Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atesz77

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A légszűrőházon a legfontosabb információk Hivatalosan is bemutatták a magyar sajtónak a legújabb és egyben legkisebb Harley-Davidson modellt, a Streetet. Amit midenki csak indiai Harley-ként emleget, de nem teljesen joggal, hiszen az észak-amerikai piacra Kansasben készülnek a…..
Németország legnagyobb sportmagazinja, a SportBild kérésére Sebastian Vettel összeállította top 10-es listáját a száguldó cirkusz történetének legjobb versenyautóiból. A Williamsek, Brabhamek, McLarenek, valamint egy-egy Mercedes, Lotus és Ferrari mellett – meglepetés! – csak…..
atesz77 2013.08.13 20:41:51
@Fisk: 3 világbajnoki cím a 0 ellen. Szerintem elsöprő a fölény vebberrel szemben.
Majdnem az nem számít.
atesz77 2013.08.14 16:31:41
@Fisk: Szövegértésem kiváló,és nem téged minősítettelek a megjegyzésemmel,hanem a véleményemet írtam le. Ismeretlenül minősíteni bárkit is modortalanság,de manapság nagy divat.
Nem értünk egyet,de ettől színes a világ...
atesz77 2013.08.14 20:21:28
@Fisk: Imádom a finneket,és SENNA a király!
Felipe Massa és Lewis Hamilton azóta fúj egymásra, hogy az angol 2008-ban az utolsó futam utolsó körének utolsó méterein elorozta a braziltól a vb-címet. Most Szingapúrban Massánál elszakadt a cérna, a kamerák előtt „gratulált” Hamiltonnak ahhoz, hogy defektet okozott…..
„Felipe, Fernando gyorsabb nálad. Kérlek, jelezd, hogy megértetted-e az üzenetet!” Mindenki hallotta a Ferrari hírhedt rádióüzenetét tavaly Hockenheimben, amikor brazil pilótájukat a pozíciója átadására utasították spanyol kollégája javára. A kérdés: miért nem…..
Robogó Mini kultuszmotor 2011.06.27 13:14:00
Autentikus Chappy hidetés A Yamaha Chappy 50 már ránézésre is rajongást kiváltó jószág. Ha lenne ilyenem, tutira Csöpinek hívnám - de nem Ötvös Csöpinek, mert az nagydarab rendőr volt. Esetleg Ubulnak, mert a bulvársajtóban egyedül a Garfield-ot érdemes olvasni a hátsó…..
Vegyünk egy nagy levegőt, és kiáltsuk teli tüdőből: Isten éltessen! Ma ünnepli harmincadik születésnapját Valentino Rossi, a világ motorkerékpársport-történetének legsikeresebb és egyik legismertebb figurája. A kerek évforduló kiváló alkalom egy kis számmisztikára. 30 év,…..
Megismertük az összes újdonságot. Ott voltunk a nemzetközi szakvásárokon Kölnben és Milánóban, postánkba naponta érkeznek sajtóanyagok. Az egyik tíz százalékkal könnyebb, a másik hússzal erősebb. Könnyűfém szorul a karbonhoz, mérnöki szorgalom csiholja évről évre jobbá…..
Az újautó-vásárlást nem nekem találták ki. Egyszerűen tékozlásnak tartom, és nem is nagyon értem ezt a nagy magyar autót nullás kezdővel-mozgalmat. Haszonjárműnél oké, hiszen ha dolgozunk vele, akkor az termelőeszköz, és egy vállalkozás üzemeltetéséhez normális a hitel,…..
Totalbike hírek Gonosz dög 2008.11.02 22:36:00
Semmi sem pótolja a köbcentiket? Minél több van belőlük, annál jobb a motor? Ha mint vallásban hisz ebben, akkor Bill Price az ön embere: már készül a Bad Dog 215, a legnagyobb sorozatban gyártható motorkerékpárblokk. Természetesen a tervező amerikai, ezért a blokk V2-es. 215…..
Totalbike hírek Rossi a temetőben 2008.10.20 14:25:00
Tavullia egy kisváros Rimini mellett, egy ugrásnyira a misanói versenypályától. Itt nevelkedett és él máig Valentino Rossi, a nyolcszoros világbajnok. A lokálpatriotizmusáról híres versenyző ismét megmutatta, hogy szülőhelyéért dobog a szíve: a történelmi értékű temető…..
Pablo Gonzales de Chavesnek sem tetszettek azok a motorok, amelyeket készen, a boltban megvásárolhatunk. Sokáig nézelődött, a keresésben hozzácsapódott Carlos Beltran is. A BMW innovatív technikai megoldásai mindkettőjüknek tetszettek, de a gyári kivitel csupán arra volt elég, hogy…..
Az utóbbi évben gyakran olvashattunk Michael Schumacher motorszeretetéről. Az egykori Formula-1 világbajnok előbb a Honda HANNspree Ten Kate csapatnak próbálta a gépét, most pedig a BMW számára tesztelt a spanyolországi Albacete pályáján. Öt darab S1000RR volt a boxban, három utcai…..
Egy utolsó posztot még idetolok a Párizsi Autószalonról, nem aktuális dolgokról szól, hiszen ezeket az autókat egy jó darabig még nem forgalmazzák nálunk, mégis talán a legizgalmasabbak valamennyi közül. A GM-területtel szemben, azzal azonos pavilonban találtam a Brilliance…..
Nem csak az osztrák KTM, hanem a svájci Quantya is elektromos motorral próbálkozik. A Track elnevezésű off-road gépük után most itt van, ami már utcán is engedélyezett: a Strada supermoto leginkább városi használatra alkalmas. A német TÜV által bevizsgált alkatrészekből…..
Talmácsi az első rajtkockából kezdett a spanyolországi Valenciában, és azonnal az élboly elejére állt. Az első kör végén visszacsúszott, majd nem sokkal később elesett. A versenyt Simone Corsi nyerte, aki Gábor riválisa volt a második helyért. Utána Terol és Di Meglió…..
atesz77 2008.10.26 17:30:41
A Confederate márka rajongói rosszallóan csóválják fejüket, ha az új C120 Renaissance Fighterre néznek. Amióta a Katrina hurrikán elfújta a gyárat, már semmi sem a régi, mondják, és nem értik, hogy az új modell miért lett ilyen. Tény, hogy a V2-es blokkra épülő,…..
atesz77 2008.10.15 17:34:24
Belsőség És ezt így hogy? 2008.10.11 08:20:00
Megérkezett az új Renault Thalia sajtóanyaga. Az egy dolog, hogy az anyagban bekerültek ilyen mondatok mint pl: (...)az MP3- és Ipod-lejátszók teljesen biztonságos használatához szükséges Audio Csatlakozó Doboz. Ez konkrétan a kesztyűtartóba rejtett USB és AUX csatlakozókat…..
Totalbike hírek Trike kifordítva? 2008.09.21 23:27:00
A képen egy szabadalmi bejegyzés rajza látható – ha igazak a gyűrűző pletykák, akkor október nyolcadikán a kölni Intermoton leleplezik a Harley Davidson kifordított trike-ját, a TriRodot. Amint neve is mutatja, a gép egy része a V-Rodok alkatrészeit örökölné, a…..
atesz77 2008.09.22 16:43:44