22:33:00
Nem olyan régen írtam arról a Gemius kutatásról, ami alapján idehaza a hirdetés mérete és a kattintási hajlandóság fordított arányú, miközben a régió többi országában ez egyenes arányú kapcsolat. Már akkor is kicsit kételkedtem, és fel is merült a kérdés, vajon tényleg…..
Örömhír az Android-rajongóknak, Európában is kapható lesz az egyik legerősebbnek tartott androidos telefon, a HTV Evo 3D. A bejelentést szerint júliustól lehet majd megvásárolni.A HTC Evo 3D-n 2.3-as Android, a Gingerbread fut. 1,2 GHz-es kétmagos Snapdragon processzor és 1 GB RAM van…..
A HTC bemutatta a Sensetion XE mobilt, melynek a specifikációját nézve szinte kedvünk lenne azonnal a kezünkbe kaparintani. A mobilban 1,5 GHz-es kétmagos processzor lesz, kijlezője 4,3 inches, 540x960 pixeles felbontású. A mobil 151 grammos lesz és 126,1mm x 65,4mm x 11,3mm. Lesz benne…..
A Deutsche Telekom hétfőn megkezdte felvenni az előrendeléseket az iPhone 5-re, annak ellenére, hogy az Apple-től semmilyen hivatalos információ nem érkezett. Nem lehet tudni, az eszköz mikor érkezik, milyen lesz, egyáltalán iPhone 5-nek hívják-e majd.A társaság természetesen tart…..
Vogon 2011.09.06 20:21:26
linux Átállunk ingyenes Linuxra 2011.08.04 21:48:00
Húsz nap múlva, augusztus 25-én lesz húszéves a Linux, és ezt az alkalmat kihasználva a következő húsz bejegyzésben bemutatom, hogy miként lehet átállni a nyílt és ingyenes operációs rendszerre. Az egyik legnépszerűbb disztribúció, az Ubuntu Linux lesz a példa, mert sok magyar…..
Bár a blog teljesen nem erről szólt eredetileg, mégsem mehetek el szó nélkül az Apple - mint a nagy rivális - cég és annak ügyfélszolgálata mellett. Már itt feltűnhet a kérdés, miért is van egy Android fanatikus (én) kapcsolatban a nagy "ellenséggel"? Azért, mert…..
Nincs olyan ember ezen a bolygón, aki lemaradt volna a Star Wars egyik nagyjelenetéről, amikor R2D2 3D-ben vetítette ki Leiát az asztalra, hogy az apró manóként kérjen segítséget az öreg jeditől. Több mint harminc év telt el azóta, és a technológia még csak nem is karcolgatja…..
Vogon 2011.07.05 11:24:53
Valamit tennie kellett az iWiW-nek, ez kétségtelen. Olyan mértékben húz el mellette a Facebook és a piac, hogy azt nem volt szabad szó nélkül hagyni. Mert az iWiW-et túlzás nélkül mindenki temeti. Egész egyszerűen nem találok olyan véleményt, ami akár csak egy kis esélyt is adna…..
 Rákbiztosítást kínált a Citibank a Pénzcentrum.hu olvasójának. A rámenős ügynök rámenősködött, az olvasó nem hagyta magát.   Érdekes telefonhívást kaptam nemrég a Citibanktól. Az ügyintéző (ügynök?) hölgy egy rákbiztosítást (hivatalos neve is van,…..
A TUAW-nál szétkapták az iOS 5 kódját, amiből egy rakás izgalmas részlet derül ki. Egészen pontosan ezt találták a sorok közt: iPad 3,1 és iPad 3,2. Hát mi ez, ha nem áttörés?Ugorjunk kicsit vissza az időben: amikor ugyanezek a srácok az iOS 4.3 bétáját boncolták, abban iPad…..
Vogon 2011.06.09 09:19:53
@Ulkesh: ne tévessz össze az Androidos trollokkal mert én mindkét táborba tartozom, szerintem objektívebben tudok nyilatkozni.
A gyengébb alkalmazásokban maximálisan igazad van, az instabilabb működésben viszont nem. Az én sztorim az iphone 3gvel katasztrófális, és folyamatosan cserbenhagytak pedig 2x cserélték originálra. Egyszerűen az üzemszerű használat nálam fail volt. Nem tudom tolerálni egy telefonnak se azt, hogy ha előveszem a zsebemből le van fagyva és kiderül hogy senki nem tudott hívni.
A frissítésben majdnem igazad van, mindkét platform FOS ilyen szempontból. Most lesz kerek 3 éves az Iphone 3g-m, és ugye az új frissítés már nem is fog rajta menni :))) tehát miről beszélünk? Androidnál egyedül google nexusnál láttam hogy van rendes frissítés... ez az általános üzletpolitika, el kell "fogadnunk"
Vogon 2011.06.09 09:35:29
@Ulkesh: komolyan mondom visszasírom azokat az időket, amikor pl. az Ericsson 688-at használtam. A telefonnál a 2 vagy 3 év frissítés ... pont ezért fos mindkét platform. Nekem is SGS-em van, egy bajom volt vele eddig, csak annyi hogy amikor bekapcsoltam a szikronizálást akkor lehalt valamelyik processz és ette az aksit, de kikaccsoltam azt annyi.
Egy dologtól még behányok az IOS-nél, az a programozása... :))) Szerintem az Android is kicsit túl van bonyolítva, de még mindig ember barátibb.
 A Magyar Nemzet arról értesült, hogy a kormány tervei szerint nagykorú gyermekeket kötelezheti az állam: tartsák el szüleiket, ha azok önhibájukon kívül nem képesek erre. Az egyelőre halovány ötlet részleteit még nem ismerheti a közvélemény, ám az elgondolás olyannyira…..
A gazdasági szabadságharc újabb állomásán vagyunk túl, megvédtük a magyar érdekeket, a magyar életet, mission accomplished. Egyenesen „Justice has been done”, magyar nemzeti katarzis: visszavásároltuk a MOL-t.  Na, nem az egészet, csak az orosz Surgutneftegaz 21,2%-os…..
Egy újabb Unreal Engine-játék készülődik, amibe mi is bepillantást nyerhetünk. Az Epic Citadel után egy újabb ingyenes bemutató került fel az AppStore-ba a Codenrama gondozásában, amiben bejárhatjuk a játék helyszínét.Ismét egy megdöbbentően szép játék készülődik, annak…..
Tegnap ki kellett mennem a XIX. kerületbe, s mivel én Zuglóban lakom, így az útvonalterv.hu-t hívtam segítségül. Pár perc múlva már megint anyáztam magam, mert nekem Kőbánya-Kispest még mindig a metrót jelenti, így BKV-val közlekedve ügyesen elbuszoztam volna a Ferenciek teréig,…..
 Bódi Sylvi úgy érzi most kezd igazán beérni. Eddig tök jól el volt saját gyermek nélkül, hiszen egy poronttyal nem tudta volna ilyen intenzíven felépíteni karrierjét, de most úgy érzi lassan ennek is eljön az ideje. A dubajozást cáfolja, de tisztában van azzal, hogy a…..