Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kreatív Alkotók

33 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többször felmerült a kérdés, hogy mégis milyen magasságokba lehet eljutni ebben a sportban...
Az alábbi videóban megcsodálhatunk néhány gyermeket, amint éppen az okostelefonjaikat, tabletjeiket és egyéb kütyüiket nyomkodják... Ja, NEM! Mégsem az történik!..
Ha tetszett, amit eddig láttál, akkor itt az idő, hogy megnézd ezt a videót, és megismerd a szabályokat. Kreatív Alkotók  ..
Teljesen máshogy kell dobni, mint a kosárlabdában. Kreatív Alkotók..
Ez a kép péntek este jött velünk szembe, és felborította az ütemtervet. A két szó összepárosítva figyelemfelkeltő. Kevés az információ róla, de biztos, hogy tizennyolc éve történt a Fejér megyei faluban „valami korfballos”. Something korfballish. Akkor az ország…..
Az előző bejegyzésben gyönyörködtünk a Face Team mutatványaiban, még korábban pedig szóba került a korfball nevű sport, ami… honnan is ered? Az a jó a korfballban, hogy azt szinte bárhol lehet játszani. Tényleg szinte bárhol. „Bárholabban”, mint a kosárlabdát, mert ez a pózna a műanyag gyűrűvel…..
Eredetileg ki akartam fejteni (vagy összekötni) az előző bejegyzésben szereplő két témát – Debrecen + korfball –, de inkább itt egy videó a Face Teamről, hogy élvezzétek! Kreatív Alkotók..
Debreceni. Kreatív. Alkotók. Korfballja. Csak négy szó egymás mellett, vagy jelentéssel is bírnak?Debrecen. Ez tiszta sor: az ország második legnépesebb városa, Kelet-Magyarországon, kétszáztíz-ezer körüli népességgel, főleg, ha a turisták és az egyetemisták is megérkeznek.Kreatívok? Róluk majd…..
Egy egészen rendkívüli sorozat szemtanúi és elszenvedői azok a hajdú-bihar megyei csapatok, amelyeket az Ebesi KKSE-vel hoz össze a szerencsétlenség. Hol van már az előző bajnokság zárófordulójában a Józsától elszenvedett 5-2-es, megsemmisítő vereség? Az Ebes pont akkor, 2012…..
Kreatív Alkotók 2013.05.30 13:12:23
Röplabda blog Vége 2012.10.06 21:28:55
Itt nyugszik a hunvolley.blog élt 2 évet Búcsúzom a röplabdától hét és fél év után. Köszönöm mindenkinek, aki segített! Rodics Dani..
Kreatív Alkotók 2012.10.07 19:53:09
?
Az olimpiai aranyérmes magyar úszónő, Risztov Éva húzza ősztől a Vöcsök II. szárnyashajót. A MAHART külön sajtótájékoztatón számolt be a részletekről. „A Vöcsök régi, lassú és szovjet. Ezzel szemben Évike fiatal, gyors és magyar, viszont nem fér el benne 120 utas,…..
Kreatív Alkotók 2012.08.14 22:29:48
Lestár László, illetve a Közgáz SC-DSK első alkalommal rendezi meg a Közép-magyarországi Regionális Röplabda Bajnokságot, amelynek versenykiírása először a hunvolley.blog oldalon jelenik meg: ide kattintva letölthető! A főszervező érdeklődésünkre elmondta, reméli, hogy az…..
Elkészült a női NB I alapszakaszának sorsolása. Az időpontokat legkésőbb augusztus 21-én éjfélig kell bejelenteniük a csapatoknak. Mivel évek óta panaszkodnak a csapatok a duplafordulók miatt, a szövetségben úgy gondolták, most megmutatják, mi a magyarok istene: ezúttal már nem…..
Kreatív Alkotók 2012.08.13 14:53:49
A szövetségi iroda létszámát korábban mesterségesen és fölöslegesen felduzzasztották, most pedig elkezdődött a tisztogatás. A kommunikációs vezetőnek, illetve a marketing és kommunikációs igazgatónak is távoznia kellett. Búcsúlevelükben mindketten úgy fogalmaznak, mintha…..
Véget ért az Euroliga csoportköre a magyar női válogatott számára. 12 mérkőzésen 12 vereség a mérleg, ráadásul a csapat olyannyira kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, hogy pontot sem szerzett, magyarul 3:2-es veresége sem volt. Ötször 1:3, a többi pedig 0:3...Egy ideig…..
A hunvolley.blog értesülései szerint napokon belül kinevezik a magyar férfiválogatott új szövetségi kapitányává Németh Lajost, a TF tanszékvezető mestertanárát, a szövetség szakmai kollégiumának vezetőjét. Információink alapján korábban biztosnak tűnt, hogy ismét Demeter…..
Kreatív Alkotók 2012.07.19 17:08:55
@Tamas Flick: A hunvolley blog megmondja a véleményét, nem barátkozni akar.
Röplabda blog Juniorkudarcok 2012.04.16 16:47:25
Az elmúlt héten rendezték a junior Európa-bajnoki selejtezőtornákat. A magyar válogatottak közül a férfiak Ukrajnában, a nők Romániában (le)szerepeltek. Az eredménylista sajnos több mint szomorú és megdöbbentő. További kommentár helyett álljanak itt a számok... Junior…..
Csütörtökön végleg eldől, lesz-e Budapesten olimpia valaha vagy sem?A megfogalmazás zavaros, de megmagyarázzuk. Egy-két éve, BOM néven elindult hazánkban egy szemfényvesztés, mondván 2020-ban Budapesten nyári olimpiát fogunk rendezni. Összeállt egy rakat mamutcég, vezetőik…..
Kreatív Alkotók 2012.02.08 10:04:51
@hamupipoke15: Az hogy NEM VAGYUNK KÉPESEK ARRA, hogy világjátékokat rendezzünk.
Röplabda blog Kaja, pia, olimpia?! 2011.12.29 15:53:51
Ez a szövetségi is vezetés is eljutott a mélypontra: a kluboktól kérnek anyagi hozzájárulást! Miközben a magyar röplabdasport egyre aggasztóbb állapotban van, az egyesületek hónapról-hónapra pusztulnak, sok helyen már arra sincs pénz, hogy éhen haljanak, az MRSZ az európai…..
Kreatív Alkotók 2011.12.30 07:47:45
 Vendégszerzőnk, Évi ezúttal a finn jégkorong háza tájára is elkalauzol minket. Lássuk, milyen különbségek vannak a statisztikákban és a nézők kiszolgálásában. Mind a jégkorongban, mind a floorballban minden meccs előtt, a belépőjegy mellé jár egy A4-es papír a…..
Kreatív Alkotók 2011.12.02 23:02:04
Röplabda blog Életben maradtak 2011.09.08 12:10:00
Sajnos az elmúlt néhány évben már megszokhattuk, hogy kihalásos alapon rendezik a röplabda-bajnokságot. Eddig még sikerült két csoportra osztani az első osztályt, de már ez is csak szép emlék. Tizenegyen maradtak... Kezdődik a bajnokság! Ők játszanak •   …..
Kreatív Alkotók 2011.09.09 19:12:54
Szóljon, aki érti, hogy mi a nyavalya történik Egerszegen! Na nem mintha a Fáy utcában minden rendben lenne.Ha van döntetlen, ami után egyik csapatnak sem járna pont, az a Vasas-Haladás (0-0) meccs volt. Az angyalföldiek saját közönségük (néhány száz lézengő) előtt képtelenek…..
Az elmúlt hetek eseményei alapján sajnos nem kérdés: válságban van a hazai röplabdaklubok többsége. De mi lehet a megoldás? Vitaindító cikkünkhöz véleményeket, hozzászólásokat, ötleteket várunk! Ahogyan az elmúlt hetekben arról beszámoltunk, számos magyar röplabdacsapat…..
Kreatív Alkotók 2011.07.31 16:21:44
Gyászos véget ér a nyíregyházi női röplabdasport. Legalábbis a kirakatcsapatok számára. Kedden lejár a nevezési határidő, és az már biztos: a Főiskola SE nem indul az NB I-ben, sőt valószínűleg alacsonyabb szinten sem. Az egyesület képtelen befizetni a bajnoki szerepléshez…..
Sajnos immár egyértelműen, minden túlzás nélkül kijelenthető: 2011 nyara a sportág legsötétebb időszakaként vonul be a magyar röplabdasport történelemkönyvébe. Szinte minden napra jut egy tragikus hír klubok megszűnéséről, csapatok visszalépéséről. A női mezőnyben…..
Kreatív Alkotók 2011.07.27 15:19:41