Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Derlon_Webb

3 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az megvan, ugye, hogy amikor Jack Bauer meredten nézte a CTU-ban a számítógép képernyőjét, és bársonyos hangon suttogva kommentálta az ott látott infókat, akkor Kiefer Sutherland színész egy üres képernyőt bámult? Mert ugye azok nem igazi számtógépek, csak kellékek, műanyag vázak, amik úgy néznek…..
Az MTVA nem egy következetes cég, ezt eddig is tudtuk, a Blikk mai híre viszont erre is rátesz egy lapáttal: állítólag pár órával Jakupcsek Gabriella tavalyi kirúgása után a közmédiánál valaki meggondolta magát, és jelezte a műsorvezetőnek, hogy visszavennék. Jakupcsek Gabriella kirúgása emlékezetes…..
Idén tavasszal végleg elbúcsúzunk Alicia Florrick történetétől, bejött az, amit pár hete jósoltunk: a CBS a két ötletgazda/showrunner/alkotó nélkül nem folytatja a (joggal) legjobb drámasorozatnak tartott, A férjem védelmében-re magyarított című The Good Wife-ot. A sorozat a hetedik évadát tapossa…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de én már most pont úgy izgulok, mi lesz hétről-hétre az X-aktákban, mint a sorozat fénykorában, a '90-es években! Amikor az osztálytársaimmal a társadalomismeret óra keretében szervezett bíróságlátogatáson olyan hangosan beszéltük ki a…..
Kurva hosszú a cím, de nem fért bele rövidebben. Lehet csak nekem új, de tegnap, miközben a Thort kerestem a T-Home videótárban vagy hogy is hívják a VOD-szolgáltatásukat, egy "sorozatok Hollywoodból" menüpontra leltem, ahol az alábbi látványban volt részem: Részletezem,…..
Klasszikus pr-kampány egy ma este induló műsor elé, vagy valós orvosi probléma, kérdezheti a harcedzett bulvárfogyasztó a Blikk Bors mai, Fájdalommal küszködve vezet műsort Fridi című cikke láttán, amiben (fröccsöntött) vészharangokat kongatnak a műsor felett, de persze…..
Nem hittem volna, hogy a 2013/14-es őszi tévés felhozatalból pont egy Lifetime-sorozat lesz az, amire simán, gond és fenntartás nélkül kiszórok négy pontot az ötből, pedig ez lett a dologból. A Witches of East End ugyanis bármekkora marhaság is és bármilyen szar trükkök is…..
Nem könnyű úgy dolgozni az egyszeri médiaszakmunkásnak, hogy a tévés piacon jelen lévő tévék közül az egyik a közmondásos hisztispicsa és a homokozóban műanyag traktortól erőszakkal megszabadított óvodás szerelemgyermekének szintjén viselkedik. A Tv2, oppardon, TV2 (ebből…..
Szerdán 21 órakor indul a Film Mánia tavaszi nagy dobása, a Hatalmi Játszmák (The State Within) címet kapott politikai thrillersorozat, amit a BBC készített 2006-ban. A 6 részes sorozat izgalmas, fordulatos thriller a diplomácia zsákutcáiról egy olyan világban, ahol már a politikai…..
A nemzetközi Emmy-díj olyan a tévés elismerések körében, mint Schwarzenegger zabigyereke a Kennedy-klánban: van, tudunk róla, de ha lehet, nem beszélünk róla, mert minek, senkit nem érdekel. A 40. nemzetközi Emmy jelöltjeinek névsorát a Cannes-i MIPCOM nevű tévés vásáron…..
Derlon_Webb 2012.10.09 16:57:00
HeStyle Őszi C&A kollekció 2012.09.17 12:23:10
Sosem voltak nagy kedvenceink a C&A kollekciói, de a most megjelent, őszi darabokat bemutató lookbook-ot nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hiszen ezúttal a mai "trendeknek" abszolút megfelelő, fiatalos kampánnyal jelentkeztek.A holland C&A az általa forgalmazott "Clockhouse"…..
Derlon_Webb 2012.09.17 15:35:59
 A TV2 az őszi műsorrendre augusztus 27-én áll át, ami azt jelenti, hogy a megszokott műsorok új részekkel jelentkeznek a csatornán. A Jóban Rosszban ellenben már augusztus 21-én visszatér, a Barátok Közttel egyszerre. A nyáron sokszor változtatott napi főműsor ismét…..
comment:com A nap képe 2012.06.21 11:00:00
Ő itt Joe Manganiello, a True Blood nem is olyan szexis farkasembere. ..
Mondhatnám, hogy az elmúlt napok semmilyen történései mögött ez a következtetéseim áll. Minden ugyanaz. Lótunk, és futunk és mindent megteszünk ezért vagy azért... talán az alapvető emberi civilizáció fejlődésének a záloga nem a tudás gyarapítása, hanem az irigység…..
Az ilyenek gyűjtöm, ha valaki esetleg itt viszont látja a sajátját, az nagyot nyelve kattintson tovább :-), általában tovább szoktam szőni az ilyeneket és vmi egészen már lesz belőle, tehát mondhatni egy teljes garmada, vagy gardrób vagy padlás, döntse ki melyik, tele van velük.…..
Minden szappanopera első epizódjának vagy pilotjának valami hasonló idétlenség a címe... Az új asszony, Az új élet, Visszatérés, Az új otthon meg mi a figy'fene.Na, az érdekesség ezzel kapcsolatos annyi, hogy előző kis napló író helyem jogutód nélkül felszámolódott,…..
Két olyan pilot forgatásáról mutatunk képeket a Daily Mail jóvoltából, amiknek nagy esélye van a sorozatberendelésre. Az első galériában a Született feleségeket idén befejező Marc Cherry új sorozatának szereplői láthatók meló közben. A Devious Maids című sorozat négy…..
Úgy tűnik, hogy az m1 a sportközvetítéseken, a Fábryn, a Marslakókon és a vasárnap este induló Munkaügyek című magyar sorozaton kívül egyelőre nem tud sok újat bedobni a tavaszi műsortervbe, pedig lenne rá ugye 77 milliárdjuk, mindenesetre idáig egyetlen újdonságot szúrtunk…..
A Game Change című HBO-tévéfilmben Julianne Moore szenzációsan hozta az egykori alelnökjelölt figuráját, az akcentus, a smink, a jelmez, minden stimmelt. Megmutatjuk, mindenki döntse el maga, mennyire volt hiteles a színésznő a politikus szerepében - szerintünk ennél jobban ezt ma…..
Derlon_Webb 2012.03.15 18:20:26
Jó hírünk van a Southland rajongóinak, így saját magunknak is - az ötödik évad berendelése csak idő kérdése a TNT-nél. A sorozat főcíme eleve zseniális, a megvalósítása a rengeteg külső felvétellel és kézikamerával pedig egészen kiváló, és hálistennek nem hasonlít…..
Bebe énekli, ajaj. Előre félek a holnap esti premiertől. ..
Ügyvédje szerint hatmillió dollár (1,3 milliárd forint) járna a Született feleségek volt színésznőjének, Nicollette Sheridannek, akit a szerdán megkezdődött per dokumentumai szerint a tévésorozat alkotója előbb megütött, majd kiírt a sorozatból. A Los Angelesben folyó…..
Nagyszerű hírünk van Jóbarátok és The Good Wife-rajongóknak (a magyar cím legyen elég egyszer): Matthew Perry beszáll a sorozatba, és az Elnök emberei után ismét ügyvédet alakít majd. A karaktert Mike-nak hívják, és egy rendőri fegyverhasználat jogosságát vizsgáló…..
Sok olvasói levelet kaptunk, amikben a Férjem védelmében című kiváló sorozat folytatásáról érdeklődtek a nyájas olvasók, de eddig nem tudtunk segíteni nekik, csak a karjainkat tárogattuk a gép előtt, azzal meg ugy e nem sokra megy senki. A Universal mai sajtóközleménye jókor…..
Az NBC őszi szezonjának egyik nagy durranása, a Grimm február 10-én 22:35-kor debütál a TV2-n. A misztikus sorozat a Grimm-testvérek klasszikus meséinek adaptációja, amely a történetek sötétebb oldalát mutatja meg a néző számára. A sorozat főszereplője, Nick Burkhardt…..